světla s čočkami H1 se dávaly od 91 - 94?surfis píše:i to je varianta... za bratránkovo auto ruku do ohně nedám... já mám 4/98 - velký ledviny, ale světla bez čoček (nikdy bourané!) nevím, ale kdy se začali dávat světla s čočkama...bergos píše:kluci nechci vám brát iluze o nikdy nebouraném autě, ale facelift opravdu 9/96.
jj mám H7, akorád malinko moc praskají....bergos píše:světla s čočkami H1 se dávaly od 91 - 94?surfis píše:i to je varianta... za bratránkovo auto ruku do ohně nedám... já mám 4/98 - velký ledviny, ale světla bez čoček (nikdy bourané!) nevím, ale kdy se začali dávat světla s čočkama...bergos píše:kluci nechci vám brát iluze o nikdy nebouraném autě, ale facelift opravdu 9/96.
bez čoček H7 94? - 98, takže to máš dobře
Motory nemaji s faceliftem nic spolecneho. M52 se zacly davat daleko driv, tusim 1994.JIP píše:
Nejzásadnější rozdíl spatřuju v instalaci nové generace 6 válců M52, ty jsou na velmi vysoké urovni co do výkonu a spotřeby...![]()
Tak to nekdo pred tebou na facelift prestavel.krtek píše:No newim taky,ale mám 323i (M52B25) Vanos samozřejmě a je to datum 11/1995 a facelift,takže je to asi různý...
špatně si hledal....D-E-J-V píše:toto je asi nejznámější text co na netu najdete....hledal sem kde sem mohl ale pořádný podrobný článek sem nikde nenašel...
Začátkem roku 1997 prošla celá řada e36 drobným faceliftem. Hlavním znakem jsou širší ledvinky, nepatrně pozměněná kapota a světla. V tomto stavu se pak E36 prodávala až do roku 1998 kdy BMW představilo dalšího nástupce. Ke konci roku 1997 jste si tedy mohly vybrat mezi 5 různými verzemi karosérie – sedan, coupé, touring, cabrio a compact. Dále pak bylo k dispozici 5 různých benzínových 4válců – 316i, 316ti, 318i, 318ti a 318is a 3 šestiválcové motory – 320i, 323i a 328i. V dieselových verzích to pak byl 4válec 318tds a šestiválec 325tds. Vrchol nabídky tvořila verze M3 3,2l ve variantě coupé, cabrio, případně i sedan. Nutno ještě dodat že BMW E36 se ve verzi Touring vyrábělo do roku 1999, cabrio do roku 2000 a některé verze compact až do roku 2001.
může mít třeba předfacelift ale v provozu od 9/97, ne? Fx má zase datem předfacelitft ale než se auto prodalo, udělali na něm facelift... tak s tim tam někdy laborovali..surfis píše:tím si nejsem jistý, bratránek má 9/97 a má staré ledviny a boční blinkry. Facelift je pro modelový rok 1998.bmw326 píše:Asi od září 96!
9/97 je podle VINka..., jsou to záhady.....castro píše:může mít třeba předfacelift ale v provozu od 9/97, ne? Fx má zase datem předfacelitft ale než se auto prodalo, udělali na něm facelift... tak s tim tam někdy laborovali..surfis píše:tím si nejsem jistý, bratránek má 9/97 a má staré ledviny a boční blinkry. Facelift je pro modelový rok 1998.bmw326 píše:Asi od září 96!
jinak k faceliftu patří taky lepší antikorozní ochrana a zpevnění minimálně A sloupků + drobný kravinky které jsou udělány trochu jinak a líp ale to jsou jen drobnůstky...
To ale v tom případě někdo musel přestavět komplet auto,protože i palubka,světla(H7),ledvinky,nárazník,blinkry na bocích je jiný než u starších modelů...wacc píše:Krom toho, co jste tu zminili, je jeste jiny naraznik.
Motory nemaji s faceliftem nic spolecneho. M52 se zacly davat daleko driv, tusim 1994.JIP píše:
Nejzásadnější rozdíl spatřuju v instalaci nové generace 6 válců M52, ty jsou na velmi vysoké urovni co do výkonu a spotřeby...![]()
Tak to nekdo pred tebou na facelift prestavel.krtek píše:No newim taky,ale mám 323i (M52B25) Vanos samozřejmě a je to datum 11/1995 a facelift,takže je to asi různý...
Pred:
Po:
teď si rejpnu.... tak máš převařený VIN a auto je mladší, nebo to dostalo na předek takovou pecku, že měnily přístrojovku...krtek píše:wacc píše:Krom toho, co jste tu zminili, je jeste jiny naraznik.
To ale v tom případě někdo musel přestavět komplet auto,protože i palubka,světla(H7),ledvinky,nárazník,blinkry na bocích je jiný než u starších modelů...:!:Tak mi neříkejte že tohle není facelift?!