Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
nástřik alu
-
- Klubové ID: 1059
- Kontaktovat uživatele:
Zdar chlapi, nikde jsem to tady nenasel, tak se zeptam na zkusenosti. Koupil jsem segre na auti alu 13", ale jsou tak nejak ve zubozenym stavu, rad bych je nejak zbrousil a pak ji je dal do bilyho laku aby se ji to hodilo k autu, ale vubec s tim nemam zkusenosti. Kdyby mi byl nekdo schopnej napsat prosim jakej zaklad, kolik vrstev laku, jakej lak je na to asi nejlepsi... Dik 

- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Nech to opískovat a komaxit, cena cca 600-700 za jedno kolo 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
jestli to chces do bile, tak klidne ten komaxit, jinak jakakoliv metaliza vypada o dost lepe... komaxitem kola pak vypadaji jako polita, taky starsi kola maji snahu pod nim oxidovat, upadne pak naraz velky kus barvy (hmoty)... jinak jestli mas bezprasne prostredi tak staci poradne obrousit, vetsi diry srovnat alukitem, prestrikat plnicim kitem a metlou, lakem a je to
ve finale zjistis, ze te ty 13 vyjdou jako funglovky...

“Ability is what you're capable of doing.”
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
bohatě stačí jak napsal Hanz ... obrousit, pak plnič a pak sprej speciálně na kola se prodává ve všech Bavách-lacích stojí cca 180Kč a vyjde ti na dvě sady kol bohatě. Já takto poravil kola co mám na autě a už to drží třetí rok.

-
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
Dobře udělanej komaxit je na věky věkůLion píše:Ty a nemenuje se ten borec Čunek?chitos píše:No u nás to dělá borec se vším všudy za 400,- kolo a včetně opískování nastřiku atd.Jo a výběr kolem 120 druhů barevJinak opravdu dobrá cenovka, otázka je jak je to kvalitní...

-
- Klubové ID: 1468
chlapi, jsem technik práškové a mokré lakovny a jen tak pro zajímavost jsem spočítal náklady na jedno kolo. V RAL9006TIGER(stříbrná)-jedna z nejkvalitnějších barev je to asi 70Kč bez pískování. Budu s dělat svoje Mkový kola asi za týden)Lion píše:Ty a nemenuje se ten borec Čunek?chitos píše:No u nás to dělá borec se vším všudy za 400,- kolo a včetně opískování nastřiku atd.Jo a výběr kolem 120 druhů barevJinak opravdu dobrá cenovka, otázka je jak je to kvalitní...
-
- Klubové ID: 1468
Jo a v práci máme organický odlakovač pro odlak za studena PANTEX26 od firmy Chemaphos, kterej jakejkoliv práškovej nástřik stáhne za 20 min až na surovej hliníkpozisss píše:chlapi, jsem technik práškové a mokré lakovny a jen tak pro zajímavost jsem spočítal náklady na jedno kolo. V RAL9006TIGER(stříbrná)-jedna z nejkvalitnějších barev je to asi 70Kč bez pískování. Budu s dělat svoje Mkový kola asi za týden)Lion píše:Ty a nemenuje se ten borec Čunek?chitos píše:No u nás to dělá borec se vším všudy za 400,- kolo a včetně opískování nastřiku atd.Jo a výběr kolem 120 druhů barevJinak opravdu dobrá cenovka, otázka je jak je to kvalitní...