Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Deflektory "ofuky" E39

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Panaque
Klubové ID: 1062
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Panaque »

Zdravim, máte někdo zkušenost s ofuky na E39??? Případně měli byste foto?

Díky :wink:

Něco jako tady: http://bmw.autodoplnky.cz/bmw-e39/ofuky ... 98-s250041
my_dudesty
Klubové ID: 1403

#2 Příspěvek od my_dudesty »

bohuzel ti neporadim, zkusenost nemam, ale muzu se zeptat jakej je praktickej vyznam tehle ofuku? krom toho ze to vypada docela seredne na jakemkoli aute (subjektivni nazor,nikomu to netlacim :D )... diky za jakekoli vysvetleni
ELiLOBO
Klubové ID: 1327
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ELiLOBO »

no tak třeba když prší a mlžej se ti skla takmůžeš pootevřít okénko,nebude ti tam pršet a nebudou se ti mlžit okýnka...atd...ale na svoje auto bych si to nikdy nedal!
fix
Klubové ID: 1145
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od fix »

ELiLOBO píše:no tak třeba když prší a mlžej se ti skla takmůžeš pootevřít okénko,nebude ti tam pršet a nebudou se ti mlžit okýnka...atd...ale na svoje auto bych si to nikdy nedal!
není lepší v tomto případě na E39 zapnout klimu? (i v zimě)
ELiLOBO
Klubové ID: 1327
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od ELiLOBO »

všimni že to maj většinou taxikáři, kteří šetří palivo:)
my_dudesty

#6 Příspěvek od my_dudesty »

no je fakt ze tohle pouziti me nikdy nenapadlo :D spis sem myslel ze to treba dela mensi kraval kdyz jedes s otevrenymi okny (jako se vysouvaji ty male deflektory u sibru, asp treba u vectry to tak je,nevim jak jinde..), ale jak rikam, nemam s tim zkusenosti tak se ptam..
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Panaque »

Přesně tohle mě trápí... Vypadá naprosto ohyzdně :savle:

Ale zajímá mě praktická stránka...

Při mlžení oken, zapneš klimu ale srazíš výkon, navíc E39 s mlžením nemají problém... Stačí mi u narvaného auta lidmi mít na nejnižší stupeň puštěný větrák a v poho.

Ale třeba včera mi naházel z vedlejšího pruhu tou škvírkou co mám na cíčko docela dost sraček...

Navíc když prší a chceš trochu čerstvého vzduchu (nepřefiltrovaný) pootevřené okénko ti nezabrání pršení dovnitř...

Co se instalace týče, měli by se jen nacvaknout a proto si myslím, že na zimu, když tam mám 15" a na vzhled docela kašlu, by to mohla být docela praktická pomůcka. Jako si na zimu přidělat zástěrky atp.
Kvidas
Klubové ID: 1352

#8 Příspěvek od Kvidas »

je fakt ze bejt taxikar tak bych to musel mit asi taky.. pac bych palil jednu za druhou..a kdyz by prselo tak tohle musi bejt k nezaplaceni :D

Jinak je to na autech fakt ohavny. /muj nazor. sry
my_dudesty

#9 Příspěvek od my_dudesty »

aha,takze vidim, ze kdyz nekourim, tak je to pro me naprosto zbytecne :D prima vedet, ikdyz bych o tom stejne asi neuvazoval... a nejsem zadna fajnovka,cerstvej vzduch nepotrebuju, staci prefiltrovanej :lol:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#10 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

autofam v OL ti doda jakykoli ofuk , ale vazne by sis to dal na auto ? :roll:
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Panaque »

GeorgosAc píše:autofam v OL ti doda jakykoli ofuk , ale vazne by sis to dal na auto ? :roll:
Panaque píše:Přesně tohle mě trápí... Vypadá to naprosto ohyzdně :savle:

mi naházel z vedlejšího pruhu tou škvírkou co mám na cíčko docela dost sraček...

na zimu, jako si přidělat zástěrky atp.
Autofam, jsou borci :wink: Dík za tip...

Proto se právě ptám, jestli taková ohyzdnost má u někoho tady uplatnění a případně další argumenty proč si to tam dát... (jen na zimu)...

Hlavně by mě zajímalo jak to doopravdy na autě vypadá...
Perunwit
Klubové ID: 2962

#12 Příspěvek od Perunwit »

... kdyby to někomu pomohlo, včera jsem instaloval deflektory na E34, fotky přikládám

jinak info je takový, že je to firma HEKO made in Poland a přední pásly výbordelně, zadní jsou na délku tak o půl cm kratší, než by bylo adekvátní, aby seděly bez dalších instalačních pomůcek, takže jsou tam víceméně na volno, přesto, že měly přiloženu takovou tu rozpěrnou sponu na vložení. Takže koupit průhledný silikon a natlačit ho tam nahoru dovnitř.

a poslední věc ohledně funkčnosti - ve 110kmh jsem si v klidu pootevřel okýnko a zapálil cígo a v autě se téměř nehnul vzduch. Hluk byl daleko menší. Zrcátko sklopit jde bez problémů.

přikládám foto... ty přední si tam bez diskuse nechám, vidět je přes to v pohodě, nepřekáží ničemu, bratr mi tvrdil, že se mu to líbí. Mě se přední líbí, u zadních si nejsem jistej. Jinak rozhodně doporučuju, je to další komfortní vychytávka, jde jen o vkus, funkci to plní.

objednával jsem na webu Spoilercentrum, spolu s gumovými koberci, chromovými kroužky a zámkem na volant...
Přílohy
x.jpg
x.jpg (103.76 KiB) Zobrazeno 519 x
Perunwit

#13 Příspěvek od Perunwit »

xx
Přílohy
xxxx.jpg
xxxx.jpg (90.06 KiB) Zobrazeno 518 x
Perunwit

#14 Příspěvek od Perunwit »

xx
Přílohy
xx.jpg
xx.jpg (74.42 KiB) Zobrazeno 517 x
Perunwit

#15 Příspěvek od Perunwit »

xx
Přílohy
xxx.jpg
xxx.jpg (69.91 KiB) Zobrazeno 516 x
bibikuba

#16 Příspěvek od bibikuba »

Jestli můžu doporučit tak jedině Heko...-jsou pěkný,tonovaný do černa a hlavně jsou slabší a neni problém s elektr.oknama...Já koupil od Klim Air tedy Kamei a vzhledově hnusný,čirý a silnostěný což způsobovalo při dojíždění okna pokaždé hrozné křupnutí-sice robusní ale hrozný...Ty od Heko jsou myslím nejhezčí a tenhle problém tam myslím neni...Taky chci pořídit přední na E39-vždycky když si ostříknu př.okno a mám otevřený okno tak jsem turch :lol: jinak do zadních bych nešel-je to hnus ale přední myslím OK :D
hurvajs77
Klubové ID: 2855

#17 Příspěvek od hurvajs77 »

WOW, to se fakt divím, že někdo je ochoten takovou šeredu dát na auto... Takový hnus, velebnosti. Bléééé Ale nic proti vkusu, pánové.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Perunwit

#18 Příspěvek od Perunwit »

minimálně na ten předek a minimálně na tu zimu to vidim jako přínos. A jako přidaná hodnota to na předku podle mě i dobře vypadá. O tom zadku si až tak jistej nejsem, jak jsem psal... ale jsem v klidu - přivařený to není, sundat se to dá během 20ti vteřin, pokavad to nebude k využití... zatim sem ty přední testoval ke 100% spokojenosti.
Když budu řešit jenom vzhled, tak ani nebudu přezouvat na zimu na 15" a jako otrok budu kupovat 17" za totální pálku. Musíš pochopit, že to není míněno, jako okrasa, je to čistě účelová úprava.
Odpovědět