Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
320i(2002)???Je lepší volba než 320d(2002)???
Čest Draci, ještě by mě zajímala taková 320i(r.2002)....Jsou s ním nějaké problémy???Připadá mi lepší na údržbu(berme v potaz ojeté auto mezi 60-100tísíci najetých km)Do dieslu(320i r.2002) se asi bude muset více vrážet(prachy) nemyslíte???Zajímá mě každý názor děkuji...Jsem už prostě v koncích s výběrem auta do 320 000kč...
-
Byt Tebou si zjistim kolik zere 320i,325i,328i aby jsis pak nerval hlavu ze 328i zere o litr vic a jede dvakrat tolik?Mimochodem 320i je takove lehke svezeni ale super podvozek,325i sedan se delal v Turecku tak to bych ani nemusel a 328i jsou za super ceny s uz lety odskousenym motorem
Tak co?Ber tu 2,8i a neblbni 

-
Tady si muzes porovnat spotrebu.
http://www.spritmonitor.de/
http://www.spritmonitor.de/
-
-
- Kontaktovat uživatele:
320i ani ten novejsi opravdu nejede:(
Co bys rekl na 330i ale se zanovnim LPG (sekvenc vstrik + toroid nadrz misto rezervy) - to uz vali docela slusne a za stejne kacky jako ta 320d akoratze nemusis resit porad nejake defekty na motoru..
http://cars.cz/xchanger/uni/carDetail.j ... =undefined
Co bys rekl na 330i ale se zanovnim LPG (sekvenc vstrik + toroid nadrz misto rezervy) - to uz vali docela slusne a za stejne kacky jako ta 320d akoratze nemusis resit porad nejake defekty na motoru..
http://cars.cz/xchanger/uni/carDetail.j ... =undefined
-
MrScully píše:Nj, tak 330i sice byla montovana nekde v Mnichove, ale zas ty soucastky... buhvi, jestli tu elektroniku nedavali dohromady Cinani po vecerech, kdyz se vratili z rejzovejch poli.

Jo 323i proc ne ale fakt tam uz je tak malej rozdil ve spotrebe u 320i,323i,325i,328i,330i ze ma smysl koupit to nejsilnejsi!!!
Jestli chces pekny a silny auto a mas rad automat tak kup to od Martyho a budes k tomu jezdit za pusu.
-
- Kontaktovat uživatele:
z vlastní zkušenosti 2.0d po facelift (silnejsi verze motoru) spotreba 6.7 at jedes jak jedes , (nic linyho to neni) no a nebo spis 3.0d.
s penezma jakoze bude naftak na udrzbu drazsi a ze se ti na tom bude neco vysirat hovadina ... v e46 bych nic jinyho krome naftaka nekoupil(teda az na M3...) tot muj nazor
s penezma jakoze bude naftak na udrzbu drazsi a ze se ti na tom bude neco vysirat hovadina ... v e46 bych nic jinyho krome naftaka nekoupil(teda az na M3...) tot muj nazor

-
- Kontaktovat uživatele:
lospiratos píše:z vlastní zkušenosti 2.0d po facelift (silnejsi verze motoru) spotreba 6.7 at jedes jak jedes , (nic linyho to neni) no a nebo spis 3.0d.
s penezma jakoze bude naftak na udrzbu drazsi a ze se ti na tom bude neco vysirat hovadina ... v e46 bych nic jinyho krome naftaka nekoupil(teda az na M3...) a benal podle me 2.0 i nema cenu kdyz uz tak 3.0i.. tot muj nazor
-
- Kontaktovat uživatele:
presne nafta rekl bych letí a spotreba je vysmech....us-tim píše:320i a 320d -ten benzin mu nesaha ani po kotnikynafta proste jede,benzin nic moc...naklady na E46 co ma takhle malo najeto moc nebudou-me se vsechno zacalo sr*t az kolem 190 000 km-a to mas jeste hodne daleko.
hele sice ot ale vystrelily ti pri tom letu na zadech vzadu ty vzperyza operkama hlavy?nebo si si strechou ,,jenom"strejchnul.
-
- Klubové ID: 178
- Kontaktovat uživatele:
Já bych ten malej benzínovej šestiválec klidně vzal, proti starším provedením nemá dva litry ale 2.2, výkon 170 koní a krouťák 210Nm s podstatně lepším průběhem než u starších motorů. Jede to hezky a nijak extra to nežere. Samozřejmě to nejezdí za 6.7, průměr počítám mezi 8-9 litry, ale nikdy nad tebou nevisí ten strašák drahých oprav, prostě budeš měnit jenom olej a filtry a jednou za pár let šest svíček za srandu. S nafťákem to máš bez radosti z vytáčení, navíc je to jen čtyřválec, o tom sametovém chodu se mu nemůže ani zdát, nehledě na drahé opravy. Nikdy nevíš jak se k tomu choval předchozí majitel, takže tě to klidně může čekat hned. Jen můj názor.us-tim píše:320i a 320d -ten benzin mu nesaha ani po kotnikynafta proste jede,benzin nic moc...naklady na E46 co ma takhle malo najeto moc nebudou-me se vsechno zacalo sr*t az kolem 190 000 km-a to mas jeste hodne daleko.
No konečně někdo rozumný tohle to jsem potřebovat slyšet přidá se k tobě ještě někdo??? nebo by všichni chtěli 320d se 4 válcemi a 145 želvami...Myslím, že 6válec a 170 psů zní líp nemyslíte???A co se tyče údržby no nevím benzín je benzín...
Já vím, že každý má na to jiný názor, ale všeobecně vzato to přece logicky dává větší smysl...Ale samozřejmě záleží na koupi(bůh ví jaké prase v tom před tím jezdilo) Díky za příspěvky...
Já vím, že každý má na to jiný názor, ale všeobecně vzato to přece logicky dává větší smysl...Ale samozřejmě záleží na koupi(bůh ví jaké prase v tom před tím jezdilo) Díky za příspěvky...

-
Ja jsem pro benzin.Podle me clovek utraci uz tak za blbosti tak proc by jsis nemohl koupit benzin kterej zere cca o 1,5litru vice?To si radsi koupim levnejsi piti nez mit strach a koukat jen na kilometry kdy se Ti to vysere?Kolik myslis ze vydrzi benzin bez hrabnuti?Podle me 0,5 mega pri nehoneni za studena a dobrym oleji.Jasne pokud nenajedes 50tis a vice rocne tak se asi vyplati nafta.Ale u noveho auta ktereho muzes reklamovat a nebo ho stejne za 3 roky prodat.
-
A to ze se tady pise ze naftak oproti benzinu jede je podle me jen subjektivni pocit kdyz zabere turbina a dostavi se naval nM.To bych chtel videt tabulkove srovnani 0-100 0-160 atd?To mi pripomina jak tady nekdo vezl strejdu v M5 e34 a on mu rekl : no to ta Octavie jede mnohem vic mi teda prijde.Je to jen pretvarka a staci se divat na tachometr ze se zase tak nic zazracneho nedeje.........