Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
!!PŘEKOPANEJ COMPACT!!
-
Cau fsichni,
zatim nejsem majitelem zadneho BMW, ale vazne uvazuji o jeho koupi v nejblizsi dobe.
Chtel bych si koupit mirne bourany BMW 318TDS Compact - a odtud vyplyva muj dotaz:
Ve meste, kde bydlim jezdi compact rv 98, ale s cumakem z klasickeho sedanu rv od 99 - tedy ten novy typ. Usoudil jsem ze je na ten compact hozena nova kapota, maska naraznik atd. - mate s tim nekdo zkusenost???? Kdyz uz bych koupil bouchlyho compacta tak bych ho rad predelal zrovna - omladne to o modelovou radu.
A 100%-ne to neni ten novy se 4ma kulatyma svetlama a bilyma zadnima lampama.
Diky za rady Tom
zatim nejsem majitelem zadneho BMW, ale vazne uvazuji o jeho koupi v nejblizsi dobe.
Chtel bych si koupit mirne bourany BMW 318TDS Compact - a odtud vyplyva muj dotaz:
Ve meste, kde bydlim jezdi compact rv 98, ale s cumakem z klasickeho sedanu rv od 99 - tedy ten novy typ. Usoudil jsem ze je na ten compact hozena nova kapota, maska naraznik atd. - mate s tim nekdo zkusenost???? Kdyz uz bych koupil bouchlyho compacta tak bych ho rad predelal zrovna - omladne to o modelovou radu.
A 100%-ne to neni ten novy se 4ma kulatyma svetlama a bilyma zadnima lampama.
Diky za rady Tom
-
-
Originál zaslal luke
koukam ze tu nejsou moc pekny nazory na compacta...... : )
ja s jednim zrovna jezdim a zas tak spatne to nejezdi az na ten (useklej design)
seklej design je fakt hnus... Compact je dle nazoru vetsiny lidi z klubu tan nejmin sexy E36ka

Krom toho JFK ten design popsal a vystihl uplne dokonalym prirovnanim... :bigok: :gobeer:
Originál zaslal DaF
seklej design je fakt hnus... Compact je dle nazoru vetsiny lidi z klubu tan nejmin sexy E36kaNo a ja se k tomuto nazoru pridavam...
Krom toho JFK ten design popsal a vystihl uplne dokonalym prirovnanim... :bigok: :gobeer:
Radši než compacta tak žraloka E21...
Můj názor, hnus auto a to se ještě drží s cenama dost vysoko a nikdo je nechce... :spank:
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
No tak každej si jde za svym ne, ja myslim že IS v Compactu je mnohem lepší než v coupe, jede mnohem líp, takže se ukazuje pravidlo odlehčování. Je lepší mít na slabší motor i lehčí auto ne. 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!