Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
parametry Z3 1,9
Zkus radši : http://www.bmwz3club.euweb.cz/forum/ tam se třeba dozvíš víc
tu stranku sem objevil jeste nez si me na ni upozornil,neni tam vubec nic co by me mohla zajimat, mam pocit ze tam ani nikdo neprispiva, je to tam death.Maca píše:Zkus radši : http://www.bmwz3club.euweb.cz/forum/ tam se třeba dozvíš
tuvíc
Úplně death to není, přes léto se tam i diskutuje, akorát že v porovnání s bmwklubem je tam minimum lidí (celkem ani ne 50), takže bys na odpověď čekal asi o něco déle. Teď už mají všichni nejspíš zazimovánocalif píše:tu stranku sem objevil jeste nez si me na ni upozornil,neni tam vubec nic co by me mohla zajimat, mam pocit ze tam ani nikdo neprispiva, je to tam death.

Před pár týdny jsem si zakoupil Z3 2.8. Měl jsem původně v úmyslu některou ze slabších verzí, ale po svezení v 1.9 jsem měl jasno. (V slabší motorizaci bych si spíš vybral Mazdu MX-5 Miata 1.8i... Je více zábavná a do 200.000,- se dá sehnat velice pěkná). Motor 2.8 je do tohoto roadsteru asi to pravé (pružnost, zvuk, zátah). Ale je to ovšem vykoupeno vyšší cenou i náklady na provoz. Jiná věc je pak praktičnost roadsteru všeobecně. Ale to je již jiná. Z3 je o emocích a ne moc o rozumu...
Před pár týdny jsem si zakoupil Z3 2.8. Měl jsem původně v úmyslu některou ze slabších verzí, ale po svezení v 1.9 jsem měl jasno. (V slabší motorizaci bych si spíš vybral Mazdu MX-5 Miata 1.8i... Je více zábavná a do 200.000,- se dá sehnat velice pěkná). Motor 2.8 je do tohoto roadsteru asi to pravé (pružnost, zvuk, zátah). Jsi-li zvyklý na 325, pak budeš nejspíš zklamán. Ale je to ovšem vykoupeno vyšší cenou i náklady na provoz. Jiná věc je pak praktičnost roadsteru všeobecně. Ale to je již jiná. Z3 je o emocích a ne moc o rozumu...
-
- Klubové ID: 1352
¨calif píše:divim, je to v dnesni dobe myslim uz dostupne auto, navic tohle je snad BMW club ne? a ne club E36..........Kvidas píše:a ty se diviscalif píše:koukám že Zukunft drei nepatří mezi populární a hojně zastoupené vozy zde v klubu
ja nemyslim dostupnost. Co sem spis takhle slysel.. mnozi to nazivaj, a ted nechci aby se ostatni urazili, gaykara, nebo auto pro holky, ve speedu snad i psali auto pro holice. I ja si myslim ze zadnej srdcar by si asi z3 nekoupil.
mě se teda Z3 libi velmi, vic nez Z4.
je to asi nejhezci roadster ktery znam, ve srovnani s vozy jinych znacek a podobne cenove hladiny.
ale zas sem zvyklý na šestivál a asi by me mrzelo mit v takovem aute čtyřvál s objemem 1,9
ale 2,8 je vicemene o 100tis dražší
doufal sem aspon ze Z3 bude o dost lehčí než moje soucasne coupé 325i e36
ale jak koukám tak to neni nijak markantní.........
je to asi nejhezci roadster ktery znam, ve srovnani s vozy jinych znacek a podobne cenove hladiny.
ale zas sem zvyklý na šestivál a asi by me mrzelo mit v takovem aute čtyřvál s objemem 1,9

doufal sem aspon ze Z3 bude o dost lehčí než moje soucasne coupé 325i e36
ale jak koukám tak to neni nijak markantní.........