Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E34 Ski bag
Slid píše:co třeba lyže
No, na lyze je snad origo zahradka na strechu ne?
Copak se vozi lyze v E34 uvnitr?

Aha, ty jsi asi myslel, anglicky vyraz. Ne, ja myslim tehle ski bag
http://bmwfans.info/original/E34/tou/52 ... l-72_0160/
fotobobo píše:Slid píše:co třeba lyže
No, na lyze je snad origo zahradka na strechu ne?
Copak se vozi lyze v E34 uvnitr?
Aha, ty jsi asi myslel, anglicky vyraz. Ne, ja myslim tehle ski bag
http://bmwfans.info/original/E34/tou/52 ... l-72_0160/
ty woe já myslel že si děláš srandu a ty to myslíš vážně:potlesk:

Ono to je vážně na lyže, proto to slovo ski, ono ski anglicky znamená lyže

fotobobo píše:OK, ale jeste stale nevim kam se to dava a jak je to velke, popripade co se do toho dava....
Predpokladam, ze to neni ta rakev, co se v ni vozi v zime lyze
preskace atd...
Na te fotce je do dost male a drahe v ETK![]()
hele jaká rakev jako na střechu jo

Ten skivak je do zadních sedaček do opěradla pokud máš loketku zadní, vycvakneš loketku vytáhneš vak, v kufru odklopíš dvířka a lyže prostrčíš a hotovo.Prochází to od středového panelu až ke konci kufru.
Slid píše:fotobobo píše:OK, ale jeste stale nevim kam se to dava a jak je to velke, popripade co se do toho dava....
preskace atd...
hele jaká rakev jako na střechu jo![]()
![]()
Ten skivak je do zadních sedaček do opěradla pokud máš loketku zadní, vycvakneš loketku vytáhneš vak, v kufru odklopíš dvířka a lyže prostrčíš a hotovo.Prochází to od středového panelu až ke konci kufru.
To mi chces rict, ze si muzu dat do zadnich sedacek jakoby mala dvirka kteryma prostrcim lyze? za 4.000,-
Kdyz origo zahradka na strechu, uzamykatelna stoji 2.700,-
To je fakt super deal!
fotobobo píše:Slid píše:fotobobo píše:OK, ale jeste stale nevim kam se to dava a jak je to velke, popripade co se do toho dava....
preskace atd...
![]()
To mi chces rict, ze si muzu dat do zadnich sedacek jakoby mala dvirka kteryma prostrcim lyze? za 4.000,-
To je fakt super deal!
no do E34 stojí nový 4500 bez DPH skivak, ale k výbavě to patří

Slid píše:fotobobo píše:Slid píše:[quote="fotobobo"]OK, ale jeste stale nevim kam se to dava a jak je to velke, popripade co se do toho dava....
preskace atd...
![]()
To je fakt super deal!

Nedalo mi to, a sel jsem se do garaze podivat!
Kdyz zvednu operku na zadnich sedackach,
tak je tam nejaka plastova zaslepka nebo tak neco,
ale zezadu kdyz koukam z kufru zadna dvirka nevidim.
Mam tam normalne koberec pres cela sedadla...
Tak ted nevim, ale tak jak to je ted, tak bych tam
lyze urcite neprostrcil...
fotobobo píše:Slid píše:fotobobo píše:[quote="Slid"][quote="fotobobo"]OK, ale jeste stale nevim kam se to dava a jak je to velke, popripade co se do toho dava....
preskace atd...
![]()
To je fakt super deal!

Nedalo mi to, a sel jsem se do garaze podivat!
Kdyz zvednu operku na zadnich sedackach,
tak je tam nejaka plastova zaslepka nebo tak neco,
ale zezadu kdyz koukam z kufru zadna dvirka nevidim.
Mam tam normalne koberec pres cela sedadla...
Tak ted nevim, ale tak jak to je ted, tak bych tam
lyze urcite neprostrcil...[/quote]
no tak vyndáš tu plastovou záslepku prořízneš koberec a dáš tam ten celej ski bag z ETK co je komplet tam jsou i dvířka s vakem atd teď je tam nemáš a ty lyže tím musíš prostrčit
-
psena píše:Ten skivak mam nekde jeden navic, kdyby nekdo chtel..
Jinak fajna debeta
No zájem by byl...

Ja mám pevné (nesklopné) zadné sedačky, za loketnou opierkou mám na suchý zips kus koberca a za ním plech s naznačenou perforáciou pre vyrezanie otvoru do batožinového priestoru. V BMW mi povedali, že ak si zoženiem origo vak, nie je problém urobiť mi otvor z kufru donútra. Viem, že je asi lepšia truhla na strechu, ale keď idem lyžovať sám alebo len 2 na 1 deň, nechce sa mi truhlu nahadzovať, tak preto ten ski-vak. A občas sa to hodí na nejaký ten dlhší tenký predmet....
BTW je to demontovateľné (napr. ako na E90) alebo keď to tam raz nahodím tak všetky veci prestrčím dovnútra len v ski-vaku?
Ak to ešte platí, pošli mi do SZ Tvoje podmienky a prípadne nejaké foto
Vopred DÍKY