Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Problemy na snehu!Rady figle??

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
pepus

#21 Příspěvek od pepus »

hehe, dobrej napad s tim skejtem... nemate nekdo figl co dat pod kola, kdyz se protacej a neni nikdo kdo by zatlacil (pri vyjizdeni z parkingu)? ja tam rvu dycky takovou starou karimatku, ale uplne ono to neni
soraxcz

#22 Příspěvek od soraxcz »

pepus píše:hehe, dobrej napad s tim skejtem... nemate nekdo figl co dat pod kola, kdyz se protacej a neni nikdo kdo by zatlacil (pri vyjizdeni z parkingu)? ja tam rvu dycky takovou starou karimatku, ale uplne ono to neni
Jestly mas gumovy koberecky vepredu tak sem to vydel na horach jak je nekdo vyndal a narval pod kola (: cumel sem jak pud ale petka se rozjela jak nic (: :lol:
pepus

#23 Příspěvek od pepus »

no to je lepsi karoska nez koberecek - je delsi :wink:
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od castro »

taky jsem používal takovou gumu, vypada jak lino z tramvaje, ikdyž je na ni snih tak neklouže... párkrát jsem si tim snažil pomoct ale začalo pak hrabat druhé kolo a byl jsem stejně v háji. :) ale je to prča na tom sněhu, lidi jsou většinou solidární a často pomůžou.
kavanda
Klubové ID: 1103

#25 Příspěvek od kavanda »

JaraX píše:
kavanda píše:Já měl micinu sigmu a protiprokluz tam byl mazec.Ani na mokru nešla do smyku i když jsem chtěl - opravdu dost promakanej asc.

Navíc jsem tam měl automat s režimem winter a to bzlo opravdový pohodlíčko i v zimě.Akorát to byla opravdu velká kráva napěchovaná elektronikou.
to má každej baworák.
i včelín? :lol:
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od JaraX »

kavanda píše:
JaraX píše:
kavanda píše:Já měl micinu sigmu a protiprokluz tam byl mazec.Ani na mokru nešla do smyku i když jsem chtěl - opravdu dost promakanej asc.

Navíc jsem tam měl automat s režimem winter a to bzlo opravdový pohodlíčko i v zimě.Akorát to byla opravdu velká kráva napěchovaná elektronikou.
to má každej baworák.
jj
youwee
Klubové ID: 1262
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od youwee »

kavanda píše:
JaraX píše:

to má každej baworák.
:lol: :smich: :smich2:
Martem
Klubové ID: 999

#28 Příspěvek od Martem »

3 pytle cementu a vse je ok :D
youwee
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od youwee »

dokud mu nenaprsi do kufru :lol:
Rejchy Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 510

#30 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

Mno já teda nevím,ale s tou zátěží v kufru se aspoň mě osobně jezdí špatně.Auto je s tím moc přetáčivé,mě se právě v zimně líbí rozložení váhy auta,můžu projíždět zatáčky rychleji než s předohrabem.To ASC je dobrá věc,měl jsem ho na E36,na E34 ho nemám a nemám ani samosvor takže docela na ho.no.
Ty máš na E39 už ASC+T takže máš i kontrolu trakce,to znamená že pokud ti začne prokluzovat kolo,tak ti ho elektronika přibrzdí sama.Nemusíš jak tady někdo psal přibržďovat ručkou.
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od RuDoSh »

Rejchy píše:Mno já teda nevím,ale s tou zátěží v kufru se aspoň mě osobně jezdí špatně.Auto je s tím moc přetáčivé,mě se právě v zimně líbí rozložení váhy auta,můžu projíždět zatáčky rychleji než s předohrabem.To ASC je dobrá věc,měl jsem ho na E36,na E34 ho nemám a nemám ani samosvor takže docela na ho.no.
Ty máš na E39 už ASC+T takže máš i kontrolu trakce,to znamená že pokud ti začne prokluzovat kolo,tak ti ho elektronika přibrzdí sama.Nemusíš jak tady někdo psal přibržďovat ručkou.
na e34 jsem nemel nic (krom ABS.... ale vynahradil to samosvor) a na e39 jen ASC (ne ASC+T) a to uz bylo trosku horsi nez s e34, ale stejne se da vyjet vsude i bez zateze v kufru (pokud to neni led a neni plac na rozjezd) :-)
d.aemon
Klubové ID: 1028

#32 Příspěvek od d.aemon »

JaraX píše:

to má každej baworák.
Na E36 jsem to neměl... 8O
youwee
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od youwee »

pytel s piskem je na prd... pokud nemas super gumy tak ses stejne v loji. Ja mel zimaky (sice nejaky obycejny) pytel v kufru a stejne sem co chvila nekde zustal trcet.... Ale to bylo jeste s tricou, E36 uz maj vahovej pomer lepsi... A to s tou ruckou trocha pomaha, ale radsi ten snih trocha odhazim nez to kurvit
michel83
Klubové ID: 1219
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od michel83 »

Jak poznam, jestli mam v aute ASC nebo ASC+T? Myslim podle nejake technicke specifikace..., ne podle stop ve snehu :?:
d.aemon
Klubové ID: 1028

#35 Příspěvek od d.aemon »

michel83 píše:Jak poznam, jestli mam v aute ASC nebo ASC+T? Myslim podle nejake technicke specifikace..., ne podle stop ve snehu :?:
Hm... nejlepší bude asi nechat si v servisu vyjet výbavu. Už se to tu řešilo. Dáš jim posledních 7 čísel VIN.
michel83
Klubové ID: 1219
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od michel83 »

d.aemon píše:
michel83 píše:Jak poznam, jestli mam v aute ASC nebo ASC+T? Myslim podle nejake technicke specifikace..., ne podle stop ve snehu :?:
Hm... nejlepší bude asi nechat si v servisu vyjet výbavu. Už se to tu řešilo. Dáš jim posledních 7 čísel VIN.
No, jestli to byla vyhradne priplatkovka, tak to +T asi nemam. V seznamu SONDERAUSSTATTUNGEN (mam to vypsane na foru - klubova auta, odkaz v podpisu) v servisce neni napsane ani ASC, ale v aute ASC je. Tak nevim...
Odpovědět