Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Prosím o radu E39 automat 525,koupit?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jumper
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od jumper »

Zravím všechny. Naskytla se mi možnost koupit E39 rv.2002 benzin automat,sedan, najeto 130.000km. Je moc hezky vybavená. Má i velkou navigaci. A prý u Bychla dokážou dokonce přehrát do češtiny počítač. Je z Itálie a má jen němčinu nebo italštinu. Chci se vás zeptat,jestli to není nějak nepovedený model, nebo vaše zkušenosti a rady.
Jinak ,dá se někde zjistit podle vin výbava?
Mám teď E34 v manualu a nemůžu si ji vynachválit. Ale přeci jen tohle je novější kousek.
Díky moc za rady a postřehy. Jo a ten automat má ještě sportovní mod a pak řazení jako steptronic nebo tiptronic.
Atila

#2 Příspěvek od Atila »

jumper píše:Zravím všechny. Naskytla se mi možnost koupit E39 rv.2002 benzin automat,sedan, najeto 130.000km. Je moc hezky vybavená. Má i velkou navigaci. A prý u Bychla dokážou dokonce přehrát do češtiny počítač. Je z Itálie a má jen němčinu nebo italštinu. Chci se vás zeptat,jestli to není nějak nepovedený model, nebo vaše zkušenosti a rady.
Jinak ,dá se někde zjistit podle vin výbava?
Mám teď E34 v manualu a nemůžu si ji vynachválit. Ale přeci jen tohle je novější kousek.
Díky moc za rady a postřehy. Jo a ten automat má ještě sportovní mod a pak řazení jako steptronic nebo tiptronic.

U E39 benalu neni zadny vyslovene spatna volba, mozna s vyjimkou slabe 520tky. 525tka samozrejme neni takove terno jako 530, ale jede i tak pomerne slusne, zere jako kazdy BMW sestivalec a jako kazdy BMW sestival v benzinu s ni nebyvaji vetsi problemy.
O E39 se tu mluvilo velmi casto a nema smysl to opakovat. Zkontroluj si jen stav podvozku a automatu + u nas jsou vzdy otazkou najete kilometry. Jo a pozor na rozsypany caj, tedy funkcnost displayu, casto odchazi blbe se opravuji.
Odpovědět