Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pomůžete mi? mám dilema

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
T613
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od T613 »

co to vybiras za vrany? uz podle fotek je to auto aspon 3x rachle a jeste tady do nekoho tlacis lom svetla :lol:

ty mas na ten vyber aut fakt "stesti" ... to je uplne jedno zda je to 4 nebo 6 val kdyz ten 4 val bude vysypany tak do neho narves tolik ze v dobrem 6 valu to neprojedes za 2 roky a potom si muzes pocitat spotrebu ... e36 je dost stara vrana a je to spis o stavu nez o motorizaci pokud chces kupovat tohle do 50t enbo prisetri a bez najisto do urdzovaneho auta po nekom z klubu jak ti tady nekdo psal
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Spajky »

motokuba píše:
Spajky píše:
motokuba píše:[quote="Spajky"][quote="bmwfil"]Za ty peníze to budou smrtky oboje...

jj...aspoň 70,za to se dá koupit pěknej sedánek ve 4 válu,do kterýho nebudeš muset hned nasypat ranec peněz,přes zimu ještě chvíli šetři :wink:

Jo no to ja rozumím ale myslíš si že to jde? kdyby to šlo tak to udělám, věř mi :wink: holt mam malej limit :(

A e30 tě neláká? :)[/quote]

láká neláká :-) mě e líbí ale e36 je nádherný vůz! Možná je to proto že přítelkyně rodiče mají e36 320 (snad nejzachovalejší v čr :-)[/quote]

no já bych napsal lepší vrabec v hrsti než holub na střeše.... :wink:
motokuba
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od motokuba »

Spajky píše:
motokuba píše:
Spajky píše:[quote="motokuba"][quote="Spajky"][quote="bmwfil"]Za ty peníze to budou smrtky oboje...

jj...aspoň 70,za to se dá koupit pěknej sedánek ve 4 válu,do kterýho nebudeš muset hned nasypat ranec peněz,přes zimu ještě chvíli šetři :wink:

Jo no to ja rozumím ale myslíš si že to jde? kdyby to šlo tak to udělám, věř mi :wink: holt mam malej limit :(

A e30 tě neláká? :)[/quote]

láká neláká :-) mě e líbí ale e36 je nádherný vůz! Možná je to proto že přítelkyně rodiče mají e36 320 (snad nejzachovalejší v čr :-)[/quote]

no já bych napsal lepší vrabec v hrsti než holub na střeše.... :wink:[/quote]

JO no to sedí :wink:
bmwfil

#24 Příspěvek od bmwfil »

A nebo ukecej rodiče přítelkyně ať inovují a máš po problému (nej auto v ČR) :wink: :)
motokuba
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od motokuba »

bmwfil píše:A nebo ukecej rodiče přítelkyně ať inovují a máš po problému (nej auto v ČR) :wink: :)

To nevím asi se mi to nepovede :lol:
castro
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od castro »

tak tý 320i se musim smát, myslim že se tam sekli u km o jednu nulu... ;-) z vysoka bych se na ní..... kupovat auto o kterym ti bude každej jen a jen lhát a nebudeš vědět nic, raději bych tam viděl 250.000km narovinu, a klidně bych ho koupil s tolika km, alespon vetsi sance ze je to pravda...

Ta 318i si myslim vypada lip... ale asi bych nekoupil ani jednu z tech dvou
4am

#27 Příspěvek od 4am »

nevim mam BMW chvilku, ale tady bych zvolil tu 318i , ta 320i je fakt na rovinu podezřelá . jinak mam 318i sice M43 - na normalni ježdění to stačí, a v ceně 45tisíc se o ničem jinym asi ani nejde bavit :wink:
castro
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od castro »

podezřelá? si dělá někdo prdel ne? :mad: a ještě do očí řekne že je vše uplně v pořádku.... takový lidi bych ....... mno nic...
_peper
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od _peper »

Vše v pořádku bude do té doby než auto koupíš. Ale už po cestě začneš poznávat, kde je jaká vůle, jak to táhne v kolejích a odskakuje v zatáčkách. Po delším jezdění poznáš další chyby, třeba jak moc žere olej, že má nerovnoměrně sjeté gumy atd.
Za takovej peníz bych nekoupil ani jedno auto. Buď šetřit a nebo jak psal Spajky, koupit pěknou E30 ;)
Atilak

#30 Příspěvek od Atilak »

Moje rada- od obou ruce pryc.....
Pyshtoun

#31 Příspěvek od Pyshtoun »

_peper píše:Vše v pořádku bude do té doby než auto koupíš. Ale už po cestě začneš poznávat, kde je jaká vůle, jak to táhne v kolejích a odskakuje v zatáčkách. Po delším jezdění poznáš další chyby, třeba jak moc žere olej, že má nerovnoměrně sjeté gumy atd.
Za takovej peníz bych nekoupil ani jedno auto. Buď šetřit a nebo jak psal Spajky, koupit pěknou E30 ;)

AMEN bratre, E30ky jsou furt krasny auta - Kubo, mrkni na http://www.e30.cz/ , posurfuj, zamilujes si je. Pokud mas strop cca 50k, tak na E36 zapomen...
khonza318

#32 Příspěvek od khonza318 »

tohle se ti nelíbí ????

Obrázek

je v dobrým stavu
doufám bez dalších investic (a i kdyby, ještě ti zbudou prachy)
motokuba
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od motokuba »

NO tak to tady čtu a no víte mě se e30 líbí i nelíbí, líbí se mi tady v OV jedna od kámoše, vyhral s ní teď 3. místo v nějaké soutěži o nejhezčí bafo v čr ale má v ní už asi 150tis, jinak e36 volím pro její design je prostě nádherna, když jsem kupoval 735 tak ta byla jen že byla za dobrý peniz jinak jsem se pořád pokukoval po e36. A největší paradox je ten že jsem chtěl zelenou metlu :-)
Jak jsem řekl kdyby šlo připlatit udělám to ale není možno
bmwfil

#34 Příspěvek od bmwfil »

motokuba píše:NO tak to tady čtu a no víte mě se e30 líbí i nelíbí, líbí se mi tady v OV jedna od kámoše, vyhral s ní teď 3. místo v nějaké soutěži o nejhezčí bafo v čr ale má v ní už asi 150tis, jinak e36 volím pro její design je prostě nádherna, když jsem kupoval 735 tak ta byla jen že byla za dobrý peniz jinak jsem se pořád pokukoval po e36. A největší paradox je ten že jsem chtěl zelenou metlu :-)

Tak se na to teď vykašli a došetři, jinak budeš nešťastnej cos koupil... :idea:
motokuba
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od motokuba »

bmwfil píše:
motokuba píše:NO tak to tady čtu a no víte mě se e30 líbí i nelíbí, líbí se mi tady v OV jedna od kámoše, vyhral s ní teď 3. místo v nějaké soutěži o nejhezčí bafo v čr ale má v ní už asi 150tis, jinak e36 volím pro její design je prostě nádherna, když jsem kupoval 735 tak ta byla jen že byla za dobrý peniz jinak jsem se pořád pokukoval po e36. A největší paradox je ten že jsem chtěl zelenou metlu :-)

Tak se na to teď vykašli a došetři, jinak budeš nešťastnej cos koupil... :idea:

No uvidíme ztra se jedu kouknout na tu 318 takže uvidíme :-)
Pyshtoun

#36 Příspěvek od Pyshtoun »

motokuba píše:
No uvidíme ztra se jedu kouknout na tu 318 takže uvidíme :-)

Hodne stesti a chladnou hlavu!!!
motokuba
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od motokuba »

Tak ta 316 to je total šrot!!!!!!!!!!!!!!! interirier jak by v něm vozily prasata!!!!!!! přední tlumiče KO motor zněl jak šicí stroj!!!!!!!!! prave přední světlo drželo na slovo blinkr držel zapomocí nějakého lepidla ktere bylo přichyceno k blatníku!!!!!! no kentus!!!!!

No o ničem
Kvidas

#38 Příspěvek od Kvidas »

sam ses i presvedcil. doporucuju jeste setrit..a kolem ledna koukat a shanet..a na jare si privizt neco z ceho budes mit radost. E36 za 40 tišonc asi nebude to pravy :idea:
Odpovědět