Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pomůžete mi? mám dilema
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám na výběr mezi e36 318i r.v. 1992 a pak e36 320 r.v. 1991 oba jsou celkově zachovale akorat 320 má o něco lepší vejbavu. Proti 320 hraje vyšší spotřeba a vyšší pojistka proti 318 hraje zase starší méně spolehlivější motor. Tak nevím poraďte mi. (Už teď vím že mi šici napíšu že 320 ale zajimaly by mne názory majitelu 318i na jejich auto,co se motoru týče, prosím zdržte se keců M40 na nic motor a pod)
Jinak tady jsou ty auta:
320 http://aukro.cz/item264932722_bmw_320i.html
318i http://bmw-auto.sbazar.cz/bmw-e36-318-i-zatec-o1073926.html
Jinak tady jsou ty auta:
320 http://aukro.cz/item264932722_bmw_320i.html
318i http://bmw-auto.sbazar.cz/bmw-e36-318-i-zatec-o1073926.html
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj 320 ani 318 neznam mam osob. zkušenosti s 316 ale řeknu ti že já bych šel asi do toho zelenýho myslím že 318.Jelikož 320 má něco s tou zadní nápravou a takyvyměňpvanej motor jo má najeto 40000 ale to by musel bejt fungl což je blbost takže může mej i půl miliónu.U toho zelenýho je serviska jestli jsem dobře četl.A spotřebu bych neřešil mám 316 a žere mi asi 9 asi proto že tomu dávám.PS: Čumím co jde za ty prachy sehnat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ž8dný libovky to určitě nejsou, už jen podle roku a ceny. Chce to pořádně prolézt a nečekej zázraky. Počítej, že ať koupíš jedno nebo druhé nějaká investice, tě určitě čeká a nebude to jen 5tis
Pokud chceš šetřit na pojistce a stačí ti jen normální svezení, sáhni po 1,8i. Pokud chceš zbuk 6ti válu a sportovnější svezení sáhni po 2,0.
Pokud vezmeš 1,8 stejně přijde do roka pocit, že je to málo a budeš se ohlížet po něčem silnějším

Pokud chceš šetřit na pojistce a stačí ti jen normální svezení, sáhni po 1,8i. Pokud chceš zbuk 6ti válu a sportovnější svezení sáhni po 2,0.
Pokud vezmeš 1,8 stejně přijde do roka pocit, že je to málo a budeš se ohlížet po něčem silnějším

-
- Kontaktovat uživatele:
_peper píše:Ž8dný libovky to určitě nejsou, už jen podle roku a ceny. Chce to pořádně prolézt a nečekej zázraky. Počítej, že ať koupíš jedno nebo druhé nějaká investice, tě určitě čeká a nebude to jen 5tis![]()
no měl jsem e 32 735i spíše už prahnu po něčem klidnějším a myslím si že zase 320 není až tak sportovní

-
- Kontaktovat uživatele:
323ti píše:Záleží co od toho auta chceš, v každém případě šestihrnky jsou náročnější na údržbu i na provoz. Obě vypdaj dost dobře, ale chtělo by se to s nima projet, podle obrázků se to dost dobře kupovat nedá.
JAsné no

motokuba píše:Spajky píše:Nečet sem nci cos psal a rovnou píšu 318i,320i bez vanosu je opravdu nesmysl
Pročpak?
spotřeba,spotřeba,spotřeba...prostě výkon neodpovídá spotřebě :-/ navíc koukám a ta 320tka vypadá vážně nějak divně,já nevím,osobně bych bral 318i a nebo bych 10-20k přišetřil a za to už se dá koupit 4vál ve fajn stavu

motokuba píše:atem píše:Prijde mi ze byla bourana na predek ta 318..ma nejakou jinou barvu na kapote a na masce...
Hele slyšel jsi o něčem jako je lom světla při focení? a o něčem jako je metalický lak? Takové kecy mě dokažou nasrat!!!! viděl jsi to auto? NE! tak prosím zdrž se podobných emocionálních výjevů!
Hele nemyslel jsem to ve zlym!!
motokuba píše:Spajky píše:bmwfil píše:Za ty peníze to budou smrtky oboje...
jj...aspoň 70,za to se dá koupit pěknej sedánek ve 4 válu,do kterýho nebudeš muset hned nasypat ranec peněz,přes zimu ještě chvíli šetři
Jo no to ja rozumím ale myslíš si že to jde? kdyby to šlo tak to udělám, věř miholt mam malej limit
A e30 tě neláká?

-
- Kontaktovat uživatele:
Spajky píše:motokuba píše:Spajky píše:[quote="bmwfil"]Za ty peníze to budou smrtky oboje...
jj...aspoň 70,za to se dá koupit pěknej sedánek ve 4 válu,do kterýho nebudeš muset hned nasypat ranec peněz,přes zimu ještě chvíli šetři
Jo no to ja rozumím ale myslíš si že to jde? kdyby to šlo tak to udělám, věř miholt mam malej limit
A e30 tě neláká?

láká neláká