Zdar, našel jsem na netu tyhle svíčky http://bmw.autodoplnky.cz/bmw-e36/zapal ... -i-s264879 , myslíte že to za ty prachy stojí? Projevilo by se to na chodu motoru v praxi? Máte někdo zkušenosti? Díky za názory, případně za zkušenosti...
můj osobní názor je ten, že to hezky rozepsali, ale extra význam to asi mít nebude...
Já radši kupuji levnější cca 250kč za svíčku a častěji je vyměnim
taky bych řekl že je to jen kopa hezky znějících keců, ale hlavně podlě mě dokonalé spalování ovlivňují i jiné věci... koupil bych NGK za 120,-/ks a tankoval V-power 95
ja je mam,predtim sem mel NGK 4bodovy 1ks za 450Kc a tyhle sem dal tedka 1ks 550Kc a jede to dobre,zadnej velkej rozdil to ale neni jen mi klesla spotreba o trocha ale to vzdy s novejma svickama
michal09 píše:Díky za názory, taky se mi zdálo že je to jen taková lákačna na lidi, asi se na to vykašlu a nehcám tam ty co mám teď. Myslím že nejsou nejhorší
Kdys chces experimentovat se svicami, tak skus BERU Ultra-X, nejsou drahe a fakt dobre....
Vícebodovy svíčky prý nejsou moc dobry na zimu. Je tam prý potřeba větší jiskra než 4 jiskry, ale menší... Kámoš je dal místo NGK (jednobodovy) a chystá se je vrátit zase zpátky právě kvůli studeným startům v tomto počasí. Ale jinak prej good, jedou dobře. Ale zas za tu cenu bych se vysral...a hned 8x
michal09 píše:Díky za názory, taky se mi zdálo že je to jen taková lákačna na lidi, asi se na to vykašlu a nehcám tam ty co mám teď. Myslím že nejsou nejhorší
Kdys chces experimentovat se svicami, tak skus BERU Ultra-X, nejsou drahe a fakt dobre....
Jj Beru jsem tu také doporučoval, používal jsem NGK a rychle vadly, od ty doby jsem měnil tak 2 x za Beru a spokojenost
Svicky je nejlepsi davat ty co patri do motoru origo a menit je s olejem... Cituju jenom zkusenosti od spousty lidi co znam a delaj s autama dlouho a pry opravdu nema vubec smysl kupovat drahe svicky...