Chlapi... kdybyste videli, jaky zensky treba studujou ekonomku (VS)... pro ne je i nerovnice neresitelnym problemem, natoz trojclenka nebo neco podobneho. Me tohle uz ani neprekvapi
MrScully píše:Chlapi... kdybyste videli, jaky zensky treba studujou ekonomku (VS)... pro ne je i nerovnice neresitelnym problemem, natoz trojclenka nebo neco podobneho. Me tohle uz ani neprekvapi
Hele né že bych se musel hned zastávat nebo by mě to nastvalo,ale shodou okolnosti mám přítelkyni co studuje Ekonomku 4 rokem,a nedávno jsem viděl co počítaj.Takže sorry ale pokud tyhle ženský jsou blbý tak to já patřím do jeskyně a 90 % z Vás tady se mnou.Takže sorry ale tohle byla dle mého nemístná poznámka
No, znám osobně pár lidí co úspěšně ukončili VŠ, ale rozumu teda moc nepobrali. Jinak řečeno, blbí jsou jak tágo Nechápu jak to dokázali On titul není patent na rozum
dsvatos píše:No, znám osobně pár lidí co úspěšně ukončili VŠ, ale rozumu teda moc nepobrali. Jinak řečeno, blbí jsou jak tágo Nechápu jak to dokázali On titul ještě není patent na rozum
No, znám osobně pár lidí co úspěšně ukončili VŠ, ale rozumu teda moc nepobrali. Jinak řečeno, blbí jsou jak tágo Nechápu jak to dokázali On titul ještě není patent na rozum
VS vetsinou znamena velky prd.. Nechapu,ze to ma ve spolecnosti stale nejakou hodnotu a musime se tam jak ovecky jebat.. Pri tom je to jenom odkroutit si tam ten cas.. Alespon vetsinou...
Na co clovek opravdu potrebuje inteligenci nebo talent je MATFYZ... Ale to uz zas hranici s ujetosti..
I ta zkurvena medicina je o tom se drit a drit.. Talent je jenom bonus navic a jde to i bez nej...
To sice jo, ale kdyz vedle sebe postavis cloveka s VS a cloveka se SS, tak pravdepodobne ten s VS bude mit vyssi inteligenci. VS sice neznamena nic, ale kazdej vidlak ji nevystuduje.
Teda aspon u nas na fakulte aplikovanych ved ZCU byla umrtnost velmi vysoka
dsvatos píše:No, znám osobně pár lidí co úspěšně ukončili VŠ, ale rozumu teda moc nepobrali. Jinak řečeno, blbí jsou jak tágo Nechápu jak to dokázali On titul ještě není patent na rozum
No však někdo studuje rozumem, někdo prachama a někdo třeba přes p.ču...
Všechny zmiňované skupiny jsem měl v ročníku...
Zaujimave, jak tu kazdy z kazdeho dokaze urobit totalneho debila a idiota... Slecna sa spytala, dostala odpoved a tym by som to uzavrel. Urazat netreba. Niekto je dobry na matiku, niekto na nieco ine ... hlavne ze VY ste dobry vo vsetkom, ze ?