Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kdo má jeké auto?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Panaque »

JIP píše:
d.aemon píše:
castro píše:náhodou to neměl špatný..... nebo je snad seriová felda hezčí? :?: :lol:

Ten šedej/stříbrnej spodek se mi líbí a maska taky vcelku v poho. Celý to ale zadupe ten nárazník, to je fakt hnus... ovšem jen můj názor.

Díky Castro, že ses mě zastal... :wink:
Sto lidí sto chutí, každému se holt líbí něco jiného...mě třeba ten poslední nárazník všichni chválili, byl to typ Seat Ibiza...
Poprvé jsem tam měl origo se spoilerem od Ellri (foto z prvního dne, kdy auto vyjelo na cestu 11/2002):

Potom jsem tam měl žraloka, typ Honda CRX (ale to bylo fakt jak pěst na oko...):

A ten třetí byl asi nejhezčí...
Nemám rád lidi, kteří vidí upravené auto a hned říkají: Há, tuzínk...zas nějaký ču*ák nalepil pár plastů na Škůdnu a myslí si že je mistr světa...já to mám jinak. Auto jsem koupil v roce 2000 z vrakáče jako totální zbořku (stejně jako letos o prázdninách Bafro) a pak jsem si s ním dva roky v garáži hrál. Bylo to v době, kdy tady nikdo neměl o nějakém tuningu ani páru. A auto bylo udělané zgruntu celé, ne jenom pár plastů...motor, podvozek, interiér, kastle, všechno co šlo nějak vylepšit jsem vylepšil a vždycky jsem použil jenom kvalitní a ověřené díly od renomovaných firem...
I díky tomu se můžu pochlubit následující fotkou(foceno při jízdě ve 4 lidech cestou po D1 do Brna):
Jenom pro zajímavost, ve dvou jela i přes 200lm/h, ale to mám zachyceno pouze na VHS...
A abych odpověděl na otázku...ANO, BRAMBORÁKA TAKY ČEKÁ PODOBNÁ UPRAVOVACÍ KŮRA ALE TUZINGEM BYCH JÍ ROZHODNĚ NENAZVAL!!!
(nechte se překvapit na jaře...)

Kolik ti v té době bylo?

Kdykoli zahlédnu něco podbného "Šhade Tjuning" beru to jako výstřelek mladého kluka a beru to. Ve svém věku bych už asi radši volil MHD :wink:
JIP

#42 Příspěvek od JIP »

Panaque píše:
JIP píše:
d.aemon píše:[quote="castro"]náhodou to neměl špatný..... nebo je snad seriová felda hezčí? :?: :lol:

Ten šedej/stříbrnej spodek se mi líbí a maska taky vcelku v poho. Celý to ale zadupe ten nárazník, to je fakt hnus... ovšem jen můj názor.

Díky Castro, že ses mě zastal... :wink:
Sto lidí sto chutí, každému se holt líbí něco jiného...mě třeba ten poslední nárazník všichni chválili, byl to typ Seat Ibiza...
Poprvé jsem tam měl origo se spoilerem od Ellri (foto z prvního dne, kdy auto vyjelo na cestu 11/2002):

Potom jsem tam měl žraloka, typ Honda CRX (ale to bylo fakt jak pěst na oko...):

A ten třetí byl asi nejhezčí...
Nemám rád lidi, kteří vidí upravené auto a hned říkají: Há, tuzínk...zas nějaký ču*ák nalepil pár plastů na Škůdnu a myslí si že je mistr světa...já to mám jinak. Auto jsem koupil v roce 2000 z vrakáče jako totální zbořku (stejně jako letos o prázdninách Bafro) a pak jsem si s ním dva roky v garáži hrál. Bylo to v době, kdy tady nikdo neměl o nějakém tuningu ani páru. A auto bylo udělané zgruntu celé, ne jenom pár plastů...motor, podvozek, interiér, kastle, všechno co šlo nějak vylepšit jsem vylepšil a vždycky jsem použil jenom kvalitní a ověřené díly od renomovaných firem...
I díky tomu se můžu pochlubit následující fotkou(foceno při jízdě ve 4 lidech cestou po D1 do Brna):
Jenom pro zajímavost, ve dvou jela i přes 200lm/h, ale to mám zachyceno pouze na VHS...
A abych odpověděl na otázku...ANO, BRAMBORÁKA TAKY ČEKÁ PODOBNÁ UPRAVOVACÍ KŮRA ALE TUZINGEM BYCH JÍ ROZHODNĚ NENAZVAL!!!
(nechte se překvapit na jaře...)

Kolik ti v té době bylo?

Kdykoli zahlédnu něco podbného "Šhade Tjuning" beru to jako výstřelek mladého kluka a beru to. Ve svém věku bych už asi radši volil MHD :wink:[/quote]

V roce 2000 mi bylo 20, čerstvě po vojně...do té doby jsem měl Formana od rodičů a chtěl jsem znova české auto a taky kombajn, páč jsem si zvykl na levné díly a mega kufr...na venkově se to hodí...
Když si ale spočítám, kolik peněz jsem do toho vrazil (kromě dvou let života po nocích v garáži, páč jsem musel normálně chodit do práce, abych si na to vydělal), tak bych teď brečel. Raději jsem měl nějakou korunu přišetřit a koupit už pořádné auto...třeba BMW... v konečném součtu by mě vyšlo tak na polovic... :roll:
castro
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od castro »

ten poslední nárazík se mi teda vubec nelíbí ale naopak ten první docela jde.... co s seriovou felckou? to první bylo celkem hezký...

asi se ze me tuner teprve vyvýjí.... :D
JIP

#44 Příspěvek od JIP »

castro píše:ten poslední nárazík se mi teda vubec nelíbí ale naopak ten první docela jde.... co s seriovou felckou? to první bylo celkem hezký...

Nerozumím otázce "co s seriovou Felckou?"...nebo to byl jen řečnický obrat? 8O

Ajó, dyk to řikám, každému se holt líbí něco jiného a mě třeba nejvíc ten poslední...teď z něho mám kupu trsátek.... :oops:
castro
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od castro »

JIP píše:
castro píše:ten poslední nárazík se mi teda vubec nelíbí ale naopak ten první docela jde.... co s seriovou felckou? to první bylo celkem hezký...

Ajó, dyk to řikám, každému se holt líbí něco jiného a mě třeba nejvíc ten poslední...teď z něho mám kupu trsátek.... :oops:

ale je vtipný (promiň mi to) že jsi tim laminátem narazil do zdi s cedulí "PLAST XXXX" :lol:
JIP

#46 Příspěvek od JIP »

castro píše:
JIP píše:

ale je vtipný (promiň mi to) že jsi tim laminátem narazil do zdi s cedulí "PLAST XXXX" :lol:

Mě to v tu chvíli moc vtipný nepřišlo, ale teď už z toho mám taky srandu...barák si stojí na svém místě 60 roků a pak, zničehož nic mi skočí do cesty...dějou se to věci... :lol:
Obrázek
Boriss23

#47 Příspěvek od Boriss23 »

JIP píše:
castro píše:
JIP píše:[quote="castro"]ten poslední nárazík se mi teda vubec nelíbí ale naopak ten první docela jde.... co s seriovou felckou? to první bylo celkem hezký...

Mě to v tu chvíli moc vtipný nepřišlo, ale teď už z toho mám taky srandu...barák si stojí na svém místě 60 roků a pak, zničehož nic mi skočí do cesty...dějou se to věci... :lol:
Obrázek[/quote] :lol:
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Maikl »

ty krávo.. to musela bejt pěkná šlupka do toho obrubníku.. 8O
castro
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od castro »

Maikl píše:ty krávo.. to musela bejt pěkná šlupka do toho obrubníku.. 8O

Felicie přežije všechno... 8) taky se mi stalo... náledí asi 1cm na všem co bylo pod širym nebem, od trávy, po listy na stromech, (jehličí byl prosinec), cokoliv na co si člověk vzpoměl bylo pod ledem,,, mno a ja si takhle odbočuju asi 10kmh a už vidim jenom jak nemůžu nic... kloužu se z kopce kde čekal 20cm obrubník.. prásk :-) kolo v haji ale jinak to vsechno prezilo...
JIP

#50 Příspěvek od JIP »

Maikl píše:ty krávo.. to musela bejt pěkná šlupka do toho obrubníku.. 8O

Na obrubníku umřela převodovka(prasklá skříň), závodní 1,5 motor(přímo pecka na vanu+utržená převodovka od bloku), přední náprava a všechny 4 OZeta. Auto šlo tak půl metru do vzduchu...
Ale nejvetší šlupka byla ta stěna...když jsem viděl jak se ten barák blíží, tak jsem myslel že je po mně... :?
Te jsem si vždycky říkal, radši trefit sloup než strom(ten má pevné kořeny) a pak tohle :cry:
Ale spískal to ten taxík, nestačila mi ani 42m brzdná dráha...
Obrázek
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Maikl »

Castro: to co měl JIP asi nebylo v 10Km/h :D
castro
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od castro »

Maikl píše:Castro: to co měl JIP asi nebylo v 10Km/h :D

podle tý brzdný dráhy asi určitě ne... ;-) :)
adam

#53 Příspěvek od adam »

JIP píše:

to bylo asi na dalnici ze ti nestacilo 42m brzdne drahy ze? :lol:
JIP

#54 Příspěvek od JIP »

adam píše:
JIP píše:

Normální 4-proudovka ve městě...jó bylo tam 50, já jel tak 80, ale kdo jezdí ve městě po 4-proudovce 50? Kloboučníci maximalně... :roll:
Samo, že to hodili na mě...prej překročení rychlosti v obci o víc než 30km/h je větší přestupek, než nedání přednosti v jízdě... :x

Obrázek
adam

#55 Příspěvek od adam »

JIP píše:
adam píše:
JIP píše:

...já jel tak 80, ale kdo jezdí ve městě po 4-proudovce 50? Kloboučníci maximalně... :roll:

Jasně, moralizovat tady fakt nebudu (taky občas "překročím" :) ) Ale z 80 bys za 42 metrů asi zabrzdil :lol: ikdyž pravda že felda nebrzdí jako bawo :lol:
Whisky
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Whisky »

dasli auto...
Přílohy
babouk.jpg
babouk.jpg (99.74 KiB) Zobrazeno 237 x
Whisky
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od Whisky »

dalsi tri :)
Přílohy