ELiLOBO píše:hmmm.tak ten odkaz nefachá...jak sem hodit obrázky?
Najeď si na obrázek, co máš někde na netu, klikni pravým myšítkem, pak zkopíruj komplet adresu včetně http:, pak klikni na tlačítko "img" nahoře v liště, když píšeš odpověď do topicu, po vložení adresy stiskni znovu "img*" a takhle to můžeš dělat do alelujá...taky tu existuje tlačítko "náhled", kterým si zkontroluješ, zda jsi vložil všechno správně a nemusíš pak zasírat topic nepovedenými odkazy...
mám rád specialitky-tohle jsem chtěl a nebo 130RS
fakt raritáááá cenofka se dnes blíží ke 100k za perfektní stav.
otec má doma hundrtku - po nějakým doktorovi - najeto cca 40000 pozink blatníky,vše origo
fotku dodám
castro píše:náhodou to neměl špatný..... nebo je snad seriová felda hezčí?
Ten šedej/stříbrnej spodek se mi líbí a maska taky vcelku v poho. Celý to ale zadupe ten nárazník, to je fakt hnus... ovšem jen můj názor.
Díky Castro, že ses mě zastal... Sto lidí sto chutí, každému se holt líbí něco jiného...mě třeba ten poslední nárazník všichni chválili, byl to typ Seat Ibiza... Poprvé jsem tam měl origo se spoilerem od Ellri (foto z prvního dne, kdy auto vyjelo na cestu 11/2002): Potom jsem tam měl žraloka, typ Honda CRX (ale to bylo fakt jak pěst na oko...): A ten třetí byl asi nejhezčí... Nemám rád lidi, kteří vidí upravené auto a hned říkají: Há, tuzínk...zas nějaký ču*ák nalepil pár plastů na Škůdnu a myslí si že je mistr světa...já to mám jinak. Auto jsem koupil v roce 2000 z vrakáče jako totální zbořku (stejně jako letos o prázdninách Bafro) a pak jsem si s ním dva roky v garáži hrál. Bylo to v době, kdy tady nikdo neměl o nějakém tuningu ani páru. A auto bylo udělané zgruntu celé, ne jenom pár plastů...motor, podvozek, interiér, kastle, všechno co šlo nějak vylepšit jsem vylepšil a vždycky jsem použil jenom kvalitní a ověřené díly od renomovaných firem... I díky tomu se můžu pochlubit následující fotkou(foceno při jízdě ve 4 lidech cestou po D1 do Brna): Jenom pro zajímavost, ve dvou jela i přes 200lm/h, ale to mám zachyceno pouze na VHS... A abych odpověděl na otázku...ANO, BRAMBORÁKA TAKY ČEKÁ PODOBNÁ UPRAVOVACÍ KŮRA ALE TUZINGEM BYCH JÍ ROZHODNĚ NENAZVAL!!! (nechte se překvapit na jaře...)