Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Mytí motoru

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
sejcek
Klubové ID: 1385

#21 Příspěvek od sejcek »

Taky myju motory wapkou a napodobeninou Arvy. U BMW nikdy žádnej problém zatím nebyl jen škodovky se s tim nikdy neuměli moc poprat a musi se vysoušet rozdělovač a tak.
Killca
Klubové ID: 1648

#22 Příspěvek od Killca »

Kail píše:Já si vždycky koupím nějakou chemii od jakýkoliv značky,postříkám,u benzínky opláchnu vapkou a žádný sraní
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Killca

#23 Příspěvek od Killca »

zase me tu sere ze nemuzu upravit prispevek Ku**a

hele mam specialni sprej na motory a pise se tam ze prej postrikat STUDENY motor a nechat chvili pusobit, ale je problem ze se k tej benzince musi dojet, a tim padem se zahreje motor, nevis jestli to nejak extra vadi?
dargon
Klubové ID: 497

#24 Příspěvek od dargon »

muze ti treba vyprchat od tepleho motoru nez se na nej vubec dostane :)
PS: nikdo tady nic nedramatizuje ja napsal kam jezdim ja na umejvani auta georgos a taky chci te videt jak si pojedes umyt bmw do aut. servisu skodovek a naopak to same se skodovkou do bmw :lol: a kdyz je cena myti u nas primo v bmw pekna a za kvalitni praci tak proc hledat jinde
Slid
Klubové ID: 1699

#25 Příspěvek od Slid »

Je vidět že to tady někdo nepochopil že :roll:
Mě šlo o to, že každý nemá za prdelí BMW servis a někdo to do BMW může mít třeba 100km, proto jsem dával příklady kde se dá všude omýt auto, ale že to někdo nepochopil a jen překrucuje a vybírá si z toho jen něco za to nemůžu.
Dargone: já třeba mám od baráku škodovku cca 1km a znám mrtě lidí od škodovky po mergla co si klidně za 250,- nechaj tam omýt motor a je na tom něco špatného?Myslíš že musí jen hnedka s merglem na omytí k Hofmanoj 100km? :roll: Proto vzniklo toto, chtěl jsem jen poradit kde všude se dají omýt auta a stejně tak když si dám region vyjede mrtě firem co se zabývají mytím auta a o to šlo nic víc nic miň.
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Marty_ »

GeorgosAc píše:
srle píše:
GeorgosAc píše:zajed do Olomouce do BMW , vyplaznes 400,- a motor ani nepoznas :wink:

a delaji to i v praze?
urcite , kazdopadne bych do skodovky nejel , ale to je veci nazoru.....

15 minut a motor k nepoznani....
Ja jezdim na myti motoru do skodovky (Drupol) v Pb a nikdy zadnej problem, vzdycky 100% spokojenost:)
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od castro »

to killca, to nemusíš mít uplně studený, ale když bude vařící, tak si to zkus - během chvilky se to odpaří. Ja to dělám tak že přijedu před wapku, když už se blíží že bych měl jít na řadu, tak to postříkám tim sajrajtem, zajedu do boxu, umyju si celé auto, pak znova otevřu haupnu a postřík´ám to protože se to všehno odpařilo, a pak to po chvilce působení už rovnou splachuju... Je lepší ho nechat chvíli vychladnout, a pak to smejvat horkou/teplou vodou, v případě vapky na Plzeňské OMV směrem do centra tak režim č.3 horký vosk ;-) ale pozor: ZÁKAZ MYTÍ MOTORŮ :-)
Killca

#28 Příspěvek od Killca »

castro píše:to killca, to nemusíš mít uplně studený, ale když bude vařící, tak si to zkus - během chvilky se to odpaří. Ja to dělám tak že přijedu před wapku, když už se blíží že bych měl jít na řadu, tak to postříkám tim sajrajtem, zajedu do boxu, umyju si celé auto, pak znova otevřu haupnu a postřík´ám to protože se to všehno odpařilo, a pak to po chvilce působení už rovnou splachuju... Je lepší ho nechat chvíli vychladnout, a pak to smejvat horkou/teplou vodou, v případě vapky na Plzeňské OMV směrem do centra tak režim č.3 horký vosk ;-) ale pozor: ZÁKAZ MYTÍ MOTORŮ :-)
TAK presne tam pojedu, a testnu ten navod :D ale jinak obalujes necim ty elektro veci aby se na ne netriklo? nebo jen dobre miris wapkou?
castro
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od castro »

Killca píše:TAK presne tam pojedu, a testnu ten navod :D ale jinak obalujes necim ty elektro veci aby se na ne netriklo? nebo jen dobre miris wapkou?
kdybys četl, tak bys věděl jak to dělám.... ;-)

dřív jsem obaloval třeba igelitkou nebo hadrou, dnes už na to prdim... jestli máš u iSa odkryté cívky, tak bych je raději obalil, ale jinak už na to prdim, max tak baterii... neměl jsem nikdy problem, jestli ti to pak pojede na 3 valce ( nestalo se mi ) tak ti třeba zatekla voda ke svíčkám, u isa se může stát, počkej až vyschne, popř. prostříkni kontaktolem a jede se dál ;-)
Killca

#30 Příspěvek od Killca »

no cetl sem secko, ale sem rychle zapometlivej, jinak secko mam zakrytovany no, takze pohoda, to striknu na tvrdo a uvidim, diks
castro
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od castro »

nedavno jsem tam byl starou E30, a zapoměl jsem si vzit neco na přikrytí tak to šlo nahrubo... startoval jsem to ještě celý mokrý a malinko houpal asi pul minuty volnobeh, jinak jak se to vypařilo bylo to uplně vpohodě.
Odpovědět