Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
MATADOR MP59 XL - DOTAZ
Já na Sport Maxxy nedám dopustit. Mám je už na druhým autě. Se zimákama od Dunlopa nemám zkušenost, protože jak M3, tak 3D mně přijdou jako hodně zimní vzorek a vzhledem k podmínkám, ve kterejch jezdím, preferuju spíš zimáky-nezimáky, jak jsem, psal výše.JIP píše:Já mám hrozně špatnou zkušenost s Dunlopy...ať už letníma, tak hlavně zimníma...
Po Dunlopkách jsem pořídil zimní Yokohamy a rozdíl se nedá ani popsat...
Každopádně teď na Bafo chcu Nokiany, protože jsem o nich taky slyšel jenom samou chválu...na zimu prý nejlepší...
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
bylo to v nejakym casopise, kterej sem prolistovaval kdyz sem loni kupoval novy zimni gumy .. vyplazl sem asi 16k, dostal michelin batoh a ty gumy a kdyz sem cekal na prezuti, cetl sem si ten test a byl se do hlavy, co sem to zase jednou koupil.Whisky píše:
Prosimte hod sem link na ten test. ja asi spatne googloval
Kazdopadne me nezajima ze Octa s nima jela na sjezdovce do kopca, to neni vypovidajici o tom, ze je super zimni guma.
Ja teda potrebuju spis zimni gumu, ktera bude dobra na vode, mokru, srackach a spis suche vymrzle vozovce.
Mel sem nejake ROTEX. Na snehu super, ale na suchy silnici od 120km plavaly...
takze jim moc nefandim, i kdyz sou smerovy...
Ja beru Nokiany.

Jaky Hectory? Jednicky nebo dvojky? ( Poznas podle novyho loga ktery je i na behounu ), ... jednicky Hectorry totiz odchazej opravdu docela rychle. Az budes ty Nordic(ky) mit, dej vedet jak fungujou. Ja sem vazne videl neuveritelny veci s nemaMarek-is píše:take jsem koupil Nordicu na zimu a uvidim...kazdopadne tam byla bezkonkurencni cena...v 17ce 205/50..za cca 2400kc..jinac na leto mam Hektory a na beznej provoz super a taky pripominam super cena...pri praseni je hned po nich...ale s tim se musi pocitat..

-
- Klubové ID: 1186
-
- Kontaktovat uživatele:
sou to podobny sragory, takze te nebude mrzet , ze by ses rozhodl spatneClairvoyant píše:zeptám se, ač odpověď tuším..
můžu mít za velmi dobrou cenu Barum Polaris 2, vzal bych ty zesílené v roměru 225/50 R16...
myslíte, že by to byla uplná volovina? A je třeba Matador Nordica o dost lepší jak ten Barum?

-
- Klubové ID: 1221
- Kontaktovat uživatele:
jisteze...hele tys mel v ruce certifikat s rozborem smesi Nokian a Matador?LOPOLO píše:LOL ... mno jo, za znacku a pocit se holt platimikrotek píše:Tak místo matadouru jsem koupil Nokian WR G2 235/45/17 na zimu. Je tam cca 800 rozdíl na gumě což není až tak moc a mám nokiany. Takže tak.

Sice kdyz se delaji ve stejny fabrice, smes muze byt rozdilna a kazdopadne dezén je taky jiny.
Mno cas ukaze.
-
- Klubové ID: 1186
No u mě se snad velice nic neukáže. Příští týden obouvám lowendovou gumu Barum Polaris 2 225/55 99H XL R16. Usoudil jsem, že na to moje ježdění by to mělo stačit, tak dá-li bůh...
V každém případě si myslím, že i taková guma nová je lepší než shánět nějaké jeté... a oproti nordicce xl jsem ji sehnal o cca 600,- na kusu levněj - což teda v mém pojetí peněz dělá dost...
V každém případě si myslím, že i taková guma nová je lepší než shánět nějaké jeté... a oproti nordicce xl jsem ji sehnal o cca 600,- na kusu levněj - což teda v mém pojetí peněz dělá dost...

Dotaz na smes, byla prvni vec na kterou jsem se zeptal kdyz jsem to videl .... jaka si myslis, ze byla odpoved?Whisky píše:jisteze...hele tys mel v ruce certifikat s rozborem smesi Nokian a Matador?LOPOLO píše:LOL ... mno jo, za znacku a pocit se holt platimikrotek píše:Tak místo matadouru jsem koupil Nokian WR G2 235/45/17 na zimu. Je tam cca 800 rozdíl na gumě což není až tak moc a mám nokiany. Takže tak.)
Sice kdyz se delaji ve stejny fabrice, smes muze byt rozdilna a kazdopadne dezén je taky jiny.
Mno cas ukaze.