Zdar,mam otázku, jaký kola (max) můžou jít na e36 320i kupé rv. 1996. Vim že je to napsaný na slopupku ale já to tam nemam:) a jak nechat zapsat větší kola do techničáku?
ELiLOBO píše:aha, mno a jaký sou povolený největší u 320i 1996 kupé? E36
Já jsem přesvědčen, že na E36 jsou povoleny maximálně 8/17´kola (rozměr pneu 225/45). Já je tam mám(325i E36 Coupé), ale musel jsem je taky nechat napsat do techničáku, páč jsem na těch kolech přitáhl auto z Francie, ale v původně byly schválené jenom 15´.
Širší gumy než 225 bych na dvoulitra rozhodně nedával, mají pak slušný valivý odpor a 150 kobyl by ti na to nemuselo stačit...pojedeš pomalejc s větší spotřebou...
ELiLOBO píše:aha, mno a jaký sou povolený největší u 320i 1996 kupé? E36
Já jsem přesvědčen, že na E36 jsou povoleny maximálně 8/17´kola (rozměr pneu 225/45). Já je tam mám(325i E36 Coupé), ale musel jsem je taky nechat napsat do techničáku, páč jsem na těch kolech přitáhl auto z Francie, ale v původně byly schválené jenom 15´.
Širší gumy než 225 bych na dvoulitra rozhodně nedával, mají pak slušný valivý odpor a 150 kobyl by ti na to nemuselo stačit...pojedeš pomalejc s větší spotřebou...
Jo jo, 8j x 17 s 225/45 je akorát Mám přesně tyhle bačkůrky na 318 sedanu, r.94 a nemůžu si stěžovat. vypadá to super, jezdím kolem 8 a 9 litů kombinovanou a rychlostně jsem na tom stejně jako ostatní 18ky bych řekl. kždopádně jsem v autě nezažil, aby mi pískaly gumy, to vůbec a drží jak hrom (GoodYear Eagle F1) Jsem zvědavej na zimáky (205/65 R15), jak autí změní chování... (nemyslím na snehu ani ledu)
ELiLOBO píše:a jak probíhá to zapsaní do techničáku a co musim udělat? chci tam 16"
Noo tak to by nemel byt vubec problem, ja tam ma 17", chci 18" aleto uz mi nikdo nenapise, a pneu ty jo to uz nevim 235/50 myslim nejvetsi, ale nejaky ktery tam beztak ani nenacpu jak to mam drepnuty..
jestli tam budeš dávat 16 tak se na přepis vykašli.Když sem přepisoval techničák kvuli tuning doplnkům na druhém autě chtěli 800Kč
Ji nak klidně tam nacpeš i ty 22 jen trochu vytáhnout lemy a blatník jinak tohle je tema na pokec v sekci Tuning