Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
CENÍKY!!
-
- Klubové ID: 1047
- Kontaktovat uživatele:
chlapi moc nechápu proč do něj tak šijete... prostě nejeví nic jiného než snahu co nejvýhodněji prodat své auto. pokud si dá do inzerátu, že prodá auto jen do dobrých rukou tak v tom nevidím problém - prostě tím dává určitým způsobem najevo, že se o auto staral. A ať už je to pravda nebo ne tak je to alespoň malý marketingový tah. Je hodně lidí co na to dají. A hodně lidí, co to proto koupí za jeho cenu..... Na tom, že se snaží mít co nejprofesionálněji udělaný inzerát(co se popisu výbavy týče) také není nic špatného.
A co se týká těch "keciček okolo". Kdyby jich nebylo, tak by se toho moc neprodalo. Zajděte si do áček - tam uslyšíte keciček, a jakých. třeba i proto prodávají tolik aut
To, že se někdo snaží za svůj produkt dostat co nejvíce, se také nazývá obchodním duchem...
A co se týká těch "keciček okolo". Kdyby jich nebylo, tak by se toho moc neprodalo. Zajděte si do áček - tam uslyšíte keciček, a jakých. třeba i proto prodávají tolik aut
To, že se někdo snaží za svůj produkt dostat co nejvíce, se také nazývá obchodním duchem...
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
1. Není v sekci prodej, tam by byl případný O. T. nepříslušný.
2. U každého dealera mu zadáčo vyjedou z databáze ASAP konfiguraci, ve které auto vyjelo z továrny, vč. číselných kódů. Už to tady někdo zmiňoval.
2. U každého dealera mu zadáčo vyjedou z databáze ASAP konfiguraci, ve které auto vyjelo z továrny, vč. číselných kódů. Už to tady někdo zmiňoval.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
díky,že ses mě zastal,zjevně jsi člověk,který někdy auto prodával a ví,jak to chodí..Fantucci píše:chlapi moc nechápu proč do něj tak šijete... prostě nejeví nic jiného než snahu co nejvýhodněji prodat své auto. pokud si dá do inzerátu, že prodá auto jen do dobrých rukou tak v tom nevidím problém - prostě tím dává určitým způsobem najevo, že se o auto staral. A ať už je to pravda nebo ne tak je to alespoň malý marketingový tah. Je hodně lidí co na to dají. A hodně lidí, co to proto koupí za jeho cenu..... Na tom, že se snaží mít co nejprofesionálněji udělaný inzerát(co se popisu výbavy týče) také není nic špatného.

to je to,o čem mluvil náš kolega..na lidi to prostě působí jinak..když kupuješ nové auto(např. 1),máš název "látka Moiré",barva červená rallye..atd,atd....toho samého chci docílit u mého bmw v případném prodeji...pro člověka,který si to auto koupí je to auto autem novým...a tento pocit chci umocnit právě těmi názvy...Maikl píše:pane účetní, ste se nám nějak rozjel..![]()
a k věci, chtěl sem jen říct, že když tam napíšeš třeba červená IMOLAROT tak kdo neví o co de stejně ví jen že to je červená barva..

-
- Klubové ID: 1047
- Kontaktovat uživatele:
tak samozřejmě nedá se do inzerátu napsat jen IMOLAROT - to je opravdu jen pro znalé BMW(když pominu to,že ROT znamená červená). Mělo by tam být "barva červená -IMOLAROT". Což zní přeci jen lépe než "barva červená".
Prostě DenyKr na to jde od lesa a tak to má být...
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
Fantucci píše:tak samozřejmě nedá se do inzerátu napsat jen IMOLAROT - to je opravdu jen pro znalé BMW(když pominu to,že ROT znamená červená). Mělo by tam být "barva červená -IMOLAROT". Což zní přeci jen lépe než "barva červená".

-
- Klubové ID: 1133
- Kontaktovat uživatele:
Deny:>Nikdo tedy nešel proti Tobě. Jen to bylo myšleno tak že kdyby si to auto ted prodával a přišel nákej kupec a penězma tak by si mu to určo hned prodal a nekoukal by si na něj jak vypadá. Já bych to tak určitě udělal
Jinak sem taky přemýšlel nad prodejem svýho auta ale za jakou cenu by šlo z domu vůbec nevím pač je na tom už tolik nových věci že by to stejně asi nikdo nezaplatil takže za nákej čas dám asi podobnej topic jako ty s odhadem ceny.Ale koukám že ty máš svůj odhad tak to máš dobrý a kort když se ti už pár lidí ozvalo:)

Jinak sem taky přemýšlel nad prodejem svýho auta ale za jakou cenu by šlo z domu vůbec nevím pač je na tom už tolik nových věci že by to stejně asi nikdo nezaplatil takže za nákej čas dám asi podobnej topic jako ty s odhadem ceny.Ale koukám že ty máš svůj odhad tak to máš dobrý a kort když se ti už pár lidí ozvalo:)
no..já tam mám ty nový světla..atd,atd...naskytla se mi fakt hodně výhodná nabídka na novou 5,v pondělí se rozhodně...ovšem...padne-li los na mě,auto dostanu,ale to znamená,že své bmw bych musel prodat takřka okamžitě...mělo by to řešení,že bych to dal na internet pár dní dříve(na což už je pozdě) a prodal ho tak...jenže nevyjde-li to v to pondělí,nemůžu zase psát,že prodávám auto a přitom ho neprodat,jestli mě chápeš...čili by to asi nakonec stejně skončilo v bazaru...Leveler píše:Deny:>Nikdo tedy nešel proti Tobě. Jen to bylo myšleno tak že kdyby si to auto ted prodával a přišel nákej kupec a penězma tak by si mu to určo hned prodal a nekoukal by si na něj jak vypadá. Já bych to tak určitě udělal![]()

milo píše:uzivatel s nickem P-J tady na foru mel pristup do db bmw a dle vinu ti vyjel celou vybavu
me napr. velmi prekvapilo, ze na me E32 je original M volant od nova

-
- Kontaktovat uživatele:
Počkej ty máš najeto ještě mín než ti ukazuje tacháč či co?:)))DenyKr píše:milo píše:uzivatel s nickem P-J tady na foru mel pristup do db bmw a dle vinu ti vyjel celou vybavu
me napr. velmi prekvapilo, ze na me E32 je original M volant od novapěkné zjištění..
jak říkám...vzhledem k časovým podmínkám by to už asi na internetový prodej nevyšlo,v bazarech to tolik neřeší a myslím,že jsem napsal vše..
jen mě překvapilo,že nemám najeto kolem 80 000,ale jen 73 a pár drobných k tomu..
to víš když někdo najde zapadlou servisku v autě kde poslední servis byl v 73tis km před 8 letyLeveler píše:Počkej ty máš najeto ještě mín než ti ukazuje tacháč či co?:)))DenyKr píše:milo píše:uzivatel s nickem P-J tady na foru mel pristup do db bmw a dle vinu ti vyjel celou vybavu
me napr. velmi prekvapilo, ze na me E32 je original M volant od novapěkné zjištění..
jak říkám...vzhledem k časovým podmínkám by to už asi na internetový prodej nevyšlo,v bazarech to tolik neřeší a myslím,že jsem napsal vše..
jen mě překvapilo,že nemám najeto kolem 80 000,ale jen 73 a pár drobných k tomu..

né,to fakt ne..Leveler píše:Počkej ty máš najeto ještě mín než ti ukazuje tacháč či co?:)))DenyKr píše:milo píše:uzivatel s nickem P-J tady na foru mel pristup do db bmw a dle vinu ti vyjel celou vybavu

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to máš nový auto:))Já sem ted pokořil 142tkm:))DenyKr píše:né,to fakt ne..Leveler píše:Počkej ty máš najeto ještě mín než ti ukazuje tacháč či co?:)))DenyKr píše:pěkné zjištění..
já se tam nekoukal..to už postupem času přehlížíš..a myslel jsem si,že mám kolem 80 000..ale když jsem se dnes koukl,zjistil jsem,že mám jen 73 a pár drobných k tomu..
jo a k té knížce-mám kompletní servisní knížku,údaj za údajem!!..
SCHÁNÍM SERVISNÍ KNÍŽKU K 525i 1990 V HTML NEMATE PROSÍM NĚKDO MUJ MAIL V.MIROSLAM.MV@SEZNAM.CZ DĚKUJI
jó..ona je fakt jak ová a to ve všech ohledech..ale přece-jenom bmw je věcí prestiže a na to staré bmw už nestojí..Leveler píše:Tak to máš nový auto:))Já sem ted pokořil 142tkm:))DenyKr píše:né,to fakt ne..Leveler píše: Počkej ty máš najeto ještě mín než ti ukazuje tacháč či co?:)))já se tam nekoukal..to už postupem času přehlížíš..a myslel jsem si,že mám kolem 80 000..ale když jsem se dnes koukl,zjistil jsem,že mám jen 73 a pár drobných k tomu..

*nestačíDenyKr píše:jó..ona je fakt jak ová a to ve všech ohledech..ale přece-jenom bmw je věcí prestiže a na to staré bmw už nestojí..Leveler píše:Tak to máš nový auto:))Já sem ted pokořil 142tkm:))DenyKr píše: né,to fakt ne..já se tam nekoukal..to už postupem času přehlížíš..a myslel jsem si,že mám kolem 80 000..ale když jsem se dnes koukl,zjistil jsem,že mám jen 73 a pár drobných k tomu..
co to cpeš sem?..MIRDA píše:SCHÁNÍM SERVISNÍ KNÍŽKU K 525i 1990 V HTML NEMATE PROSÍM NĚKDO MUJ MAIL V.MIROSLAM.MV@SEZNAM.CZ DĚKUJI