Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Procitnutí
tak sem přezul na zimáky - z 235/50/18 na 215/65/16
a užívám si pohodlí... žádné vyjeté koleje mě nevadí, žádné tahání za volant a nepříjemné chování auta - 18"+ jo ale ne na český špatný silnice, sice to tak nedrží ale jiízdní vlastnosti sou stále docela přijatelný, pokud jezdíte s autem denně a stále po špatných silnicích, nejsou ani na sedmičku 18 ideální

-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
¨jo, to já mám ted 16 a na jaro mám už nachystany 18ky, tak su zvědavej co mě čeká za peklo.krakatit píše:tak sem přezul na zimáky - z 235/50/18 na 215/65/16a užívám si pohodlí... žádné vyjeté koleje mě nevadí, žádné tahání za volant a nepříjemné chování auta - 18"+ jo ale ne na český špatný silnice, sice to tak nedrží ale jiízdní vlastnosti sou stále docela přijatelný, pokud jezdíte s autem denně a stále po špatných silnicích, nejsou ani na sedmičku 18 ideální
-
- Klubové ID: 166
- Kontaktovat uživatele:
peklo to to je zvlast v kombinaci snizene auto na 18kach a nizkoprofilech fakt trpimJaraX píše:¨jo, to já mám ted 16 a na jaro mám už nachystany 18ky, tak su zvědavej co mě čeká za peklo.krakatit píše:tak sem přezul na zimáky - z 235/50/18 na 215/65/16a užívám si pohodlí... žádné vyjeté koleje mě nevadí, žádné tahání za volant a nepříjemné chování auta - 18"+ jo ale ne na český špatný silnice, sice to tak nedrží ale jiízdní vlastnosti sou stále docela přijatelný, pokud jezdíte s autem denně a stále po špatných silnicích, nejsou ani na sedmičku 18 ideální