Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Procitnutí

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
krakatit

#1 Příspěvek od krakatit »

tak sem přezul na zimáky - z 235/50/18 na 215/65/16 :lol: a užívám si pohodlí... žádné vyjeté koleje mě nevadí, žádné tahání za volant a nepříjemné chování auta - 18"+ jo ale ne na český špatný silnice, sice to tak nedrží ale jiízdní vlastnosti sou stále docela přijatelný, pokud jezdíte s autem denně a stále po špatných silnicích, nejsou ani na sedmičku 18 ideální
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od JaraX »

krakatit píše:tak sem přezul na zimáky - z 235/50/18 na 215/65/16 :lol: a užívám si pohodlí... žádné vyjeté koleje mě nevadí, žádné tahání za volant a nepříjemné chování auta - 18"+ jo ale ne na český špatný silnice, sice to tak nedrží ale jiízdní vlastnosti sou stále docela přijatelný, pokud jezdíte s autem denně a stále po špatných silnicích, nejsou ani na sedmičku 18 ideální
¨jo, to já mám ted 16 a na jaro mám už nachystany 18ky, tak su zvědavej co mě čeká za peklo.
Hitman
Klubové ID: 166
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Hitman »

JaraX píše:
krakatit píše:tak sem přezul na zimáky - z 235/50/18 na 215/65/16 :lol: a užívám si pohodlí... žádné vyjeté koleje mě nevadí, žádné tahání za volant a nepříjemné chování auta - 18"+ jo ale ne na český špatný silnice, sice to tak nedrží ale jiízdní vlastnosti sou stále docela přijatelný, pokud jezdíte s autem denně a stále po špatných silnicích, nejsou ani na sedmičku 18 ideální
¨jo, to já mám ted 16 a na jaro mám už nachystany 18ky, tak su zvědavej co mě čeká za peklo.
peklo to to je zvlast v kombinaci snizene auto na 18kach a nizkoprofilech fakt trpim :-D
Odpovědět