Teraz som kupil zimaky aj s origo poklicami, takze origo, ale minuly rok som bol bez poklic. A vobec ma to netrapi, aj tak to auto na tych 15kach vypada divne, takze je mi to uplne jedno
Proč se ptáš?:-) Já mam origo poklice a když to dám bez nich tak ty černý disky vypadaj hrozně:-) Ikdyž ty poklice na pětku taky nejsou ideální, chtěl jsem letos Alu na zimu, aby to trochu vypadalo i v té zimě,ale nějak to nevyšlo.
od doby co mi je ukradli, tak je nedávám a dávat nebudu. Těším se zase na pocit, jak na jaře, až bude svítit sluníčko sundám ty hnusný černý oceláky a dám liťáky. Hned se znovu zamiluju
jen tak se ptám protože na těch plecháčich to fakt vypadá divně trochu nezvyk a nevim co by tomu udělaly poklice ale asi jen origo nebo nějaky podobny origum i když moc se mi do toho nechce
Po Praze zásadně bez poklic. V Praze je životnost poklice na autě v nehybném stavu tak cca 10 minut. Po Č.R. a mimo republiku v zásadě s nimi.
Na Touringu origo poklice vypadají pěkně. Alu je alu, ale na zimu je alu zbytečné. Řekl bych..
Fazeey píše:holý černý plechy, protože s poklicema to vypadá ještě hůř
Naprosto souhlasim, když už nemám Alu a mám plechy, tak se za to nestidim a nezakrývám to puklicema, protože puklice absolutně nesnášim, nejvíc ty co napodobujou elektrony, ty bych rošlapal na milion kousíčků... Takže jednoznačne když už plecháče tak bez puklic...
Já koupil bávo se zimáky a poklicema a mě se to i celkem líbí .Samozřejmě víc než bez ale na liťáky to nemá už se těším na léto a já nasadím ALU.Jak už někdo zmínil člověk se po zimě znova zamiluje.Kola dělaj auto a BMW. Ale liťáky jedině origo BMW nějak jsem na té značce bmw závislej (ale to asi tady nejsem sám).
RedBaron píše:Kdepak, starý BMW má bejt pořádná punkovka
Skoda, ze se nedelaji v 15" a vetsim rozmeru takove ty poklice s imitaci vetranych brzdovych kotoucu... Hned bych ti je tam v nestrezenem okamziku nasadil