To jsou srovnání, achjo. srovnávat lehkou plechovku s "luxusním" bmw na pohodlné cestování... ikdyž BMW vyrostlo na závodním okruhu, ještě jsem neviděl BMW325i závodit s elektricky ovládanými sicnami s výhřevem zadků, paměťmi na polohu sedadla, tempomatem, palubním počítačem s ukazatelem spotřeby, dojezdu km, průměrné rychlosti, venkovní teploty atd.., digitální dvouzónovou klimatizací, se samostmívacím zrcátkem, el. zrcátky s výhřevem, okny v elektrice, el. šíbrem, 4x airbagy..... a mnohým dalším. a o tom si myslim to bmw tak nějak je, rychlej luxus se sportovními ambicemi. Co vidím v té čelice? Vidim lehkou plechovou krabičku, se švihadly, obyč ventilací, ošizenými plasty z podivného PVC uvnitř, recaro sicnami, tvrdým podvozkem, a jednoduchým spartanským designem celého interiéru - základ pro sestavení dobrého auta třeba pro závody do vrchu.
Tohle jsou podle mě rozdíly v těhle autech, ať už se dělali čeliky s el. okny a klimou, komfortu bmw podle mě nesahají ani po kotníky. to si alespon myslím já. Tak proč tohle srovnávat, ikdyby mě čelika trhla na nějakym sprintu, vubec mě to netrápí, mam auto na cestování k moři tisíce km, ne na jízdu 400m

s tím že na okruhu a okreskách si sportovní jízdu vychutnám moc pěkně...