kosh píše:To mě dokáže totálně uchvátit. Nikdo v tom nejel, ale všichni o tom píšou jakoby to měli už 2 roky v garáži.
Jak všichni? Mylím že jsme tady dva... Prostě se mi líbí a to jak se řídí nevím, ale je to nové BMW, myslím že to nebude rohrkaná tříkolka... Zajmalo mě, jak se na tu 135ku tváříte a jak se vám zamlouvá, né kdo ji řídil a jaký má jízdní vlastnosti...To že se tobě nezamlouvá je tvůj názor, to ti nikdo nebere, je dost možný že máš doma v garáži lepší káru...
kosh píše:To mě dokáže totálně uchvátit. Nikdo v tom nejel, ale všichni o tom píšou jakoby to měli už 2 roky v garáži.
Tak nemusim mit to auto v garazi, aby se mi libilo a byl jsem z nej nadsenej
To mi nepripada tak divny.. Stejne jako nepochybuju o tom,ze 911, Evo, M3 jsou super kary i kdyz je nemam v garazi.. Fakt je ten,ze az na M3 jsem mel tu cest s predchozimi jmenovanymi na letisti... Ale to je fuk ne?
Jak všichni? Mylím že jsme tady dva... Prostě se mi líbí a to jak se řídí nevím, ale je to nové BMW, myslím že to nebude rohrkaná tříkolka... Zajmalo mě, jak se na tu 135ku tváříte a jak se vám zamlouvá, né kdo ji řídil a jaký má jízdní vlastnosti...To že se tobě nezamlouvá je tvůj názor, to ti nikdo nebere, je dost možný že máš doma v garáži lepší káru...
mě se 1er coupe celkem hodně líbí. V cabriu obzvlášť kvůli plátěné střeše a hlavně je to auto které nespadá do "trendu poslední doby" kde každá nová generace je větší než ta předchozí. Jasně - jde o novou modelovou řadu, ale říkám to proto že to neni tak nafouklý auto a svými rozměry navazuje na starou dobrou E30, alespoň co se délky týče a to je mi na tom autě celkem sympatický, dnes už i ta 3er coupe je skoro jako limuzína a pro jednoho člověka skoro zbytečně velká. Myslim že jízdníma vlastnostma na tom 1er coupe nebude špatně, takže proč ne. Mě se tenhle tah zamlouvá