Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kladivo na zlodeje aneb konec vylamanych zamku e32, e34, e36

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
320i
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od 320i »

carpper píše:Jsem z Holešovic a tady by ti to předvedli alespoň na tři způsoby, vem si tři mobily který si postupně zapomeneš na palubce. Já tě pustim na chodbu k oknu a pak už jen koukej :unsure:

u nas se s tim nemazli,zamek sem mel vzdycky uplne v pohode-ten neposkodili...je fakt ze na sedacce jsem nasel dlazebni kostku a do auta nadmerne foukalo rozbitym sklem ale zamek to ustal.. :lol:
Iwan
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Iwan »

Ja sem auto koupil uz s vorvanejma zamkama a pan sikula pres to dal asi ten plech ze zadnich dveri, takze dvere bez zamku+nejakej jablotrom-jakmile se sahlo na kliku prednich dveri, zaclo to rvat jak bejk+fce code na bc-jakmile se otevrela kapota, zaclo to rvat,kdyz se odpojila baterka, zacal rvat jablotron :D + zamknutej volant...me to prislo jako fajn zabezpeceni 8)
DOEMIXXX

#23 Příspěvek od DOEMIXXX »

ted si tam budu taky davat jablotron...je to ok central..
Biadge

#24 Příspěvek od Biadge »

me funguje na heslo spis na hovno
AdaM5
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od AdaM5 »

Me se nastesti do auta nikdo nedobejval.Teda asi.Ale za to mi porad nekdo krade ty chromovy plisky na ventylky i s ozdobnejma hlavickama.Uz me to zacina stvat kupuju to snad po stovkach.Sice ten plisek stoji asi jen 3kc ale kdyz uz je to po dvacaty tak to nasere.Navic vzdycky vemou jeden nebo dva.Tak sakra na co jim to je?Na horsky kolo?Je to fakt hruza co se u nas deje.Kdybych nekoho chytil jak se mota kolem myho mazlika tak ho asi solidne zdeformuju(toho zlodeje, proc bych si rozbijel auto?) :D
rcman

#26 Příspěvek od rcman »

Teda taky jsme tohle jednou řešily.Nakonec jsme zavařily komplet všechny zámky na okna šly fólie a dozadu kde byl závěs jsme do zástrčky přidaly takovej mikro nenápadnej konektor co se používá k servům na RCčkách.Takže těžká pohoda.Akorát je teda výhoda že to většinou parkuje za plotem a ještě rači pod plachtou.Ale ten kousek stim osvětlenim v kufru by mě teda nenapadnul.
BaDDog

#27 Příspěvek od BaDDog »

Je síce možnost otevrít i bez klíčku..nebudu sem dávat návod...nejsem dement abychom dával nekomu radu jak vykrást BMW....
Ale tý co maji kliku namísto el.stahováni oken..mají vyhráno... :wink:
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Panaque »

Jawak píše:Jo tady povídejte mezi sebou jak se dá ukrást auto, pak se nedivte že se krade i ve vlastních řadách :roll:

Si říkám, že tu dáváte docela podrobný návod jak udělat káru... Si dejte závody kdo za kratší čas a jak :Confused2:
kavanda

#29 Příspěvek od kavanda »

Originál bmw alarm.
Otevřu kapotu bez odemčení a houká to jak zběsilej vlak! :lol:
BaDDog

#30 Příspěvek od BaDDog »

kavanda píše:Originál bmw alarm.
Otevřu kapotu bez odemčení a houká to jak zběsilej vlak! :lol:

JJ...presne tak..., a ješte k tomu kódoaní na BC.... :wink:
Flegmatik_9

#31 Příspěvek od Flegmatik_9 »

BaDDog píše:Je síce možnost otevrít i bez klíčku..nebudu sem dávat návod...nejsem dement abychom dával nekomu radu jak vykrást BMW....
Ale tý co maji kliku namísto el.stahováni oken..mají vyhráno... :wink:

no ja v tom vyhodu nevidim ... rozbilii mi zadne okno a keby som to mal v elektrike tak si to auto neotvoria
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od BMWPower »

Nejlepší je mít sundávací volant a zlodějíčci si můžou maximálně honit bambusy :mad:
bmw4ever
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od bmw4ever »

Já by jsem neřešil jestli tady někdo dává návody nebo ne...ono kdo krade ten už to zná a kdo to chce zkusit si to zjistí jak tady tak třeba někde jinde....ono auta se kradou i tak že se natáhnou na odtahovku a za 2 minuty jste v prdeli jak s kodováním BC tak s jablotrony i záslepkami. Neříkám že to nějakej magor po přečtení nevyzkouší ale stím jaksi nikdo nic moc neudělá.....kradou se jak nový tak starý auta zabezpečený i ne, vraky i libovky. Prostě dokud se tahle verbež nebude smět legálně střílet jiný to nebude.......... :mad:
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od BMWPower »

bmw4ever píše:Já by jsem neřešil jestli tady někdo dává návody nebo ne...ono kdo krade ten už to zná a kdo to chce zkusit si to zjistí jak tady tak třeba někde jinde....ono auta se kradou i tak že se natáhnou na odtahovku a za 2 minuty jste v prdeli jak s kodováním BC tak s jablotrony i záslepkami. Neříkám že to nějakej magor po přečtení nevyzkouší ale stím jaksi nikdo nic moc neudělá.....kradou se jak nový tak starý auta zabezpečený i ne, vraky i libovky. Prostě dokud se tahle verbež nebude smět legálně střílet jiný to nebude.......... :mad:

...a proto čidla na otřesy to je panečku věc... :D
vilejs

#35 Příspěvek od vilejs »

BMWPower píše:Nejlepší je mít sundávací volant a zlodějíčci si můžou maximálně honit bambusy :mad:

to je dobry :D :D :D to mi pripomelo MR.BEANA :wink:
Andropov
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Andropov »

No, nevím, jestli ty záslepky vám auto tak pojistí proti krádeži. Některou skupinu zlodějíčků určitě odradí. Ale takovej příklad:

Kámoš má Mitsubishi Galant (r.v.94) a zámky měl taky zakitovaný. Už to s tím tak koupil od původního majitele. Jednoho dne se vybila baterka. Nebyla KO úplně, protože auto začalo řvát (alarm) na celé kolo, ale centrálem už odemčít nešlo. Tohle je u tohoto modelu normální věc (minimálně u toho jeho :lol: ). Kámoš nelenil, šel zpět do budovy a hledal na netu co s tím, kde by ten zámek asi tak mohl být. Vzal na to vrtačku a chtěl se tak do toho auta nabourat. Mimochodem to byla docela komická situace, když za bílého dne u houkajícího auta stojí týpek s vrtačkou a za každou cenu se chce dostat dovnitř. Podotýkám, že to bylo normálka na parkovišti. Dokonce i cajti jezdili kolem a nic...nikdo se ho ani na nic nezeptal. Po chvíli to vzdal a volal zámečníka. Ten asi za půl hoďky přijel, řekl kámošovi, teď si běžte udělat kafe, ať to nevidíte. Než kámoš z parkoviště stačil odejít, tak maník už na něj volal, že má otevřeno. Čas bych tipoval tak na necelou minutu. Shrábnul 900 a jel pryč. Kdyby takovejhle chlápek dělal zloděje... Celkem mazec.
Addis
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Addis »

patras píše:
darmon píše:
psena píše:[quote="alp"]no pres kufr chodi celkem hodne zlodeju :( bohuzel

v praxi mohu doporucit zlepsovak, tam kde to jde odstranit i zamek z kufru nejakym vhodnym zpusobem.

Ale co pak delat v pripade ze vyplivne baterka.

To se pak hodi elegantne nekam zvenku auta vyvest dva draty (plus a minus) na ktere kdyz je nejhur se pripoji externich 12V. V praxi overeno, ze se to takto da pouzit.

Jedine s cim je zapotrebi si vyhrat, tak s rozumnym schovanim, tak aby se nemohlo stat neco nepredlozeneho :) ... treba do podbehu, za mlhovku, za tazne zarizeni apod. Mist je hodne a kdyz se na to jeste navic pridela "seriovy konektor" a vyvede se to do mista, kde obcas konektory prebyvaji, tak to ani neni napadny :)

Do motorovyho prostoru se dostanu do 10ti sekund na jakekoliv e34, a nemusim lezt pod auto ....
Ukazu ti to az se uvidime osobne.
a z motorovyho prostoru do deseti sekund otevres auto, kdyz funguje central

a za dalsi pulminutu ojizdis ...[/quote]

Vy kurvy! :D:D
DirtyHarry

#38 Příspěvek od DirtyHarry »

Já bych si s tím moc hlavu nedělal,je to víceméně o náhodě. Šlohnul se už i Maybach,takže elektronický vychytávky (včetně GPS) jde obejít. A klasickej českej pablb (smažka,guma-říkejte jim,jak chcete) vezme prostě cihlu nebo velkej šroubovák a dle ruského přísloví : Co nejde silou,půjde ještě větší silou - se "dostane" kamkoliv. Známej měl A-8,užil si jí měsíc,ráno místo auta jen šmouhy od vazelíny (namazali pod kolama a vytáhli jí na plaťák). Ideálně to dělal můj brácha na svý toyotě,panel od rádia bral domů,vždy nechal otevřenou přihrádku u spolujezdce a sklopený sedáky vzadu (aby bylo vidět do kufru) a většinou jí na noc ani nezamykal. Jednou ráno našel vajgly v popelníku a pixly od piva na sedačce - asi si tam ňákej chábr udělal párty :lol: - ale auto mu nikdy neukradli ani nepoškodily.
DirtyHarry

#39 Příspěvek od DirtyHarry »

A ještě tak na okraj : já dělal deset let dozorce v lochu,autíčkářů tam bylo dost,s jedním se dalo i normálně mluvit a za dobu svýho pobytu mi převyprávěl všechny fígly a triky,jak na to. Seděl za - prokázanou - Audi S 8,auto se nenašlo,ale prodal z ní HiFi od Bose a na tom ho dostali,koukal jsem do jeho spisu. Takže,když si vyčíhnou vaše auto,nemáte šanci. Dejte si tam imobilizéry,alarmy,pagery,páky,zámky na cokoliv - jednu noc to obejdou,okouknou a tu další jste bez auta. A sjetýmu romovi je jedno,do čeho hodí dlažební kostku. Mě osobně takhle udělali mé první Báwo,odcizeno nula,škoda cca 5 tisíc (zlámaná chrom lišta + vysklený okno spolujezdce).
Jamall

#40 Příspěvek od Jamall »

Předchozí majitel už jednou měnil vložky. Moje nové zámky jsou ještě cajk, nikdy nic v autě nenechávám, ale po tom co už jsem viděl a sám znám se mě klepou ručičky, že o to moje jednou přijdu. Když jsem byl mladší, tak mě ukazoval típek na šrotáku jak na 120 s holou rukou, to jsem si říkal ti krávo, ale po té co mě ukázal borec věci za které seděl nějaký ten rok, tak si říkám, že nějaký BC je úplně nanic. Všechno má za úkol pouze zdržet. Horší je to, že na netu ohledně toho seženete mrak informaci.
Odpovědět