Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMw 320? Nebo jina motorizace pripadne jina znacka vozu?
-
Ahojte vsem,
vybiram nove auto (ted mam temer ctyrletou oktavku 1, 1.8 T 20 V a posilhavam po necem novem nebo predvadecim). V zasade kombinuji kratke denni jizdy po Praze 3-5 km, lehce delsi 20 -30 km, 60 km...vikendovky byvaji okolo 200 -300 km, pres leto neni problem 1000 a vice. V aute jezdim prevazne sam, s pritelkyni parkrat ve 3,4 lezt do alp ( to jsou ty 1000 km vikendy). Rocni najezd je 20 - 35 tisic. Deti nemam a zatim neplanuji.
Umel byste mi prosim nekdo pomoci s vyberem, ktere auto koupit? Zvazuji Passat 2.0 TDI, Mondeo 2.0 TDCI, Oktavia II TSI, Volvo V 50 2.0 D, Audi Avant 4 2.0 TDI, BMW 320 d nebo 118d.
Zatim je jasny favorit 320 D nasledovana Passatem. Jen mam trosku problem s vlezem do/a velikosti kufru.
Jakou mate prosim zkusenost s diesel motorem, kvalitou a pripadne i zajmem zlodeju?
Jak se prosim zmeni jizdni vlastnosti BMW za vlhka a v zime?
Diky moc za reakce, P.
vybiram nove auto (ted mam temer ctyrletou oktavku 1, 1.8 T 20 V a posilhavam po necem novem nebo predvadecim). V zasade kombinuji kratke denni jizdy po Praze 3-5 km, lehce delsi 20 -30 km, 60 km...vikendovky byvaji okolo 200 -300 km, pres leto neni problem 1000 a vice. V aute jezdim prevazne sam, s pritelkyni parkrat ve 3,4 lezt do alp ( to jsou ty 1000 km vikendy). Rocni najezd je 20 - 35 tisic. Deti nemam a zatim neplanuji.
Umel byste mi prosim nekdo pomoci s vyberem, ktere auto koupit? Zvazuji Passat 2.0 TDI, Mondeo 2.0 TDCI, Oktavia II TSI, Volvo V 50 2.0 D, Audi Avant 4 2.0 TDI, BMW 320 d nebo 118d.
Zatim je jasny favorit 320 D nasledovana Passatem. Jen mam trosku problem s vlezem do/a velikosti kufru.
Jakou mate prosim zkusenost s diesel motorem, kvalitou a pripadne i zajmem zlodeju?
Jak se prosim zmeni jizdni vlastnosti BMW za vlhka a v zime?
Diky moc za reakce, P.
-
- Klubové ID: 1383
BMW je jediná zadokolka v tvym výběru, taky vnitřní prostor je srovnatelnější spíš s A4, Octavia, 118d je hodně malá.
Passat a Mondeo jsou velikostně jinde a volil bych radši Mondeo, protože je to za míň peněz víc muziky a co se jízdních vlastností a možností sportovního vyžití týče, určitě je na tom mnohem líp než Passat, kterej se sice zlepšil, ale furt je to houpavá sterilní mrcha.
Jestli váháš mezi Passatem a BMW 3 tak skutečně nevim, protože obě ty auta jsou naprosto něco jinýho, samozřejmě BMW je lepší na jízdu, passat je pro dědky co si jízdu neumí užít a auto maj jen pro přepravu z bodu A do bodu B. Co se týče jízdních vlastností, tak udržet s v mokru a v zimě na vozovce neni skoro žádnej rozdíl oproti předokolkám, moderní technika celkem funguje. Doporučuju ti však si na zadní náhon zvyknout a neblbnout během prvních pár tisíc kilometrů. Jedinej problém bejvá vyjet někde z polní neudržovaný namrzlý cesty, když je to do kopce a neni možnost se tam pořádně rozjet
Passat a Mondeo jsou velikostně jinde a volil bych radši Mondeo, protože je to za míň peněz víc muziky a co se jízdních vlastností a možností sportovního vyžití týče, určitě je na tom mnohem líp než Passat, kterej se sice zlepšil, ale furt je to houpavá sterilní mrcha.
Jestli váháš mezi Passatem a BMW 3 tak skutečně nevim, protože obě ty auta jsou naprosto něco jinýho, samozřejmě BMW je lepší na jízdu, passat je pro dědky co si jízdu neumí užít a auto maj jen pro přepravu z bodu A do bodu B. Co se týče jízdních vlastností, tak udržet s v mokru a v zimě na vozovce neni skoro žádnej rozdíl oproti předokolkám, moderní technika celkem funguje. Doporučuju ti však si na zadní náhon zvyknout a neblbnout během prvních pár tisíc kilometrů. Jedinej problém bejvá vyjet někde z polní neudržovaný namrzlý cesty, když je to do kopce a neni možnost se tam pořádně rozjet

-
Vaham, vaham....jsou to obe nemecky auta s nadprumernou kvalitou, ikdyz na Passata si sem tam majitele stezuji. Samozrejme, ze BMW je jizdne, dojmem a pocitem radove lepsi - minimalne z pohledu ridiceprase007 píše:BMW je jediná zadokolka v tvym výběru, taky vnitřní prostor je srovnatelnější spíš s A4, Octavia, 118d je hodně malá.

Jaky je zajem zlodeju o tohle auticko?
Diky moc, P.
-
- Klubové ID: 1314
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 1383
petrousekmm píše:
Diky moc, P.
Jak se kradou auta 2006 2005
Ukradeno 20 175 21 980
Objasněno 3208 3972
Škody 3,1 mld. 3,4 mld.
Ohrožené značky celkem index ohrožení*
1. Škoda 8597 207,4
2. VW 2710 61
3. Ford 1370 158
4. Peugeot 1079 139
5. Renault 1083 169
Kradou se i luxusní vozy. Loni zmizelo například 737 vozů Audi, 479 mercedesů a 615 BMW.
* Kolikátý vůz ukradnou
Zdroje: Sdružení automobilového průmyslu, Policie ČR
Takže si vlastně nevybereš, všechny vozy mezi kterými se rozhoduješ patří mezi "oblíbené"
-
Diky moc za nazory. Benzin ted mam a vzhledem k provoznim nakladum jej moc nechci. Povenoval jsem se vsem vozum co se tyce kvality, uzitne hodnoty a jizdniho dojmu a dosel jsem k zaveru, ze 320D v sedanu je nejlepsi varianta. Linie touringu mi neprijdou tak "sexy" a prodejce mi rikal, ze se mi spravne zda uvnitr trochu hlucnejsi - joo batuzek holt dela dobrou ozvenu...je nejaka vybava, kterou mi doporucujete dat do 3jky? Zvazuju xenony, mkovy volant a sedacky. Zbytek M upravy se mi zda zbytecne tvrdy, ale jeste to zvazim. Doporucujete jeste neco?mBMW píše:Pokud Ti jde o pořádné svezení, tak z toho výběru opravdu jen BMW, všichni Tě tady radí správně, jen bych ještě volil benzín a manuál.
Diky moc,P.