Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
nezná jí někdo....
-
- Klubové ID: 64
- Kontaktovat uživatele:
JE fakt, že tam už nějakou chvilku staví, co se tak koukám po netu.....milo píše:kouknu na to, po ceste domu muzu jet okolo. ale jen zvenku, nemam mistni bazarniky prave v oblibe. vseobecne tam ale prodavaji dost vraky.
Proto mě zajímá, co jí asi tak je

Ale pokud se tam někdo na ní mrkne, budu rád.
-
- Klubové ID: 64
- Kontaktovat uživatele:
JJ, taky si osobně myslím, že to drahé není. Je to cena tak akorát....podle mě.Hitman píše:zas tak drahe to neni, to i ta ma byla drazsi a to je o rok starsi..T613 píše:vypada pekne aj vybavu luxus ale cena je taky luxus
za tyhle penize tam nesmi byt jediny sebemnsi problem, osobne bych se dival spis v nemecku kde si vyberes uplne jinak

Když jsem koukal tady po netu, našel jsem i pár jedinců, co za stejnej ročník a horší výbavu chtějí nechat zaplatit až o dalších 200.000 kaček víc.
-
- Klubové ID: 166
- Kontaktovat uživatele:
kupovat e38 pod 250 000 je akorat tak na blazinec:( porad neco opravovat, stejne nakonec do toho clovek nahazi penez....mkalous píše:JJ, taky si osobně myslím, že to drahé není. Je to cena tak akorát....podle mě.Hitman píše:zas tak drahe to neni, to i ta ma byla drazsi a to je o rok starsi..T613 píše:vypada pekne aj vybavu luxus ale cena je taky luxus
za tyhle penize tam nesmi byt jediny sebemnsi problem, osobne bych se dival spis v nemecku kde si vyberes uplne jinak
Když jsem koukal tady po netu, našel jsem i pár jedinců, co za stejnej ročník a horší výbavu chtějí nechat zaplatit až o dalších 200.000 kaček víc.
-
- Klubové ID: 166
- Kontaktovat uživatele:
pul roku, neprijde mi podle tipcars ze by to nejak vyrazne padlo...jde to porad postupne...T613 píše:jenze ty to auto mas uz dlouho
a posledni rok padly ceny o moc, za 200 musi byt auto uz sakra pekne kdyz koupis vranu za 100 nekdy i pod to ... tahle ma nadstandartni vybavu tak tech 250 beru ale musi tam byt vsechno ok
-
- Kontaktovat uživatele:
podivej se do bazaru tady na klubu co tam ted je a uvidis samHitman píše:pul roku, neprijde mi podle tipcars ze by to nejak vyrazne padlo...jde to porad postupne...T613 píše:jenze ty to auto mas uz dlouho
a posledni rok padly ceny o moc, za 200 musi byt auto uz sakra pekne kdyz koupis vranu za 100 nekdy i pod to ... tahle ma nadstandartni vybavu tak tech 250 beru ale musi tam byt vsechno ok

to ze nekdo prodava po bazarech mrtvoly za 200 ktere tam stoji rok i vic a nikdo mu to neda ...
-
- Klubové ID: 1171
- Kontaktovat uživatele:
co mi prošli pod rukama pár aut z BB autobazaru tak to bylo vždycky peklo!!! nechci Tě zrazovat ale já bych ho nekoupil. Neviděl jsem já ani jiní mí známí tam slušný auto.mkalous píše:Nebyl se někdo podívat na e38 740 iAL v autobazaru
Autobazar BB (U Výstaviště 21, 17000 Praha 7)
http://www.autobb.cz
Nebo nezná někdo ono auto??
Díky
-
- Klubové ID: 1356
Nj, bohužel musím Auto BB přidat také spíš negativní reference.. Dnes jsem se tam jel podívat na E39 528 po domluvě, po ohlášení jsem čekal půl hodiny a stejně se mi nikdo nezačal věnovat... No a samotné auto, přestože jsem ho nemohl projet, tak nebylo nic slavnyho.. Dost zničený interiér, bouchlej zadní nárazník, spousta ostrejch nárazníků až na plech, kde to reziví a tak... Ostatní BMW co jsem tam okukoval mi taky nepřišly nijak vyjímečny.. Jakoby oběly půl světa
. Jetna E36 tam stála s vyfouklejma kolama