Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Necha me nekdo svezt ve zdravem TDS?
Zdar.. svoje auto uz mam tak nak proste podle predstav a nevim do ceho dal sypat.. tak me tak napadlo, ze konecne prisel cas nabastlit ten intercooler co mam v garazi. Jenze s tim jak mi auto po chipu a par dodelavkach tahne jsem spokojen, hlavne oproti treba 320d 150k, 530d 218 nebo 730d 231k to reaguje okamzite na plyn, zadna tupa neprijemna prodleva.. Byl by nekdo ochotny, kdo by mi predvedl, jak se turbodira projevuje v TDs? Nechci tim udelat krok zpet.. Predem moc dekuji, rad srovnam...
podle fotek co mas v podpise mas dost podobnej zaklad, jakej jsem mel z Nemecka ja (nevim jak stav, ja kupoval celkem zachovalost a neznicenost).. proste cerna metla v Executive. Takze hodne pile a mas to taky
btw s tim intercoolerem si nejsem uplne prave jist.. bojim se, ze bastlit neco na motoru, kterej ma 306k km, 60k km po chipu a na kterej jsem nikdy nehrabl, muze bejt fatalni chyba. Navic pak budu muset znova na upravu RJ jednotky, tak aby se to proste nezacalo kurvit

btw s tim intercoolerem si nejsem uplne prave jist.. bojim se, ze bastlit neco na motoru, kterej ma 306k km, 60k km po chipu a na kterej jsem nikdy nehrabl, muze bejt fatalni chyba. Navic pak budu muset znova na upravu RJ jednotky, tak aby se to proste nezacalo kurvit

-
- Klubové ID: 1612
Tak pravda je že dělat nějaký zásahy do výkonu u motoru co má přes 300tis může být o hubu,těžko říct
,jestli to máš čipnutý tak to možná jede podobně jako to TDSo,takže nevím jak bych se zachoval já,ale pravda je že výkon je nemoc
Jinak já si zatím nestěžuji,mám ho pár měsíců,výbava tam nějaká je,je tam šedivá kůže (celkem dost zachovalá),funkční klima,elektrika jen vepředu,šíbr a takový ty blbosti...Motor se zdá být poměrně dost dobrý,snad vydrží dlouho.Akorát kosmetických vad to má spousty,hold je to z Prahy,všechny dveře poďobaný z parkovišť,lak má nejlepší za sebou - myčka udělala svoje
.Ještě je dost práce na podvozku,čepy,tyčky stabilizátorů atd,potom se snad začnu věnovat zevnějšku,a třeba časem bude i celolak 

Jinak já si zatím nestěžuji,mám ho pár měsíců,výbava tam nějaká je,je tam šedivá kůže (celkem dost zachovalá),funkční klima,elektrika jen vepředu,šíbr a takový ty blbosti...Motor se zdá být poměrně dost dobrý,snad vydrží dlouho.Akorát kosmetických vad to má spousty,hold je to z Prahy,všechny dveře poďobaný z parkovišť,lak má nejlepší za sebou - myčka udělala svoje

vše je relativnmí co si představuješ pod pojmem ´´turbodíra´´? myslím že tds a td je na tom naprosto shodně.IC-čkem jenom enginu prospějěš bez ohledu na životnosti motoru saméhoMartinéz píše:Zdar.. svoje auto uz mam tak nak proste podle predstav a nevim do ceho dal sypat.. tak me tak napadlo, ze konecne prisel cas nabastlit ten intercooler co mam v garazi. Jenze s tim jak mi auto po chipu a par dodelavkach tahne jsem spokojen, hlavne oproti treba 320d 150k, 530d 218 nebo 730d 231k to reaguje okamzite na plyn, zadna tupa neprijemna prodleva.. Byl by nekdo ochotny, kdo by mi predvedl, jak se turbodira projevuje v TDs? Nechci tim udelat krok zpet.. Predem moc dekuji, rad srovnam...
no prave ze diru dela IC, nez se naplni, trva mu to.. coz je evidentni u poslednich generaci CR, kde se snazej vykon honit i velkejma IC. Ja ho tam nemam a proto auto reaguje na plyn okamzite, je to prijemny. Dnes mam treba auto v servisu a jezdim zminenou 320d 150k.. je to hrozny. Kdyz chci vystartovat do krizovatky, musim drzet plyn jeste s brzdou, aby vystrelilo ve chvili kdy je treba.tds píše:vše je relativnmí co si představuješ pod pojmem ´´turbodíra´´? myslím že tds a td je na tom naprosto shodně.IC-čkem jenom enginu prospějěš bez ohledu na životnosti motoru saméhoMartinéz píše:Zdar.. svoje auto uz mam tak nak proste podle predstav a nevim do ceho dal sypat.. tak me tak napadlo, ze konecne prisel cas nabastlit ten intercooler co mam v garazi. Jenze s tim jak mi auto po chipu a par dodelavkach tahne jsem spokojen, hlavne oproti treba 320d 150k, 530d 218 nebo 730d 231k to reaguje okamzite na plyn, zadna tupa neprijemna prodleva.. Byl by nekdo ochotny, kdo by mi predvedl, jak se turbodira projevuje v TDs? Nechci tim udelat krok zpet.. Predem moc dekuji, rad srovnam...
To pepus: moc diky za nabidku, myslim, ze jsi idealni objekt. Ozvu se az bude cas a klid a ty nebudes litat po spindlu ci drazdanech:)
To Ada.. moc diky za nabidku. Bohuzel, Budejky navstevuji tak jednou rocne..
To Kail: provozuju auto uz 5.rokem hlavne v centru denne a da se to udrzet bez kosmetiky.. je to o lidech:) (hlavne tech pred tebou) Jinak po chipu to jede i v tomhle veku lip jak TDs, zatim me zadny krom LukasHovy e36 nepojelo.. ovsem nesmi bejt 30 stupnu plus, tam pak ten IC chybi asi jako 2 valce u 518i

jj me by to tvoje TD taky zajimaloMartinéz píše:
To pepus: moc diky za nabidku, myslim, ze jsi idealni objekt. Ozvu se az bude cas a klid a ty nebudes litat po spindlu ci drazdanech:)

jinak v tejdnu sem ted uz vetsinou v Praze
ted jsem tu 320d protahl do Brna a uz se nemuzu dockat svyho veterana. Jenze propustka ze servisu bude asi 15 zasepepus píše:jj me by to tvoje TD taky zajimaloMartinéz píše:
To pepus: moc diky za nabidku, myslim, ze jsi idealni objekt. Ozvu se az bude cas a klid a ty nebudes litat po spindlu ci drazdanech:). A ostatne i ta 150ps 320d, clovek nikdy nevi kdy dostane chut na novy auto
jinak v tejdnu sem ted uz vetsinou v Praze