Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW 320i nebo 520i/523i ??
Zdravím všechny majitele BMW. Mám v plánu koupi tohoto automobilu r.v. 1997-1998, sedan (e36/e39). Zatím moc zkušeností s Bmw nemám, tak bych Vás, majitele bmw, chtěl požádat o několik rad. Zajímalo by mě, zda se liší typ 320i a 520i jen ve velikosti a vybavenosti automobilu nebo i v technologii a konstrukci motoru? Dále jak se auto chová v zimě, jestli není lepší ho ponechat v garáži z důvodu zadního náhonu. Jezdím v zimě často na hory - sněhové řetězi jsou samozřejmosí. Jaký máte názor na tyto typy BMW případně do kterého byste se pustili?? Děkuji
-
matal
- Moderátor
- Klubové ID: 119
- Kontaktovat uživatele:
Spotřeba průměr tak cca9-10L/100, mimo město 8L,město 11-12..
Pozor si dej na přední nápravu,na vibrace při jízdě a při brždění, jinak je to auto jako každý jiný,vezmi si s sebou nějakýho mechanika..
Pokud očekáváš svižnou jízdu,tak zvol 528i, 192PS už jede hodně dobře,je sice o něco vyšší pov.ručení,ale vyplatí se to a spotřeba je řádově stejná jak 523i..
Pozor si dej na přední nápravu,na vibrace při jízdě a při brždění, jinak je to auto jako každý jiný,vezmi si s sebou nějakýho mechanika..
Pokud očekáváš svižnou jízdu,tak zvol 528i, 192PS už jede hodně dobře,je sice o něco vyšší pov.ručení,ale vyplatí se to a spotřeba je řádově stejná jak 523i..

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..