Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW E36 318 - coupe nebo sedan ?????
-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
a jéje... už to zase začíná... 318iS..... a dále R6R6R6R6R6 M3matal píše:Jinak záleží na Tobě co preferuješ, ideální by bylo 318is coupe..

jinak teda matal ma pravdu, je toho tu napsáno hafo, takže hledej

výhody coupe které já preferuji : lepší výhled z auta ( nebrání tam B sloupek ), lepší nastupování ( nepřekáží rám dveří ) a hezčí vzhled a myslim že o něco menší váha
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
to je individuální.. vystupování na parkovišti je z coupe mizerné výhled je lepší jen pro vyšší osoby ... rám je efektní a chtěl bych ho, ale nepřekáží, hezčí... pro mě nejhezčí touring¨a znám spoustu lidí pro které sedancastro píše:a jéje... už to zase začíná... 318iS..... a dále R6R6R6R6R6 M3matal píše:Jinak záleží na Tobě co preferuješ, ideální by bylo 318is coupe..
výhody coupe které já preferuji : lepší výhled z auta ( nebrání tam B sloupek ), lepší nastupování ( nepřekáží rám dveří ) a hezčí vzhled a myslim že o něco menší váha
PS: vyber si vo ti vyhovuje a snyž se sehnat 318IS, ale pokud narazíš na auto v dobrám stavu tak nezaváhej s jakýmkoli motorem

-
- Klubové ID: 1621
- Kontaktovat uživatele:
Díky za radu. Jsem vyžši postavy, takže budu uvažovat o tom coupé. Stejně sem si chtěl koupit radši coupe.Huska píše:to je individuální.. vystupování na parkovišti je z coupe mizerné výhled je lepší jen pro vyšší osoby ... rám je efektní a chtěl bych ho, ale nepřekáží, hezčí... pro mě nejhezčí touring¨a znám spoustu lidí pro které sedancastro píše:a jéje... už to zase začíná... 318iS..... a dále R6R6R6R6R6 M3matal píše:Jinak záleží na Tobě co preferuješ, ideální by bylo 318is coupe..
PS: vyber si vo ti vyhovuje a snyž se sehnat 318IS, ale pokud narazíš na auto v dobrám stavu tak nezaváhej s jakýmkoli motorem

-
- Klubové ID: 1407
Coupe je fajn, když jezdíš sám, ale pokud máš v plánu několikrát týdně někoho vozit, tak sklápění přední sedačky je občas celkem voser... Pokud ovšem lidi vzadu nevozíš, alespoň častěji než jednou týdně, tak bych se coupé nebál... Ale je to jedno, otázka každýho vkusu, hlavně bych řešil v jakém je auto stavu!!!
Já mám třeba sedan a příští autí bude taky sedan, možná touring... Přijde mi to praktický a líbí se mit to
Vím co jsem se nasklápěl sedaček v Renaultovi R5

Já mám třeba sedan a příští autí bude taky sedan, možná touring... Přijde mi to praktický a líbí se mit to

Pokud jsi chytry, tak ridicovu sklapis minimalne...at lezou pres spolujezdcemichal09 píše:Coupe je fajn, když jezdíš sám, ale pokud máš v plánu několikrát týdně někoho vozit, tak sklápění přední sedačky je občas celkem voser... Pokud ovšem lidi vzadu nevozíš, alespoň častěji než jednou týdně, tak bych se coupé nebál... Ale je to jedno, otázka každýho vkusu, hlavně bych řešil v jakém je auto stavu!!!
Já mám třeba sedan a příští autí bude taky sedan, možná touring... Přijde mi to praktický a líbí se mit toVím co jsem se nasklápěl sedaček v Renaultovi R5
![]()
![]()

-
- Klubové ID: 1314
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 1407
Mylím že nejsem blbej...CZAirwolf píše:Pokud jsi chytry, tak ridicovu sklapis minimalne...at lezou pres spolujezdcemichal09 píše:Coupe je fajn, když jezdíš sám, ale pokud máš v plánu několikrát týdně někoho vozit, tak sklápění přední sedačky je občas celkem voser... Pokud ovšem lidi vzadu nevozíš, alespoň častěji než jednou týdně, tak bych se coupé nebál... Ale je to jedno, otázka každýho vkusu, hlavně bych řešil v jakém je auto stavu!!!
Já mám třeba sedan a příští autí bude taky sedan, možná touring... Přijde mi to praktický a líbí se mit toVím co jsem se nasklápěl sedaček v Renaultovi R5
![]()
![]()

-
- Klubové ID: 1832
- Kontaktovat uživatele:
No nevim, ale Monicka Angelinka ma 164cm a vidi nahodou ze slecny dobre:-)John112 píše:Díky za radu. Jsem vyžši postavy, takže budu uvažovat o tom coupé. Stejně sem si chtěl koupit radši coupe.Huska píše:to je individuální.. vystupování na parkovišti je z coupe mizerné výhled je lepší jen pro vyšší osoby ... rám je efektní a chtěl bych ho, ale nepřekáží, hezčí... pro mě nejhezčí touring¨a znám spoustu lidí pro které sedancastro píše: a jéje... už to zase začíná... 318iS..... a dále R6R6R6R6R6 M3
-
- Klubové ID: 1832
- Kontaktovat uživatele:
, ja jsme s coupe 100pro spokojena, je to ale spis moje hracka nez auticko..angel_1 píše:No nevim, ale Monicka Angelinka ma 164cm a vidi nahodou ze slecny BMW dobre:-)John112 píše:Díky za radu. Jsem vyžši postavy, takže budu uvažovat o tom coupé. Stejně sem si chtěl koupit radši coupe.Huska píše: to je individuální.. vystupování na parkovišti je z coupe mizerné výhled je lepší jen pro vyšší osoby ... rám je efektní a chtěl bych ho, ale nepřekáží, hezčí... pro mě nejhezčí touring¨a znám spoustu lidí pro které sedan