Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW 750
na to, ze to auto je nehavarovane, tak ten kryt airbagu na volantu je dost vyfouklej... to sou ty lidi tak naivni ze si myslej ze to nikdo nepozna?
http://www.tipcar.cz/a_cfoto.php?foto=0 ... .jpg&amb=E
-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
u starejch e38 je takhle zdeformovanej volant celkem běžná věc. Nemá to s havárií nic společnéhokrakatit píše:na to, ze to auto je nehavarovane, tak ten kryt airbagu na volantu je dost vyfouklej... to sou ty lidi tak naivni ze si myslej ze to nikdo nepozna?

-
- Kontaktovat uživatele:
no to cumim v Sarovech na prodej e38 750 
to mam kousek ale podivat se tam nepojedu protoze bazaristy moc rad nemam ... ted mi nejede e32 tak s ni bych tam mozna zajel a drzel by hubu ale tak ne
nesnasim ty srackove kecy
zkus najit na Tipcars 750il e38 za 199 nebo mozna min uz, na prodej v Uherskem Brode, ta vim ze je vonavka ale tohle bude nejaka vrana

to mam kousek ale podivat se tam nepojedu protoze bazaristy moc rad nemam ... ted mi nejede e32 tak s ni bych tam mozna zajel a drzel by hubu ale tak ne

zkus najit na Tipcars 750il e38 za 199 nebo mozna min uz, na prodej v Uherskem Brode, ta vim ze je vonavka ale tohle bude nejaka vrana
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
kurva val se mu na to podívat nebo to koupím jáT613 píše:no to cumim v Sarovech na prodej e38 750

ta vybava vypada mazácky.
Takovou krasavici neprodavej,je to skoda ne??? A co bys poridil kdybys to prodal???Nic lepsiho uz neni a e-65 uz neni onoBaDDog píše:No když se pro tu 750 nerozhodneš..., možná bych ti prodal moji 740iL...(4.4)....okrem toho zadního Videa s obrazovkou je tam úplne všechno co v ty 750...![]()
....a je to o rok novší...97/6 mesíc...
proc uz neni ono?medvidek píše:Takovou krasavici neprodavej,je to skoda ne??? A co bys poridil kdybys to prodal???Nic lepsiho uz neni a e-65 uz neni onoBaDDog píše:No když se pro tu 750 nerozhodneš..., možná bych ti prodal moji 740iL...(4.4)....okrem toho zadního Videa s obrazovkou je tam úplne všechno co v ty 750...![]()
Nevím.... na e-65 ešte nemám ani na tu faceliftovanou hned po nej....
Tak sem uvažoval nad G-éčkem (zajímavý auto)...nebo nad volvem S80 t6...
Ale dost mne láka M3 (e36) a Land Rover Range..., tam se montovali 2.5D nebo 4.4i motory..., ale od BMW!!!
Takže bych jezdil v jiným aute ale moje srdce by bylo furt BMW...
Ale ješte na 100% nevím..., je to kua nádherný auto a ta sedmička je ješte moje štastné číslo...
Tak sem uvažoval nad G-éčkem (zajímavý auto)...nebo nad volvem S80 t6...
Ale dost mne láka M3 (e36) a Land Rover Range..., tam se montovali 2.5D nebo 4.4i motory..., ale od BMW!!!

Takže bych jezdil v jiným aute ale moje srdce by bylo furt BMW...

Ale ješte na 100% nevím..., je to kua nádherný auto a ta sedmička je ješte moje štastné číslo...

Nejak mi e-65 neprirostla k srdci a jelikoz delam v AUDI a zakaznici si kupujou A8cky a protiuctem nechavaj e-65 vsech motorizaci tak je mam prolezle a obcas se i svezu a jedine co se tomu neda vytknout je podvozek a motor.Mam e-38 long a do ni jsem se zamiloval ihned a po dukladne prohlidce koupil a pokazdy kdyz usedam do sve 7er tak se mi rozbusi srdce a bohuzel e-65 me nechava chladnymkrakatit píše:proc uz neni ono?medvidek píše:Takovou krasavici neprodavej,je to skoda ne??? A co bys poridil kdybys to prodal???Nic lepsiho uz neni a e-65 uz neni onoBaDDog píše:No když se pro tu 750 nerozhodneš..., možná bych ti prodal moji 740iL...(4.4)....okrem toho zadního Videa s obrazovkou je tam úplne všechno co v ty 750...![]()
-
- Klubové ID: 1723
http://www.tipcar.cz/bmw/bmw-750-i-cz-6622554.html Byl jste se tam us nekdo mrknout?