Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Test bmw 120d
-
- Klubové ID: 1407
Ze začátku jsem měl na jedničkovou řadu negativní názor, "tohle neni báwo" jsem si říkal. Ale postupem času jsem svůj názor měnil, jednička mi začala být sympatická a dnes mám na Jedničku názor velice kladný. Nejen že jsem autí přišel na chuť po vzhledové stránce, ale i pro praktické stránce. Když vemu v potaz 120d, o které byl zde článek (viz výše), tak pořizovací cena nějakých 820tis není zas tak moc za funglovku baworáčka. Navíc obsah 2,0 je co se ručení týče velmi přijatelný, když vemu v potaz že s "malým" baworáčkem, který se může pyšnit 177koníkama (a 350Nm!!) v dieslu a se kterým se dá jezdit kolem 6l nafty, myslím, že v pětidvéřové variantě se jedná o velmi slušný, inteligentní, trošku sportovní a přesto ekonomický vůz pro každodenní pohodlné ježdění se srdcem BMW... Jediná nevýhoda kterou vidím je, že to prostě není rodinné autí, na to je moc malé a těsné, ale jinak má můj obdiv¨dobře vyváženého a velmi kvalitně zpracovaného auta (ovšem to je u BMW samozdřejmost
)

-
- Klubové ID: 1407
Nerad ti kazim iluze, ale 116ka je v základu za nějakých 530 bez daně! Jinak el. okna (všechny 4) má každej model v základu, klimu má 116ka za příplatek.... Nic méně tady je všechno info o jedničkách
Ceny a výbavu máš v PDFku vlevo dole
http://www.bmw.com.cz/cz/cs/index_highend.html Nicméně fakt bych šel do tý 120d v Packetu
MMmmmm......