Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Bluetooth telefon se Symbianem v BMW

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
HonzaV
Klubové ID: 841

#1 Příspěvek od HonzaV »

ahoj, chtěl bych se zeptat, zda někdo z Vás nemáte zkušenosti s funkčností mobilních telefonů, které v sobě mají OS Symbian (konkrétně Nokia E90, kterážto je ovšem nová, takže zkušenosti nebudou... nebo třeba Nokia 9300i) s modrozubovou handsfree origo sadou, co je nainstalovaná v BMW. nemám na mysli BMW Profi Business Telefon, ten, jak se tam musí strčit vlastní SIM. jde mi o to, jestli někdo víte, že ta HF s těmito novějšími mobily aspoň trochu komunikuje, tzn. spojí hovor atd. byť za cenu, že neprobíhá automatická synchronizace adresáře s kontakty.

pokud by byly zkušenosti kladné - máte tušení zda, kde a za kolik by mi dokázali z X5, kterou mám, odstranit ten BMW Profi Business Mobil a dali tam jen tu HF sadu ? Mít 2 SIMKY na jedno číslo je opruz, pravidelně ji zapomenu z auta vytáhnout a pak se mi lidi dovolají tak akorát do auta, když já už tam nejsem :-)).

díky za radu

Honza
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 148

#2 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Ze Symbianů nefunguje spolehlivě žádnej. Je to žalostné. Podporované Nokie jsou jen 6310i, 6230, 6230i a 6233. Taky mě to pěkně sere.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
scoo8y
Klubové ID: 1020

#3 Příspěvek od scoo8y »

Kamoš si koupil N76 a ta rychlost symbianu je celkem hustá:)) jsem trošku nestíhal, kdyz jsem to porovnal s moji E60.
Odpovědět