Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

koupě E34 ?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fr3em4n

#1 Příspěvek od Fr3em4n »

Když koupím E34 525TDS najeto 250tis.km za cca 75000,- kolik bych mel tak počítat že do toho budu muset vrazit ? Je tady nejaka možnost že auto bude v pořádku ? Má vubec pro me ( jakožto studenta - mám akordá tak na auto a na naftu ) cenu kupovat takovýhle auto ? Dík za vsechny názory
belch
Klubové ID: 925

#2 Příspěvek od belch »

Fr3em4n píše:Když koupím E34 525TDS najeto 250tis.km za cca 75000,- kolik bych mel tak počítat že do toho budu muset vrazit ? Je tady nejaka možnost že auto bude v pořádku ? Má vubec pro me ( jakožto studenta - mám akordá tak na auto a na naftu ) cenu kupovat takovýhle auto ? Dík za vsechny názory
Čéče, to je fakt těžký takhle na dálku a bez podrobností soudit, ale kloním se k názoru, že to moc smysl nemá... Jako student bych si pořídil spíš něco jiného, TDSo si umí z majitelovy peněženky vytáhnout slušné sumy, když na věc přijde. Ovšem může se stát (pravděpodobnost věštit nebudu, to udělá někdo ráznější za mě), že narazíš na fajn kus po starším majiteli, který s tím nelítal, servisoval ho, atd. Nakonec to bude jen na tobě a tvém úsudku - ale proč ti to povídám, není ti pět. :wink:

Verdikt: jako student bych si koupil malé auto za dvacet, a zbytek propil. Udělej totéž a ještě chvíli si užívej života bez závazků - BMW je totiž závazek. 8)
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od matal Moderátor »

Jako študent bych to nekupoval,přece jenom diesel je nákladnější na údržbu..
Jako študent bych si koupil model e30 nebo e36 v benzínu.. za 40-50k koupíš libovou e30ku.. hodně jich je na prodej na http://www.e30.cz
:wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Odpovědět