Praha a okolí..... Dík
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Svést se v M3 :)
-
psena
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam ted takovou moznost(zatim nepotvrzeno) svezt se v nove M3.Takze chapu takovy sny.michal09 píše:Svést sem myslel tak 15, 20 minut svižký jízdy (né jako prase)... Silnice, okreska, cejtit zrychlení, odpich, žádný drifty a pálení pneu, o to mi vůbec nejde....
No a na nějákym srazu jsem ještě nikdy nebylJsem tu nováček, znám tady asi 3 lidi..
![]()
Díky za nabídku...
-
michal09
- Klubové ID: 1407
Né že bych ti to záviděl, ale závidim....psena píše:Ja mam ted takovou moznost(zatim nepotvrzeno) svezt se v nove M3.Takze chapu takovy sny.michal09 píše:Svést sem myslel tak 15, 20 minut svižký jízdy (né jako prase)... Silnice, okreska, cejtit zrychlení, odpich, žádný drifty a pálení pneu, o to mi vůbec nejde....
No a na nějákym srazu jsem ještě nikdy nebylJsem tu nováček, znám tady asi 3 lidi..
![]()
Díky za nabídku...
-
michal09
Koukám že máš M5, tak asi trošku víš o čem to je....michal09 píše:Né že bych ti to záviděl, ale závidim....psena píše:Ja mam ted takovou moznost(zatim nepotvrzeno) svezt se v nove M3.Takze chapu takovy sny.michal09 píše:Svést sem myslel tak 15, 20 minut svižký jízdy (né jako prase)... Silnice, okreska, cejtit zrychlení, odpich, žádný drifty a pálení pneu, o to mi vůbec nejde....
![]()
Díky za nabídku...
nikdo se ti smat nebude, myslim ze spousta lidi tu v M3 nejelamichal09 píše:Čau lidi, asi se mi většina z vás vysměje, ale nikdy jsem neseděl ani nejel v M3.. Hrozně mě to láká, je to můj senasi jako každého trojkovýho bawmena... Je tu někdo kdo by mě svezl?
Za lahvinku, benál nebo tak něco.....
Praha a okolí..... Dík
-
michal09
Dík za podporu...calif píše:nikdo se ti smat nebude, myslim ze spousta lidi tu v M3 nejelamichal09 píše:Čau lidi, asi se mi většina z vás vysměje, ale nikdy jsem neseděl ani nejel v M3.. Hrozně mě to láká, je to můj senasi jako každého trojkovýho bawmena... Je tu někdo kdo by mě svezl?
Praha a okolí..... Dík
-
Fantucci
- Klubové ID: 1047
- Kontaktovat uživatele:
calif píše:nikdo se ti smat nebude, myslim ze spousta lidi tu v M3 nejelamichal09 píše:Čau lidi, asi se mi většina z vás vysměje, ale nikdy jsem neseděl ani nejel v M3.. Hrozně mě to láká, je to můj senasi jako každého trojkovýho bawmena... Je tu někdo kdo by mě svezl?
Praha a okolí..... Dík
tak tak... já jsem v ní taky ještě nejel. a asi je to dobře páč bych se zamiloval a musel ji mít. ale to by mě pak vyhodli z domu kvůli utraceným penězům...
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
-
voitano
Taky radši žiju v blažené nevědomosti. Když jsem četl roční náklady na provoz M3 u některých, tak měl omyloFantucci píše:calif píše:nikdo se ti smat nebude, myslim ze spousta lidi tu v M3 nejelamichal09 píše:Čau lidi, asi se mi většina z vás vysměje, ale nikdy jsem neseděl ani nejel v M3.. Hrozně mě to láká, je to můj senasi jako každého trojkovýho bawmena... Je tu někdo kdo by mě svezl?
Praha a okolí..... Dík
tak tak... já jsem v ní taky ještě nejel. a asi je to dobře páč bych se zamiloval a musel ji mít. ale to by mě pak vyhodli z domu kvůli utraceným penězům...
-
michal09
Jo to věřimvoitano píše:Taky radši žiju v blažené nevědomosti. Když jsem četl roční náklady na provoz M3 u některých, tak měl omyloFantucci píše:
-
Slavisimo
- Klubové ID: 1127
- Kontaktovat uživatele:
Zdar, mel si s nama jet na BIG BMW srazmichal09 píše:Svést sem myslel tak 15, 20 minut svižký jízdy (né jako prase)... Silnice, okreska, cejtit zrychlení, odpich, žádný drifty a pálení pneu, o to mi vůbec nejde....
![]()
Díky za nabídku...
-
michal09
No to jsem měl no, taky jste mi mohli dát echo že se někam jedeSlavisimo píše:Zdar, mel si s nama jet na BIG BMW srazmichal09 píše:Svést sem myslel tak 15, 20 minut svižký jízdy (né jako prase)... Silnice, okreska, cejtit zrychlení, odpich, žádný drifty a pálení pneu, o to mi vůbec nejde....
![]()
Díky za nabídku...urco se nekdo najde kdo te sveze
Naprosto s tebou souhlasim je to fakt masakr.... Mam sice 2.8 ale ten rozdil je neskutecnej... to zrychleni uplne tlaci do sedacek... a od te doby me pronasleduje pocit ze ji musim mitLeveler píše:Koukám že máš taky 1,8i.No až se svezeš tak nebudeš chápat:)Taky sem valil oči jak to tahá:)Pak mě přišlo že ta moje 1,8 nechce jet:))Ale šel z toho docela strach:)
Strach nahani kdyz se ji vic prilozi do zatacky a zacne predbihat zadek.. ale je to nadhernej adrenalin... neznam krasnejsi pocit
-
michal09
UáááááMiraS píše:Naprosto s tebou souhlasim je to fakt masakr.... Mam sice 2.8 ale ten rozdil je neskutecnej... to zrychleni uplne tlaci do sedacek... a od te doby me pronasleduje pocit ze ji musim mitLeveler píše:Koukám že máš taky 1,8i.No až se svezeš tak nebudeš chápat:)Taky sem valil oči jak to tahá:)Pak mě přišlo že ta moje 1,8 nechce jet:))Ale šel z toho docela strach:)tak setrim a setrim.
Strach nahani kdyz se ji vic prilozi do zatacky a zacne predbihat zadek.. ale je to nadhernej adrenalin... neznam krasnejsi pocit
-
psena
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Ja nevim, kdyz jsem poprve jel v M3, 3,2, tak jsem byl malicko zklamanej(tenkrat jsem jezdil s 525i)...predstavoval jsem si to az moc ruzove.Ty auta klamou telem...do sedacky te vic zatlaci nejaky chiply TDIcko...
Pravda je ale ta, ze po presednuti, do sveho to clovek pozna nejvic...najednou to vubec nejede.
Pravda je ale ta, ze po presednuti, do sveho to clovek pozna nejvic...najednou to vubec nejede.