Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
individual barva
-
- Klubové ID: 469
- Kontaktovat uživatele:
Je to možný že si to někdo vzal a dal to trochu do kupy. Stálo to skoro půl roku v Brně naproti Makra. Teď jsem našel v počítači uložené fotky a info- najeto 35 tis. cena 349 000,- rok 2002kubajzs píše:jo to bude asi ono akorat ja sem se k nemu dostal az po zasahu nekoho inteligentnejsiho kterej to aspon dopasoval...kolik to stalo kdyz si to videl nepamatujes?
Teď si vzpomínám, že jsem to později po nějaké době viděl prodávat někde ve Vsetíně nebo Zlíně.
Když jsem si to prohlížel v tom Brně tak opravdu neseděla žádná spára! Karosáře co to dával do kupy bych zastřelil. I například plastové části v motorovém prostoru nebyly vyměněny ale jenom poslepovány. Nejvíc mne dostalo když jsem sundal tapec v kufru tak tak byly snad 3 různé barvy a lepidla no děs! Výbavou nádherné auto a k tomu ještě individual barva a interiér. Moc se mi to auto líbilo ale stav opravy byl hrozný. No taky za tu cenu co chtít.
Navíc na to že to bylo XD které je standardně zvednuto bylo tohle nějak individuálně snížené a moc jsem k tomu neměl důvěru.

-
- Klubové ID: 469
- Kontaktovat uživatele:
No tomu se samozřejmě vyhnout nejde! Ať už jde o člověka nebo o auto. Jenom nechápu jak někdo mohl koupit auto a nepodívat se pod tapec - to je jedna z prvních věcí které jsem udělal když jsem hledal svoje auto. Tam vždycky poznáš jestli a jak moc bylo auto nabourané.GeorgosAc píše:snad te uklidni ze drtiva vetsina tady narazila na zmrda a jeste spousta lidi nerazi....kubajzs píše:njn asi jo. lepsi nez 3 ruzny a lepidlo. zmrdi no. co nadelam.