Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Škola smyku???
-
- Klubové ID: 877
- Kontaktovat uživatele:
pritelkyne mi k narozeninam venovala kurz od maxcars v pribrami. urcite jsem se par drobnosti dozvedel, hlavne me pobavila radost instruktoru, ze tam konecne maji nejaky zadohrab
blizila se zima a ja jsem mel cerstve automat, u ktereho jsem vubec nevedel, co cekat na kluzkem povrchu. tam jsem si to trosku procvicil.
v kazdem pripade se priprav na to, ze predni gumy dostanou totalni zahul a motor mej v perfektnim stavu co se tyce chlazeni. s virem v nadrzi taky musis pocitat.
jinak fotka v mem avataru je taky z kurzu
cena byla nejak okolo 2500 za kurz, neco nad litr za benzin vc. cesty a 2 na hranach uplne ohlodane pneu

v kazdem pripade se priprav na to, ze predni gumy dostanou totalni zahul a motor mej v perfektnim stavu co se tyce chlazeni. s virem v nadrzi taky musis pocitat.
jinak fotka v mem avataru je taky z kurzu

cena byla nejak okolo 2500 za kurz, neco nad litr za benzin vc. cesty a 2 na hranach uplne ohlodane pneu

-
- Klubové ID: 1062
- Kontaktovat uživatele:
2mm mi ještě letní snesou a pak půjdou stejně zimákymilo píše:no auto jsem koupil na zimnich, asi 5 mm. po skole smyku (v zari) putovaly z auta dolu. venkovni hrany prednich kol potom byly tak na 2-3 mm

To jsem zvědav jak se dají ty 265ky utrhnout. Dám kdyžtak vědět. Pokud se mi podaří i zakoupit kameru přidám videjko

Věděl by někdo o konkrétních školách a jeké měl kdo zkušenosti???
Na co si dávat pozor? Co od celé záležitosti očekávat???
-
- Klubové ID: 877
- Kontaktovat uživatele:
necekej ze se dozvis vse, nektere veci te budou nudit, neco te zase prekvapi. tak pred 2 lety vysel na http://www.tipcars.com pekny report, pohledej tam v archivu.
-
- Klubové ID: 966
- Kontaktovat uživatele:
http://www.polygon-most.cz
Zkušenosti s nimi nemám, ale vypadá to zajímavě. Nejlépe je asi domluvit skupinku.
Zkušenosti s nimi nemám, ale vypadá to zajímavě. Nejlépe je asi domluvit skupinku.
-
- Klubové ID: 1171
- Kontaktovat uživatele:
přidávám se taky i když mě to asi nepřekvapí po 9 omegáchPanaque píše:To vypadá dobře, jel bys???jumper píše:www.polygon-most.cz
Třeba dáme dohromady zajímavou skupinu složenou z BMW Klubu a dáme takový menší Mostecký výlet!