Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
První BMW
-
- Klubové ID: 1186
Tak E36 bude lepší "na baby"... to je fakt
Ale řeknu Ti jednu věc, kterou jsem si v Tvém věku neuvědomoval.. nejde vrazit všechny našetřené peníze do kupní ceny auta. Musíš si být jistý, že to dlouhodobě si schopný ufinancovat... Auto je velice nákladná věc a E36 jistě o hodně nákladnější než E30 (ať už kupní cena, ale taky pozdější provoz...)

Ale řeknu Ti jednu věc, kterou jsem si v Tvém věku neuvědomoval.. nejde vrazit všechny našetřené peníze do kupní ceny auta. Musíš si být jistý, že to dlouhodobě si schopný ufinancovat... Auto je velice nákladná věc a E36 jistě o hodně nákladnější než E30 (ať už kupní cena, ale taky pozdější provoz...)
-
- Klubové ID: 687
Tak nějakClairvoyant píše:Tak E36 bude lepší "na baby"... to je fakt![]()
![]()

- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
IS je v Coupe liny, když už tak Compacta 318Ti do roku 95 a nebo já bych šel do vonavky E30 318is, to si myslim se da za 100 sehnat libovice
Coupe je na ten motor už prostě těžký, co jsem si zkusil, tak oproti compactu to je jak kdybys měl ještě padák navíc 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Jo díky za rady a poznatky.
Je me jasny ze kdyz se neco po*ere tak ze budu muset mit cash na opravu ale to je celkem v poho. Horsi to bude s benzinem
nevite kolik to tak zere? Jo a sorac ja se jeste moc nevyznam takze ted nevim jakej je rozdil mezi 318i; 318iS atd... chtelo by to kdyby jste treba hodili i par odkazu 
dik
Je me jasny ze kdyz se neco po*ere tak ze budu muset mit cash na opravu ale to je celkem v poho. Horsi to bude s benzinem

dik
Tak představu o spotřebě si asi nejlíp uděláš tady.
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... ower_e=103
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... ower_e=103
-
matal
- Moderátor
- Klubové ID: 119
- Kontaktovat uživatele:
318i 83-85kw,dle roku v.BackerMan píše:Jo díky za rady a poznatky.
Je me jasny ze kdyz se neco po*ere tak ze budu muset mit cash na opravu ale to je celkem v poho. Horsi to bude s benzinemnevite kolik to tak zere? Jo a sorac ja se jeste moc nevyznam takze ted nevim jakej je rozdil mezi 318i; 318iS atd... chtelo by to kdyby jste treba hodili i par odkazu
dik
318is 103kw..u is pozor na objem válců, novějsí model má 1895ccm a tedy i višší povinné ručení..
spotřebu počítej od 6,5-10L/100km

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Zdravim, mam podobnej problem, chystam se koupit svy prvni BMW, ale nejsem si uplne jistej do ceho jit.
Vim, ze chci E36, do 100tis kc. Byl sem se podivat na jednu 318 rv97, ale zdala se mi dost lina, takze uvazuju o 2,0 2,5...
Co byste doporucili, co se da sehnat za vyse uvedeny $$? nevite o necem? Diky
Vim, ze chci E36, do 100tis kc. Byl sem se podivat na jednu 318 rv97, ale zdala se mi dost lina, takze uvazuju o 2,0 2,5...
-
- Klubové ID: 1463
- Kontaktovat uživatele:
imo dvoulitr taky není žádná sláva...buď 323, 325,... bo 318IS...pokud chceš něco, oc není líný...ale jakože měl sem 316i :p a spokojenost docela na ježdění to stačilo:)Mazer píše:Zdravim, mam podobnej problem, chystam se koupit svy prvni BMW, ale nejsem si uplne jistej do ceho jit.