To vite, ze se mi e39 sakra libi:) Ale za chvili uz to bude auto o 2generace zpet... Jenze se 600k Kc muzu asi na e60 zapomenout, takze mi nic jineho nezbyde.
Z E39 rozhodně nikde ostudu neuděláš, já má za 250. a stav super a i výbava není rozhodně k zahození, za 600 budeš mít vymazlenou, mladou a ještě ti zbyde na dovymazlení
E39 je ok, na E60 bych se v Tvem pripade nesponoval...provoz by byl cenove nekde jinde.Ja bych se s tatkou domluvil, ze koupis neco kolem 350 000 a zbytek by ti deponoval na provoz, tedy mysleno na opravy.
ctvrt M na opravy? Nestraste:) Ale je fakt, ze bych mel mit nejakou financni rezervu, coz bych s e60 nemel. Tak dik za ujasneni, uz to mam srovnany a vim, co chci
Co se týče té spotřeby tak pokud budeš jezdit z ČB do Prahy tak budeš pod 12 litrama. Já mám E39 535 a venku jsem kolem 11 a po Praze 16. Vše je od toho jak jezdíš. A na plynu se má vařit
Tak tak, plyn patří do zapalovačů Do bavoráka bych si to prostě nedal, kdybych chtěl ušetřit na benzínu tak si k tomu koupím něco maloobjemovýho do města, ale plyn bych si do bávka prostě nedal
Tak tak, plyn patří do zapalovačů Do bavoráka bych si to prostě nedal, kdybych chtěl ušetřit na benzínu tak si k tomu koupím něco maloobjemovýho do města, ale plyn bych si do bávka prostě nedal
Správně kdybych chtěl šetřit tak jsem si koupil embéčko v naftě