Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Je možné sehnat slušnou 530i za 550-600t Kč?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
shwaaraa
Klubové ID: 1416

#1 Příspěvek od shwaaraa »

Ahoj přátelé. Mám takové, připouštím, že příjemné, dilema. Chtěl bych být také BMW pozitivní, a tak se rozhlížím po nějaké 530i v cenové relaci 550-600.000Kč, kterou bych si kolem Vánoc pořídil. Jenže zdá se, že buď budu muset nějaké ty love přihodit a koupit e60, nebo se spokojit se starší e39 a to mi zas něco zbyde. Co jsem tak koukal, tak slušné e60 se dají sehnat až od 700.000výš, za 600k Kč to jsou jen odhoněný plečky. Naopak pěkné e39 se dají sehnat za 450.000, ale to mi zas nějaký peníze "zbytečně" zbydou. Moje vysněná 530i by měla mít najeto do 90.000km, samozřejmě nebouraná a s jasným původem. Je mi pomoci, nebo jsem mimo mísu? :-)
Maikl
Klubové ID: 644
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Maikl »

je to jasný.. Kup E39 a co ti zbyde pošli na můj účet 1013......... :lol:
sry, ale to fakt nešlo vydržet, nenapsat..
bmwfil
Klubové ID: 687

#3 Příspěvek od bmwfil »

A nebo jinak, kup si e39 a za zbytek si ji vymazli :-)
shwaaraa

#4 Příspěvek od shwaaraa »

bmwfil píše:A nebo jinak, kup si e39 a za zbytek si ji vymazli :-)
Jo, nad tim jsem taky uvazoval. Jenze za 450.000 si uz muzu koupit peknou seriovku a tuning mi s BMW nejde dohromady. Jediny, co bych mozna upravil, by bylo audio a folie na okna. Takze tudy pro me cesta nevede.... :) BMW se mi maximalne libi uz v serii.
Leveler
Klubové ID: 1133
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Leveler »

A co E39 M5 ?Za ty peníze myslím už solidní kus a myslím že stím by sis udělal mhohem větší radost.
A nebo se ještě rok zakouskni do chleba a počkej si na tu E60tku :wink:
shwaaraa

#6 Příspěvek od shwaaraa »

Leveler píše:A co E39 M5 ?Za ty peníze myslím už solidní kus a myslím že stím by sis udělal mhohem větší radost.
Jo, M5 je krasa, ale ma to nejaky ten hacek. Auto dostanu od nasich, ale provoz si hradim kompletne sam. Takze M5 neni uplny ideal:) Navic mam najeto 2roky a 50.000km s oktavku 1.6 74kW a s M5 bych se asi hodne rychle nekde rozsekal, myslim, ze na neco takovyho je treba o neco vic zkusenosti. A cekat na BMW jeste dalsi rok je pro me uz nepredstavitelny. Mam ji slibenou uz pres rok (dostanes, az neco najedes) a dalsi rok je pro me nepredstavitelny. Tak a ted se do me muzete pustit, ze to se nakej malej parchant ma a jeste drzkuje... :D
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od matal Moderátor »

e60ku nepořídíš, e39 v pohodě a za ty prachy si budeš moci ještě vybrat.. :wink: Ji nak 530i je dobrá volba,to Ti schvaluji.. 8)
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
shwaaraa

#8 Příspěvek od shwaaraa »

Dik, taky jsem si ji rok vybiral:) Puvodne jsem chtel 530d, ale dospel jsem do 530i:-)
Jinak, muzu mit jeste jeden dotaz? Myslim, ze mate vetsi rozhled. Kde by se dala nejlevneji koupit nova X5? Kde v EU a kde v CR? Nebo jsou ceny v CR vsude vicemene stejne? Cetl jsem, ze nejlevnejsi jsou v Madarsku, jak je to s Danskem? Tata si chce na firmu koupit X5 3.0d, takze ji asi bude podle vseho muset koupit stejne v CR. A pokud X5 nepatri do threadu 5er, tak se omlouvam.
bmwfil
Klubové ID: 687

#9 Příspěvek od bmwfil »

shwaaraa píše:
Leveler píše:A co E39 M5 ?Za ty peníze myslím už solidní kus a myslím že stím by sis udělal mhohem větší radost.
Jo, M5 je krasa, ale ma to nejaky ten hacek. Auto dostanu od nasich, ale provoz si hradim kompletne sam. Takze M5 neni uplny ideal:) Navic mam najeto 2roky a 50.000km s oktavku 1.6 74kW a s M5 bych se asi hodne rychle nekde rozsekal, myslim, ze na neco takovyho je treba o neco vic zkusenosti. A cekat na BMW jeste dalsi rok je pro me uz nepredstavitelny. Mam ji slibenou uz pres rok (dostanes, az neco najedes) a dalsi rok je pro me nepredstavitelny. Tak a ted se do me muzete pustit, ze to se nakej malej parchant ma a jeste drzkuje... :D
Když dostaneš na auto, dostaneš i na provoz, ber M5 8) A jezdi s rozumem... :wink:
shwaaraa

#10 Příspěvek od shwaaraa »

bmwfil píše:
shwaaraa píše:
Když dostaneš na auto, dostaneš i na provoz, ber M5 8) A jezdi s rozumem... :wink:
Nene, na provoz nedostanu. I oktavu mi nasi darovali, ale provoz jsem si 2 roky hradil KOMPLETNE ze svyho. To samy bude s M5, kdyz na to nebudu mit, auto se proda. Nasi nechtej, abych byl nemostatnej, musim se umet o sebe postarat. Proto vim, ze vedle skoly bych M5 neutah.
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Leveler »

A přemýšlel si i o trojkových řadách?Nebo chceš jenom 5tku?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#12 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

shwaaraa píše:
bmwfil píše:
shwaaraa píše: Jo, M5 je krasa, ale ma to nejaky ten hacek. Auto dostanu od nasich, ale provoz si hradim kompletne sam. Takze M5 neni uplny ideal:) Navic mam najeto 2roky a 50.000km s oktavku 1.6 74kW a s M5 bych se asi hodne rychle nekde rozsekal, myslim, ze na neco takovyho je treba o neco vic zkusenosti. A cekat na BMW jeste dalsi rok je pro me uz nepredstavitelny. Mam ji slibenou uz pres rok (dostanes, az neco najedes) a dalsi rok je pro me nepredstavitelny. Tak a ted se do me muzete pustit, ze to se nakej malej parchant ma a jeste drzkuje... :D
Nene, na provoz nedostanu. I oktavu mi nasi darovali, ale provoz jsem si 2 roky hradil KOMPLETNE ze svyho. To samy bude s M5, kdyz na to nebudu mit, auto se proda. Nasi nechtej, abych byl nemostatnej, musim se umet o sebe postarat. Proto vim, ze vedle skoly bych M5 neutah.
Tak tomu říkám samostatnost...dostat auto za půl koule :D
shwaaraa

#13 Příspěvek od shwaaraa »

Leveler píše:A přemýšlel si i o trojkových řadách?Nebo chceš jenom 5tku?
Chci jen 5, pac 3je vcelku mala, vozim do Phy i spoluzaky z CB a dost casto mam plny auto.
M3Maniac: Mas pravdu, neni to 100% samostatnost, na druhou stranu zivit auto neni o nic snazsi nez si na nej vydelat. Ale na oboji bych uz vzhledem k probihajicimu studiu nemel a auto potrebuju. K dojizdeni do skoly, k mimoskolnim aktivitam, atp... Nasi mi daji minimum potrebneho. Zbytek si musim obstarat sam. 530i mozna neni nutnost, ale na svuj vek jezdim docela hodne, takze chci neco bezpecnyho a v O1 1.6 s 1bagem bez ABS se obcas moc bezpecne necitim, zvlast, kdyz vezu plny auto lidi, za ktery zodpovidam.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#14 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

shwaaraa píše:
Chci jen 5, pac 3je vcelku mala, vozim do Phy i spoluzaky z CB a dost casto mam plny auto.
M3Maniac: Mas pravdu, neni to 100% samostatnost, na druhou stranu zivit auto neni o nic snazsi nez si na nej vydelat. Ale na oboji bych uz vzhledem k probihajicimu studiu nemel a auto potrebuju. K dojizdeni do skoly, k mimoskolnim aktivitam, atp... Nasi mi daji minimum potrebneho. Zbytek si musim obstarat sam. 530i mozna neni nutnost, ale na svuj vek jezdim docela hodne, takze chci neco bezpecnyho a v O1 1.6 s 1bagem bez ABS se obcas moc bezpecne necitim, zvlast, kdyz vezu plny auto lidi, za ktery zodpovidam.
V poho,nevidim v tom nic špatného....pokud máš výsledky a v rodině se snažíš pomáhat atd....jen ti to nesmí vlízt do hlavy....protože je mazec poslouchat od někteých...mám,koupil jsem si....to je moje a za moje....jestli mi rozumíš... :wink:
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Leveler »

Jo jo zdáš se jako rozumnej kluk tak ti přeju at brzy najdeš kus svých snů :wink:
shwaaraa

#16 Příspěvek od shwaaraa »

M3maniac píše:
shwaaraa píše:
V poho,nevidim v tom nic špatného....pokud máš výsledky a v rodině se snažíš pomáhat atd....jen ti to nesmí vlízt do hlavy....protože je mazec poslouchat od někteých...mám,koupil jsem si....to je moje a za moje....jestli mi rozumíš... :wink:
Jo, v poho. Vysledky snad mam a rodine se snazim pro zacatek spis nepritezovat. I kdyz ani to neni v soucasny dobe uplne realny. Mam kamose, kterymu tatik koupi na zimu X5 a na leto Z4. Peknej parchant. Jinak ted budou prodavat M5 e60 za cca 1.5mio, kdybyste meli zajem:) S novym motorem, spojkou, prevodovkou. Odvarili.....
shwaaraa

#17 Příspěvek od shwaaraa »

Leveler píše:Jo jo zdáš se jako rozumnej kluk tak ti přeju at brzy najdeš kus svých snů :wink:
Diky :oops: :)
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od JaraX »

byt tebou tak to ukecám e60 :) prostě je to někde jinde než e39 a mě se designově libi pětkrat vic, ale je to na tobě, ja bych šel do E60 nějak, celkově bude pokročilější, ale neber první mrdku a dovezl bych to z německa se serviskou.
Pyron
Klubové ID: 367
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Pyron »

Za 6oo.ooo Kč si kup tu X5 co byla v plynu na aukru. Já tyhle prachy mít, tak si ji koupim hned. X5 je můj sen, kterým bych uspokojil i potřeby rodiny (E36 fakt pro rodinu s kočárkem nejni 8) ). Je mi jasný že Ty asi vlastní rodinu ještě na škole neřešíš... 8)
Martinéz
Klubové ID: 356

#20 Příspěvek od Martinéz »

Pyron píše:Za 6oo.ooo Kč si kup tu X5 co byla v plynu na aukru. Já tyhle prachy mít, tak si ji koupim hned. X5 je můj sen, kterým bych uspokojil i potřeby rodiny (E36 fakt pro rodinu s kočárkem nejni 8) ). Je mi jasný že Ty asi vlastní rodinu ještě na škole neřešíš... 8)
ja jednou vezl sefovu x5 ze servisu a nejak nevim, co bych si s ni v tom veku pocal. je to nuda, zbytecny masirovani a ja nevim.. proste to je pro cloveka, co uz ma tu rodinu a obcas jede na hory.. jinak totalni hovadina dle me.. volil bych 530i nebo 540i..
Odpovědět