Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Ap

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
rob2fab
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od rob2fab »

jeste pár vecí který me na AP dostali:okamžitá pružnost z nuly,na křižovatce jedete první z semaforu a NIKDO S TIM NIC NEUDĚLÁ jediine jinej automat,a to vše na třetinu plynu bez nějakýho velkýho řevu.
automat nuda?předsudek! je tam spousta varici,můžete řadit plynem,ručně popř to vylepšit voličem režimu E-M-S (ekonomi,manual,sport).
prošlánu plyn na 3/4 okamžitě podkopne o kvalt,přitlačim ho na podlahu podřadí o 2 kvalty ..přijde mi to zábavný dost...držím plyn,chci řadit na hranici kroutáku,pozvolna ubírám ATF pozná že nemám zájem dál motat tento kvalt a přeřadí přesne kdy chci ..je to bomba
parkovat s automaten,to znamená stát pouze na brzde a uvolnovat ji s R-D a obráceně to vše bez plynu.

Pro všecny co to znaji se omluvám..ale třeba to bude inspirace pro ostaní
Maikl
Klubové ID: 644
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Maikl »

a souvislost...???
Wertheim

#3 Příspěvek od Wertheim »

...vychvalování automatu.. nedivim se.. jedno auto máme taky v automatu, a stejnej pocit.. 8) ikdyž M3 s manuálem je něco trochu jinýho :P
Maikl
Klubové ID: 644
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Maikl »

to sem pochopil, ale mozna by to chtelo nakej uvod.. :D
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#5 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Já bych řekl, že cokoliv s manuálem je něco jinýho. A než se automat rozhoupá(teda ty starší, ale i ty novější taky), tak jsem s manuálem dávno 2 auta před ním :-) 6e by ten automat byl rychlejší na rozjezd, tomu snad nikdo nevěří :-) Možná nějaký semi automat nebo SMG2 a vyšší :-))
Odpovědět