Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

.. bufík na E34 ....

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
madu
Klubové ID: 490
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od madu »

Ahoj všem,
chci se optat zkušenějších ... mám v E28 originál montovaný a stále funkční nez.topení WEBASTO, které je namontované pod zadním sedákem vlevo za řidičem. Koupil jsem si těď E34 525tdsA Touring a chtěl bych si ho tam přemontovat, protože je to super věc!!!!... ALE ... na místě kde je v E28 je u E34 elektrická rozvodnice a i po prozkoumání katalogu na netu jsem nenašel umístění v karoserii u E34 ... Poraďte mi prosím někdo ... popřípadě kdo to dělal pokud má nějaké info ... díky madu
Marek-is
Klubové ID: 181

#2 Příspěvek od Marek-is »

predelej do mot prostoru...jinac znam cloveka co to dela,ale je z OL..
madu
Klubové ID: 490
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od madu »

Marek-is píše:predelej do mot prostoru...jinac znam cloveka co to dela,ale je z OL..
A kudy se pak táhne ten vstup vzduchu do kabiny??? ... dal by jsi mi nějaké info na toho chlapa??, Nebo pokud ho znáš, tak jen nějaké základní body montáže ... díky madu
Marek-is
Klubové ID: 181

#4 Příspěvek od Marek-is »

resi se to vedenim topeni...pres ohrev vody pokud ho mas vodni...p.Prokop 605269097
Odpovědět