http://forum.e30.cz/prodam-bmw-m5-e60-h ... 41001.html
crusader píše:Nemyslím si, že by mu někdo až tak záviděl. Spíš všechny zarazilo jeho prezentování auta. Je to asi jako kdyby jsi na vesnické zábavě nabízel Rolexy za 200.000 Kč a všem zdůrazňoval, že jsou zlaté s brilianty. Nikdo by ti tam nezáviděl, jen by tě měli za blbečka a frajírka. A víš proč by ti nikdo nezáviděl? Protože je prostě k životu nepotřebují a mají radost z toho, na co si poctivě a v rámci možností vydělali.
RuDoSh píše:Panaque píše:To je jako na VH zazněla věta, že ten kdo si koupí nové BMW je snob... Není to náhodou pouze pokroucené zkurvené Čecháčkovství???
![]()
![]()
to nekdo fakt rekl, nebo prekrucujes to, ze jsme socky a nemame na funglovky?
Panaque píše:A jak víš, že on na to nevydělal poctivě? To že na buranský diskošce nemůžeš nabízet ...
crusader píše:Panaque píše:A jak víš, že on na to nevydělal poctivě? To že na buranský diskošce nemůžeš nabízet ...
No, já se opravdu nechci o tomto hádat. Tu diskuzi jsem dočetl až do konce a on si na to nevydělal. Ale to je mi celkem fuk. Pokud jsi dobře četl, nemám nic proti tomu, když se někdo chce pochlubit, ale nelíbil se mi způsob (a takových tam byla většina) , jakým to prezentoval. To, že mu tam potom někdo psal, že je to stejně hnusný auto a že by to nechtěl ani zadarmo, tomu už říkám stejně jako ty "čecháčkovství". Možná, kdyby první příspěvek napsal ve smyslu "koukejte, udělal jsem si radost a koupil si ......., má to takovou amakovou výbavu , většina by to přijala normálně (určitě by se i tak nějací rejpálci našli). Ale prezentovat to jako inzerát, který téměř všem naznačuje "koukejte na co nemáte" mi přijde trapné. Ale nemá cenu to rozebírat, já jen prostě věřím, že se to proti dotyčnému obrátilo kvůli interpretaci, ne kvůli hodnotě toho auta.
petto píše:Huska píše:mě zaráží že se po klukovi který celou dobu co toto auto má (myslím tak 1/2 roku) ted někdo vozí, přesto že se do poslední chvilky choval normálně ... být ním, bych všechny závistivce poslal
přeně tak...a pokud sem to dobře četl už má pro něj kdosi možná i kupce
George_D píše:petto píše:Huska píše:mě zaráží že se po klukovi který celou dobu co toto auto má (myslím tak 1/2 roku) ted někdo vozí, přesto že se do poslední chvilky choval normálně ... být ním, bych všechny závistivce poslal
přeně tak...a pokud sem to dobře četl už má pro něj kdosi možná i kupce
Jo já mam pro něj možná kupce, ale záleží na tom joudovi od nás, jestli to veme, jako hučet do něj budu, chci se povozitAle tak když neveme tohle veme jinou bestii