Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Obnova kůže (co použít na barvu a hebkost :) )

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od Demostenes »

Kail píše:JJ,radši nejdřív u přítelkyně,to je od tebe hezký :D :lol:

Bych klidne zacal u sebe, ale ja mam kuzi jako novou.
Slid

#62 Příspěvek od Slid »

už se těším na fotky :D já se pořád ještě nerozhoupal :)
Marten
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od Marten »

Mimochodem, jakou kůži má ta tvá přítelkyně??
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od Demostenes »

Marten píše:Mimochodem, jakou kůži má ta tvá přítelkyně??

Cernou, takze sehnat barvu nebyl problem. Jinak uz je to zaschle, vypada to dobre. Tedka otazka, jakou to bude mit trvanlivost, toho se bojim nejvice. Jinak opticky je to bomba.

Ale asi jsem mel vzit jeste smirgl a nektere mista obrousit, dopadlo by to jeste lepe.
Martinéz

#65 Příspěvek od Martinéz »

tak sup suo viditelne foto..
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od Demostenes »

Martinéz píše:tak sup suo viditelne foto..

Dneska uz asi ne, fouka desny vitr a naneslo by mi to do auta tunu svinstva (coz se mi uz dopoledne stalo), tak foto udelam, az bude trochu klid.
johnny316

#67 Příspěvek od johnny316 »

Demostenes píše:
Martinéz píše:tak sup suo viditelne foto..

Dneska uz asi ne, fouka desny vitr a naneslo by mi to do auta tunu svinstva (coz se mi uz dopoledne stalo), tak foto udelam, az bude trochu klid.

ahoj, ja som kupil taky cistiaci set od MSJ - je to nejaka pobocka medzinarodnej firmy na slovaci. ma to aj web - msj.sk, tam kliknut na online katalog a tam na cistiace produkty. je to specialny set na cistenie a konzervaciu koze. cena je 300 skk, odskusam to a uvidim.
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od Demostenes »

Takze tady jsou prvni vysledky:

http://screens.endor.cz/krtecek/aa/obnova.htm

Trochu jsem se snazil delat i neco s plastama (viz cudliky na pasy a pod), ale to porad resim.

Jinak priste uz pouziji smirgl, je jasne videt, ze vysledek po vysmirglovani popraskanych casti by byl jeste o tridu lepsi.
FrANTOMAS

#69 Příspěvek od FrANTOMAS »

DEMOSTENE, JAKOU JSI KOUPIL BARVU NA KŮŽI? A KDE? DÍKY
fix
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od fix »

Vím že se to sem zrovna moc nehodí, ale toto téma mě vybudilo k tomu abych začal s kůží taky něco dělat :!:
Proto pánové nezlobte se ale nezbyl někomu kus černé kůže cca 52x13cm ze sedaček BMW? Prosím SZ.
Rád bych opravil tento kus a potom hurá, černý krém a včelí vosk už mám :)
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od Demostenes »

Rekni si calounikovi, cerna kuze jako cerna kuze....nebo myslis, ze bmw ma specialni kravy s modrou vrtulkou? ;)
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od Demostenes »

FrANTOMAS píše:DEMOSTENE, JAKOU JSI KOUPIL BARVU NA KŮŽI? A KDE? DÍKY

Koupil jsem takovy sprej, nejaky hobby sprej ci co. Stalo to 90,- a potreboval jsem dva a neco, pri vetsich opravach by padly 3.
Martinéz

#73 Příspěvek od Martinéz »

no vzit na kuzi barvu ve sprayi uz chce odvahu a duvod.. ja bych potreboval jen malinko dobarvit osouplou bocnici ridice (klasickej neduh kozenejch anatomu).. no az bude cas..
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od Demostenes »

Martinéz píše:no vzit na kuzi barvu ve sprayi uz chce odvahu a duvod.. ja bych potreboval jen malinko dobarvit osouplou bocnici ridice (klasickej neduh kozenejch anatomu).. no az bude cas..

Proc? Ta barva je na kuzi a ja v tom nevidim problem. Jak myslis, ze barvi kuzi ve fabrice?
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od matal Moderátor »

Přípravky na kůži se dají koupit v každým BMW servise,je to sice dražší,ale proč vymýšlet již vymyšlené.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od Demostenes »

matal píše:Přípravky na kůži se dají koupit v každým BMW servise,je to sice dražší,ale proč vymýšlet již vymyšlené.. :wink:

Pripravky z bmw servisu se naprosto nelisi od jinych pripravku urcenych pro osetreni kuze (samozrejme myslim ty kvalitnejsi...). Neni duvod tam platit za to, ze je to bmw...
Martinéz

#77 Příspěvek od Martinéz »

matal píše:Přípravky na kůži se dají koupit v každým BMW servise,je to sice dražší,ale proč vymýšlet již vymyšlené.. :wink:

origo pripravky nejsou nijak drahe, jen si nedokazu proste predstavit vzit spray a zacit strikat barvu.. jednou jsme takhle strikal sve boty bilou barvou na kuzi, ale nebylo to na veky a hlavne to vytvorilo celkem solidni plastickou vrstvicku, kterou si neumim na sedadlech predstavit..
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od Demostenes »

Martinéz píše:origo pripravky nejsou nijak drahe, jen si nedokazu proste predstavit vzit spray a zacit strikat barvu.. jednou jsme takhle strikal sve boty bilou barvou na kuzi, ale nebylo to na veky a hlavne to vytvorilo celkem solidni plastickou vrstvicku, kterou si neumim na sedadlech predstavit..

Protoze jsi to asi striknul blbe. Nemuzes delat silny vrstvy. Musi se to strikat po nekolika tenkych, tedy docela dost z dalky (i v navodu toho spreje to je). Kazdopadne se nekdy podivej na nejakou novou kuzi, vzdy nejaka vrstvicka bude. Kdyby nebyla, tak do ty kuze natece kazdy svinstvo, do bot potece, z kresel by si uz nikdy nedostal zadne necistoty a pod...Mam tady doma kozene kreslo, kdyz sahnu na naprosto netknute misto, kuze se propne a je videt, ze to vrstvicku barvy ma. Akorat ta barva je takova dost elasticka, coz si myslim, ze je zasadni podminka barvy na kuzi.

Jako dalsi reseni muzes pouzit ten krem na boty, nebo i cerne moridlo a podobne, ale pak to MUSIS prestrikat z vrchu nejakou fixaci. Coz mi rekl calounik.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od JaraX »

ja koupil v BMW čistici pěnu na kuži, cca 260Kč, a k tomu za asi 650 impregnaci s UV filtrem, taky origo, takova krabička s ubrouskama, sem spokojen, ale mohlo by to impregnovat víc, mrknu po nějakym bordelu s voskem, i když ten bmw bordel tak voní. problém je v tom že kluci v bmw vubec nevi co prodavaj, tak jsem si to objednaval přes ETK.
Martinéz

#80 Příspěvek od Martinéz »

JaraX píše:ja koupil v BMW čistici pěnu na kuži, cca 260Kč, a k tomu za asi 650 impregnaci s UV filtrem, taky origo, takova krabička s ubrouskama, sem spokojen, ale mohlo by to impregnovat víc, mrknu po nějakym bordelu s voskem, i když ten bmw bordel tak voní. problém je v tom že kluci v bmw vubec nevi co prodavaj, tak jsem si to objednaval přes ETK.

dokazes specifikovat jak to voni?

Demosthenes.. s tou vzdalenosti mas asi recht.. zkusim nejakou tedy sehnat a striknout doma nejakej kousek kuze co to udela.. dik, dam info. ten vosk me laka asi jako nej impregnace.. zkousel jsem ted cozi a po delsi dobe to vyschlo a ma sklon ke zbelavani..
Odpovědět