bydlim v nemecku. Staci se mrknout na bmw.de
Jsou tam Gebrauchte Automobile. Jestli umis aspon trosku nemecky tak se tam proklikas na vyhledavaci formular ojetejch..., nabizej i predvadeci vozy atd
kupoval som tam svoje. 1A pristup, 1A priestory, 1A jednanie, 1A servis okolo predaja. sice je to Turek, ale nema nic spolocne s kseftarmi a fest sa snazi.
auta su krasne pripravene, daju sa pozriet na zdvihaku, da sa pozriet diagnostika. ja mam moje uz 9 mesiacov a som maximalne spokojny.
Turci jsou v Nemecku pekne na picu. Ted jsem se snazil koupit nejake auto v Nemecku a s tema kurvama se proste nedalo. To jsou takove mrdky, ze to uz je lepsi snad delat business s nasema cikanama.
jo bacha na turky. Jsou to zmrdi. Prodal jsem jim moji 328 s 260000 km, ti hajzli ho prodali dvakrat draz - novy kupec se u me ohlasil s otazkou, kolik to vlastne ma doopravdy najeto - hajzli to stocili o 100000 dolu !
jj, od "normalneho" turka je to samovrazda, ale toto je fakt o niecom inom. mozno prave preto, ze je turek sa snazi 2x viac. bol som aj vo viacerych bmw v Norimbergu a okoli, ale ani tam nemali tak pekne pripravene auta a ochota zhruba polovicna oproti ccauto.