Zdravim,
Tatík kouká po novým autě, tak bych chtěl radu kde nejlíp koupit nový auto, konkrétně padá v úvahu asi 320d Touring. Tady v pardubickém kraji toho moc není (Vysoký Mýto je v konkurzu a tak tahá sólo auta z německa), takže je to celkem jedno kam vyrazit. Je mi jasný že určující bude asi nabídnutá cena.
Zajímá mě na kolik se dá dostat konečná cena oproti ceníku.
320dT v konfigurátoru vyjde na 1 130 000,- s DPH a ve Vys. Mýtě mi nabídli 10%slevu. Je to na BMW moc nebo málo? A hlavně to nebude prodaný pod hlavičkou BMW ČR anevím co se z toho může vyklubat.... Máte někdo zkušenost?
A jak na nej cenu? Nechat si vypracovat konfiguraci a 3x to prohnat přes pár prodejců navzájem ať bojujou mezi sebou?
Nebo máte nějaký jiný tip?
Díky za věcný rady a tipy, Jirka
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nová 320d kde?
M3maniac píše:matal píše:Rozhodně bych to zkusil u více prodejců, tím nic nepokazíš..
jojo ,matal už to zkouší dlouho a vždy ho někdo předběhneže jo
No je mi jasný že koupit podle první nabídky v prvním salónu je nesmysl. Spíš mě zajímá na co (koho) si dát bacha a proč, fígle jak s cenou dolů, nebo dobré či špatné zkušenosti s prodejcema....