Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Spotřeba...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Doktor1
Klubové ID: 78
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od Doktor1 »

adam píše:
Lukke píše:
Francis píše: O diete :-) Ja pri svych 60 kg klidne povecerim 300g steak s prilohou a dam si i desert :P
Asi tak. :lol: :lol: A pořádnej dortík nakonec. :wink:
Presne :lol: :lol: 8)
Hned mam lepsi naladu :lol:
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od 530DAT »

Ze spotreby do spotreby, stejne to ale ani jedno neni zadaco :idea:
Greg
Klubové ID: 660
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od Greg »

dnes jsem knecne vymenil ve sve nove sedme multigunkcni displej bez BC za displej s BC a byl jsem very prekvapenej.

dneska celkem 300km s prumernou spotrebou 7.8/100 !!!

zduraznuji ze se jedna o bmw e38 730i v8, manual 5tikvalt

je pravda nejel jsem jak hovado, ale na klobouka to taky nebylo/prevazne slo o mimomestke cesty, coz je na spotrebu taky nejidealnejsi... jinak jizda po Olomouci se mi pohybovala kolem 9/100
adam
Klubové ID: 155

#64 Příspěvek od adam »

Greg píše:dnes jsem knecne vymenil ve sve nove sedme multigunkcni displej bez BC za displej s BC a byl jsem very prekvapenej.

je pravda nejel jsem jak hovado, ale na klobouka to taky nebylo/prevazne slo o mimomestke cesty, coz je na spotrebu taky nejidealnejsi... jinak jizda po Olomouci se mi pohybovala kolem 9/100
sleduju ze mas nejaky zazracny auto :-o ja jezdim s nissanem 1,5l 90HP zhruba za 7-8l (dalnice, mesto)
Fikop
Klubové ID: 444
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od Fikop »

adam píše:
Greg píše:dnes jsem knecne vymenil ve sve nove sedme multigunkcni displej bez BC za displej s BC a byl jsem very prekvapenej.

sleduju ze mas nejaky zazracny auto :-o ja jezdim s nissanem 1,5l 90HP zhruba za 7-8l (dalnice, mesto)
Taky to byla nejpomalejší sedma na cestě :lol: :lol:
adam

#66 Příspěvek od adam »

Fikop píše:
adam píše:

Taky to byla nejpomalejší sedma na cestě :lol: :lol:
pravda, ze pri te spotrebe jsem asi s tim nissanem rychlejsi :-D
Greg
Klubové ID: 660
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od Greg »

tezko rict kdo jezdi rychleji, kazdopadne cim vetsi obsah tim nizsi sporteba po te teoreticke strance (pokud pojedes klobouka): vem to tak ze ja v te sedme temer neroztahuju kvalty, prakticky nepretocim 2 tisice otacek a v 50ti radim 5tku a az pak uz slapu na plyn jak je potreba... ten trilitr v8 veme jakoukoli zatez a kdyz budes na beznych cestach jezdit do 120, coz je na 5tku cca 2.400 otacek, tak si vem ze ten motor se skoro neroztoci a vzhledem ke kroutaku porad jedu slusne tak ze rozhodne nebrzdim provoz...
adam

#68 Příspěvek od adam »

Greg píše:tezko rict kdo jezdi rychleji, kazdopadne cim vetsi obsah tim nizsi sporteba po te teoreticke strance (pokud pojedes klobouka): vem to tak ze ja v te sedme temer neroztahuju kvalty, prakticky nepretocim 2 tisice otacek a v 50ti radim 5tku a az pak uz slapu na plyn jak je potreba... ten trilitr v8 veme jakoukoli zatez a kdyz budes na beznych cestach jezdit do 120, coz je na 5tku cca 2.400 otacek, tak si vem ze ten motor se skoro neroztoci a vzhledem ke kroutaku porad jedu slusne tak ze rozhodne nebrzdim provoz...
vsak jasne... a ja jedu stejnym tempem nebo trochu rychleji, akorat ze s nohou na podlaze :-D
Odpovědět