Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
tak jsem na chvilku dojezdil :(
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
To jsou samý píčovinky a pak to takhle dopadá
No hlavně že jsi vylezl zdravej, plechy se srovnaj, ale docela jsi to vzal nešikovně 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Klubové ID: 660
- Kontaktovat uživatele:
plechy na pravo jsou komplet, vcetne kapoty. to me az tak netrapi ale bohuzel i obe kola, zadni je utrzene, drzi jen na jednom miste a predni je kus vytocene, ale snad vymenou ramene se to spravi, jen doufam ze nebude jebnuta kastle, podle strechy se zatim zda zene...
no a co jsem delal, ja picus kamosovi ukazoval co je to 193hp, bohuzel me jedna zatacka rozhodila a uz jsem to nesrovnal
jestli bude oprava draha, tak to prodam na anhradni dili a koupim si neco hooodne pomalyho
no a co jsem delal, ja picus kamosovi ukazoval co je to 193hp, bohuzel me jedna zatacka rozhodila a uz jsem to nesrovnal

- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
Patrasi nech toho.... já se ototčil přes budku na okruhu a myslím že jsem sám sebe vytrestal tolik že už nebylo třeba řečí od ostatníchpatras píše:ty ses jatro !!! ... od zavodeni jsou tu okruhy .. skoda hezkyho auta

Gregu ser na plechy ... dá se dokupy a hlavně že jste oba OK. Pokud budeš nucen rozprodávat tak mám o pár věcí zájem.

-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
já takyHuska píše:Patrasi nech toho.... já se ototčil přes budku na okruhu a myslím že jsem sám sebe vytrestal tolik že už nebylo třeba řečí od ostatníchpatras píše:ty ses jatro !!! ... od zavodeni jsou tu okruhy .. skoda hezkyho auta![]()
![]()
Gregu ser na plechy ... dá se dokupy a hlavně že jste oba OK. Pokud budeš nucen rozprodávat tak mám o pár věcí zájem.

-
- Klubové ID: 660
- Kontaktovat uživatele:
takze finito, oprava se nekona... nabizim tedy k prodeji, nejlepe jako celek (cena nabidnete urcite se domluvime), jinak teda po soucastkach... nabidky na SZ, greg@fmx.cz nebo 777565058...