Ahoj neznáte někdo náhodou toho pro mně krasavce .Vnitřek světlá kuže,rv.1997 udajně najeto 130000 km, nějakou dobu stál v Praze v aaa dneska stojí v Ostravě.Manželku pomalu přemlouvám,ale scháním nějaké info o tom krasavci tak pokud mužete poradit tak dík.
ps:mám do toho jít v dnešní době když jsou ty blbé body a drahý benál
Pavel píše:měli jsme ho i v Brně...aj sem v něm jel...vypadá velice hezky a vybava je taky dobrá...zejtra budu v prácimám ti sehnat víc info o tom autě???
to budeš moc hodný mám strach a? se v případě koupě moc nespálím to by byla manželka na koni zatím dík petr
Pavel píše:měli jsme ho i v Brně...aj sem v něm jel...vypadá velice hezky a vybava je taky dobrá...zejtra budu v prácimám ti sehnat víc info o tom autě???
to budeš moc hodný mám strach a? se v případě koupě moc nespálím to by byla manželka na koni zatím dík petr
takže pokud bude ten správnej kolega zejtra v práci tak ti zjistím co se dá a pošlu ti to do SZ ale až v 21..hod..to dojedu s práce
Slid píše:A proč natom autě je cedule, DNES PRODÁNO???Není už náhodou fuč.
V AAA jsou strašne moc rychlí chžel jsem jen a? mi ho ukážou a hned otáčeli ceduli a vytahovali smlouvu ale než do toho možná pujdu budu hodně uvažovat jestli budu mít taky na opravi atd. je to taky pro mně dost pěňazí
Slid píše:A proč natom autě je cedule, DNES PRODÁNO???Není už náhodou fuč.
V AAA jsou strašne moc rychlí chžel jsem jen a? mi ho ukážou a hned otáčeli ceduli a vytahovali smlouvu ale než do toho možná pujdu budu hodně uvažovat jestli budu mít taky na opravi atd. je to taky pro mně dost pěňazí
na opravy ser...taky mám strach s toho kolik co stojí a nakonec jsem koupil E39 kde je to zas trošku cenově jinde
Taky jsem se na ni ptal, jeste kdyz stala v Praze.. Jenze nakonec mi na miste AAA rekli vykupni cenu za me auto bezduvodne o 70tis nizsi nez po telefonicke domluve takze z toho nic nebylo.. Z**i no. http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ht=328+aaa
To auto znám jen od vidění. Stávalo pravidelně celej víkend v Praze v Břevnově. Vždycky když jsem kolem něj procházel, slintal jsem a chtěl dát za stěrač lísteček že ho koupím. Co jsem viděl tak s nim bylo velice slušně zacházeno a myslím si i že v poslední době se s nim moc nejezdilo. V pátek večer stálo na jednom místě až do neděle do odpoledne. Víc o něm říct nemůžu, víc nevim, ale nebál bych se toho..
320i píše:moc rostlej v tom nejsem ale nemeli facelifty "zapuštěný" ledvinky
naopak .. ty pekny zapusteny jsou stary .. ten novej nalepenej hnus je novejsi ... proto sem si v Autobase objednaval pri oprave kdyz sem srazil srnku ty starsi .. jsou podle me mnohem hezci
naopak .. ty pekny zapusteny jsou stary .. ten novej nalepenej hnus je novejsi ... proto sem si v Autobase objednaval pri oprave kdyz sem srazil srnku ty starsi .. jsou podle me mnohem hezci
protoze ses starej paprika a libi se ti retro
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
protoze ses starej paprika a libi se ti retro
nemas spetku vkusu ty mlada papriko .. tak se na to poradne podivej .... ty novy jsou jak nejakej po doma udelanej tuzing
já teda nevim jak vy ale já musim souhlasit s LOPOLEM je fakt ze ty nový jsou efektni ale na muj vkus az moc prehnaný..ty zapuštěný jsou krasný...a HOTOVO