abdul píše:novy olej, vsechny filtry vcetne kabinoveho, nove brzdove desky predek+zadek...
Krasavice!!!Skoda ji strilet...
Ales-eastek píše:tyjo..auto je to krasny,ale jestli na to maj lidi prachy v cechach...kdyz si vzpomenu,jak jsem musel jit dolu s 530d,tak jsem sel radsi o 50 min nez jsem chtel...
M3maniac píše:Ales-eastek píše:tyjo..auto je to krasny,ale jestli na to maj lidi prachy v cechach...kdyz si vzpomenu,jak jsem musel jit dolu s 530d,tak jsem sel radsi o 50 min nez jsem chtel...
né každý je v zoufalé situaci...mimochodem,že ty bys měl možná i zájem kdyby to bylo o těch 50 levnějiasi to bude fakt tím,že tu lidi nemaj tolika peněz
ty woe dyt je to míň než za koktávku v základní výbavě s motorem 1,4....
archaon píše:M3maniac píše:Ales-eastek píše:tyjo..auto je to krasny,ale jestli na to maj lidi prachy v cechach...kdyz si vzpomenu,jak jsem musel jit dolu s 530d,tak jsem sel radsi o 50 min nez jsem chtel...
né každý je v zoufalé situaci...mimochodem,že ty bys měl možná i zájem kdyby to bylo o těch 50 levnějiasi to bude fakt tím,že tu lidi nemaj tolika peněz
Nj ale to je nove auto se zarukou 2 roky. Navic servis, benzin, pojisteni atd. stoji zlomek toho co na BMWto proste nemuzes porovnavat, to je auto pro nekoho uplne jineho... Ber to tak ze tohle i kdyz vypada pekne je porad 7 let stara ojetina
M3maniac píše:Ales-eastek píše:tyjo..auto je to krasny,ale jestli na to maj lidi prachy v cechach...kdyz si vzpomenu,jak jsem musel jit dolu s 530d,tak jsem sel radsi o 50 min nez jsem chtel...
100RM píše:archaon píše:M3maniac píše:[quote="Ales-eastek"]tyjo..auto je to krasny,ale jestli na to maj lidi prachy v cechach...kdyz si vzpomenu,jak jsem musel jit dolu s 530d,tak jsem sel radsi o 50 min nez jsem chtel...
Nj ale to je nove auto se zarukou 2 roky. Navic servis, benzin, pojisteni atd. stoji zlomek toho co na BMWto proste nemuzes porovnavat, to je auto pro nekoho uplne jineho... Ber to tak ze tohle i kdyz vypada pekne je porad 7 let stara ojetina
archaon píše:100RM píše:archaon píše:[quote="M3maniac"][quote="Ales-eastek"]tyjo..auto je to krasny,ale jestli na to maj lidi prachy v cechach...kdyz si vzpomenu,jak jsem musel jit dolu s 530d,tak jsem sel radsi o 50 min nez jsem chtel...
abdul píše:muzu poprosit nejakeho moderatora o smazani vsech tech zvastu tady?od posledni fotky dal... moc dekuji