Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Sviňárna
Nějaká svině mi nařezala pneumatiky a to způsobem, že jsem si toho všiml až druhý den. Jde o to, že jsem si pěkně mohl nabít hubu a zmrzačit ještě někoho jiného. Pochopil bych kdyby zavolal policajty, pochopil bych kdyby gumy prořízl úplně ale tohle?????
Udělal to nějaký úchylný myslivec, protože jsem se zajel vykoupat do lesa ve vojenském prostoru.
Setkali jste se s podobnou kurvárnou?
Udělal to nějaký úchylný myslivec, protože jsem se zajel vykoupat do lesa ve vojenském prostoru.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tomcat14 píše:Nějaká svině mi nařezala pneumatiky a to způsobem, že jsem si toho všiml až druhý den. Jde o to, že jsem si pěkně mohl nabít hubu a zmrzačit ještě někoho jiného. Pochopil bych kdyby zavolal policajty, pochopil bych kdyby gumy prořízl úplně ale tohle?????
bejvalej eSTéBák nepřekouz porušení zrezlýho zákazu vjezdu kapitalistickým autem?
Potkávám spoustu podobně vyšilujících starejch dědků.....

je spousta takových idiotů, onehdá mi jedem kokot z chomutova...jmenuje se Šepelák o))) dal pod včechna kola hřebíky protože jsem zaparkoval na jeho dvorku, když sem jel dom syčelo mi auto jako had...všechny gumy KO...takže takovým chcípákům jednou taky někdo utne hlavu nebojte se....každá svině má svýho řezníka....
-
- Kontaktovat uživatele:
Njn, to sou takový ty dědci co když čistí ulice tak volají švestky na auta co si nepřeparkovali. "Když já dostal MÁLEM pokutu tak a? ostatní taky"
Počkám si až tyhle komunismem postižený lidi vychcípaj a budu doufat že bude klid.
Jen se trochu bojim začínajících spratků co čmáraj po všem možnym kdy nám začnou diamantem rýt do skel a malovat po autech...
viď DOEMIXXXI...

Počkám si až tyhle komunismem postižený lidi vychcípaj a budu doufat že bude klid.
Jen se trochu bojim začínajících spratků co čmáraj po všem možnym kdy nám začnou diamantem rýt do skel a malovat po autech...

viď DOEMIXXXI...

no taky se podelim
nechal jsem aut pred domem a mame tam takovy prouzek travniku.. kreten sekal travu a cely auto po boku jsem mel od kaminku .. cca sem ansel 6 direk.. a nejen ja , vlastne cela street a vsechny auta co staly u travy.. kdyby aspon rekli , auto dam do prdele... ale ohaneli se tema rucnima sekackama.... nevyhmatl jsem ho kretena....... jinak bych s nim vytrel celou ulici...
nechal jsem aut pred domem a mame tam takovy prouzek travniku.. kreten sekal travu a cely auto po boku jsem mel od kaminku .. cca sem ansel 6 direk.. a nejen ja , vlastne cela street a vsechny auta co staly u travy.. kdyby aspon rekli , auto dam do prdele... ale ohaneli se tema rucnima sekackama.... nevyhmatl jsem ho kretena....... jinak bych s nim vytrel celou ulici...
-
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše:no taky se podelim
me to same udelal otec.... skoda mluvit.....

GeorgosAc píše:no taky se podelim
sou to kokoti, kolikrát vidíš jak ve městě sečou a lítaj pomalu kusy železa, se s tím neserou.
-